20 REDENEN OM SERIES TE KIJKEN

20 redenen om series te kijken

Als ik iets te weinig doe, dan is het kijken naar series. Ik zou het zo graag meer willen doen, maar als ik thuiskom ben ik blij dat ik nog even een artikel kan schrijven. Gelukkig heb ik mijn schoolverslag afgerond en komt maandag mijn stagedocent langs. Dat betekent dat ik mijn stage officieel ga afronden, maar stiekem ga ik nog gewoon verder. Toch is het fijn dat ik dit officiële gedeelte bijna achter de rug is, dan heb ik hopelijk eindelijk meer tijd om series te kijken. Hierbij mijn 20 redenen om series te kijken.

 1. Het werkt ontspannend.
 2. Je gedachten zijn volledig bij de serie en niet bij iets anders.
 3. Er bestaan zoveel leuke series, maar ik heb er nog maar zo weinig gezien.
 4. Ik haal er regelmatig inspiratie uit.
 5. Series zijn er voor iedere stemming; liever horror of toch liever drama?
 6. Je kunt het alleen doen, maar ook samen met je vriendinnen.
 7. Je hebt weer gespreksstof op school of op je werk.
 8. Een film is soms te kort, bij series heb je oneindig veel afleveringen.
 9. Als je aan het einde van een serie bent kun je niet meer wachten op de volgende aflevering.
 10. Het is een tikkeltje verslavend.
 11. Omdat ik het niet vaak doe, geeft het me echt een vakantiegevoel.
 12. Hoe meer series ik kijk, hoe beter ik me voel.
 13. Op de één of andere manier vind ik samen series kijken écht gezellig.
 14. Zoveel series, zoveel verhalen, zoveel verschillende inzichten.
 15. Ik kijk uit naar het vrije moment, het moment dat ik eindelijk weer een aflevering kan kijken.
 16. Alles in series lijkt perfect; het weer, de mensen en hun make-up.
 17. Als iemand een serie noemt, dan kan je daar eindelijk over mee praten of aan beginnen.
 18. Je plant in om iedere avond één aflevering te kijken, maar uiteindelijk kijk je meteen het hele seizoen.
 19. Er komt steeds minder op televisie, maar er bestaan zoveel series die we nog moeten zien!
 20. Geen reclames en gewoon popcorn pakken wanneer het je uitkomt.
 • Reacties ( 15 )

 • avatar
  Lisanne – ByLisanneNL

  Dat zijn heel veel goede redenen, haha! Ik volg de series Pretty Little Liars, The Vampire Diaries, The Originals en Orphan Black. Ik vind het heerlijk om helemaal in een serie te zitten, gedachten op 0 en genieten.

 • avatar
  Lisa

  Te veel goede redenen haha. Vooral die van dat gespreksstof! En series zoals White Collar zijn serieus leerzaam haha.

 • avatar
  Rianne

  Couldn’t agree with you more! Ik ben echt best wel serieverslaafd, niet handig op momenten (zoals nu) waarop ik eigenlijk aan m’n scriptie moet werken. Maar goed, ontspanning is belangrijk zeggen we dan maar haha! :D

 • avatar
  Jana

  Ik ben het helemaal met jouw lijstje eens :) Sinds kort zijn mijn examens gedaan en ben meteen ook weer in de series gevlogen hehe :)

 • avatar
  Valerie

  Oh, heerlijk lijstje dit! En ik ben het zó met je eens!

 • avatar
  Esmeralda

  Ik vind series kijken ook heerlijk. Ik wacht met smart op supergirl!

 • avatar
  Melissa Charlotte

  Ik besteed tegenwoordig nog maar heel weinig tijd aan m’n blog. Om heel eerlijk te zijn voelt het heerlijk om het niet als verplichting te voelen, maar het alleen te doen als ik er zin in heb. Dan maar niet zo veel volgers.. Ik sluit m’n dag altijd af met even serie kijken. Ik ben gisteren begonnen aan Modern Family . Helemaal mee eens dus!

 • avatar
  Daphne

  Vanaf volgende week (nadat ik m’n scriptie heb ingeleverd) ga ik weer beginnen aan een serie! Waarschijnlijk OITNB!

 • avatar
  Manon

  Goede redenen, helemaal mee eens!

 • avatar
  Marleen

  Goede redenen! Zelf kijk ik ook series :)

 • avatar
  maroussia

  Haha, leuk! Alleen als ik te veel series achter elkaar kijk voel ik me opgegeven moment een zombie haha x

 • avatar
  Deborah

  Series zijn zo leuk om te kijken! GoT is helaas net afgelopen, dus ben ik maar begonnen aan Hannibal!

 • avatar
  Julie

  Ik hoef niet eens een reden te zoeken, ik hou gewoon van series! :-D

 • avatar
  Dana

  helemaal mee eens!

 • avatar
  Nienke

  Een voordeel van series vind ik vaak ook dat een aflevering korter duurt dan een film, waardoor je ze makkelijker even tussendoor kunt kijken als je even niks te doen hebt :) Zeker series als New Girl met afleveringen van 20 minuten

 • Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TOP