10 witte T-shirts voor de zomer

10 witte T-shirts voor de zomer

Witte T-shirts zijn mijn ultieme favoriet tijdens de zomer. Het staat mooi bij je gebruinde huid, is lekker luchtig en je hebt ze in allerlei soorten. 

1. Lofty Manner (€17,47) – Het witte T-shirt met de groene tekst “flowerbomb” is perfect voor deze zomer! Combineer hem met een een leuke groene broek of rok en je hebt gelijk een leuke match. Oh, en vergeet die bloemen in je haar niet.

2. Only (14,99) – T-shirts met een knoop zijn deze zomer helemaal in. Hoe handig als je dan een leuk T-shirt hebt waar al een knoop in zit? Dit shirt van Only is verkrijgbaar in drie verschillende stijlen. Deze met de quote “find me in the sea” is voor alle dames die het liefst iedere dag op het strand doorbrengen.

3. Tom Tailor (€15,99) – Dit item van Tom Tailor doet me denken aan het Vogue shirt dat ik in mijn kast heb liggen. Het lettertype en de kleur van de letters zijn exact hetzelfde. De kleur is off white en door de simpele uitstraling kun je hem op allerlei manieren dragen.

4. Lofty Manner (€17,47) – Dit romantische T-shirt met de lichtgele tekst “blossoming romance” is een fijne basic. De kleur van de letters is heel licht, waardoor hij het T-shirt wel iets extra’s geeft, maar niet teveel. Hierdoor is hij ook leuk om aan te trekken naar je werk, bijvoorbeeld met een rok.

5. Jacqueline de Yong (€12,99) – Opzoek naar een effen wit shirt, maar toch met een kleine touch? Dan is onder andere dit item van Jacqueline de Yong echt iets voor jou! Deze top heeft een gehaakte bovenkant, waardoor hij heerlijk zomers en beachy oogt.

6. Lofty Manner (€24,95) – Opnieuw een T-shirt met een tekst als opdruk, wat je de laatste jaren steeds meer terugziet. Deze top met de pastelroze tekst “honey” is een mooie basic met een chique uitstraling.

7. Pieces (€11,89) – Lizzy van der Ligt heeft een collectie ontworpen met Pieces. Deze witte top met het gehele hartje en de roze cijfers is er daar een item van. Dit T-shirt is één van de opvallendste uit deze selectie, maar dat maakt hem wat mij betreft juist ontzettend leuk!

8. Only (€10,49) – De tweede basic in deze lijst is een T-shirt van Only. Het shirt schijnt lichtjes door en heeft een knoop aan de onderkant, wat hem net een leuke twist meegeeft. De stof is heel luchtig en daardoor ideaal voor deze warme zomerdagen.

9. Vila (17,49) – Dit shirt van Vila heeft een opvallende print en op de achterkant een klein geweven stukje. Het shirt is gemaakt van een dunne gladde stof en valt daardoor heel mooi.

10. Only (€14,99) – Dit shirt van Only is ook net iets drukker en weer één van mijn favorieten. Ik vind het printje in combinatie met de gouden letters “sunkissed” ontzettend leuk. Ik ben deze in de winkel niet tegengekomen, maar anders was deze zeker mee naar huis gegaan.

Al deze budget witte T-shirts zijn verkrijgbaar bij Wildstore

  • Reacties ( 0 )

  • Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TOP