fbpx

Cibdol Oil

4 luxe parfums om cadeau te doen

4 luxe parfums om cadeau te doen

Nog een maand en dan is het alweer december. De feestdagen komen steeds dichterbij! Het is tijd om alvast jouw verlanglijstje samen te stellen en de allereerste inkopen te doen. Daarom vandaag een artikel over mijn vier favoriete luxe parfums, die perfect zijn om cadeau te doen. 

1. Gucci Guilty

Een paar jaar geleden ontving ik Gucci Guilty met Kerstmis. Ik was er dolblij mee, want hij stond al op mijn verlanglijstje sinds de release. Het is een hele fijne sterke geur en ik draag hem nog steeds graag. Nu hij een paar jaar oud is, merk ik wel dat voornamelijk de patchouli nog overheerst en de andere noten niet duidelijk naar voren komen. Het is dus wel slim om hem sneller op te maken, maar dat is met deze verleidelijke geur absoluut geen straf!

2. Yves Saint Laurent – Black Opium

Mijn ultieme favoriet is absoluut Yves Saint Laurent – Black Opium. Ik kocht deze geur twee jaar geleden bij Douglas. Deze geur blijft, in tegenstelling tot Gucci Guilty, precies hetzelfde. Het is een krachtige, zoete, pittige geur. De parfum bevat onder andere noten van vanille en koffie. Hoe heerlijk is dat? Absoluut een reden om hem eens uit te proberen voor de feestdagen.

3. Chanel N°5

Ik heb deze Chanel N°5 een hele tijd geleden van mijn moeder gehad. Zij droeg hem niet meer, dus mocht ik hem hebben. Ik moet zeggen dat ik deze geur er niet vaak bij pak. Ik vind het persoonlijk wel echt een geur voor een feestje of een avondje uit. Desondanks is deze geur na talloze jaren nog steeds net zo lekker. Een Chanel parfum is prijzig, maar heeft wel een geweldige kwaliteit. De geur is zwaar en zoet, je zult hem direct herkennen als iemand hem draagt. Daardoor ben ik wel erg nieuwsgierig naar de nieuwe Chanel parfum die dit jaar uit is gekomen, Chanel Gabriëlle. Deze wil ik sowieso even uitproberen als ik bij een drogisterij ben, ik ben echt benieuwd.

4. Calvin Klein – Reveal

Mijn laatste favoriete luxe parfum in mijn bezit is Calvin Klein – Reveal. Ook bij deze was ik bij de eerste aanraking opslag verliefd. De reclame, het flesje, de geur: geweldig! Ik ontving Reveal in een gift set met Kerstmis. De geur is warm en een tikkeltje sterk, het deed me altijd denken aan een warme zomerse dag op het strand. Het is een fijne geur die ik, na drie jaar, nog steeds graag gebruik.

Wat is jouw favoriete luxe parfum? 

 • Reacties ( 4 )

 • avatar
  Marilyn

  Black opium.. zucht zo lekker!! Ook echt een toevoeging in dit lijstje is Lancôme ma vie

 • avatar
  Wies | Nature of Happiness

  Ik houd van deze parfums! Alleen die van Gucci ken ik niet, maar de rest is zo lekker!

 • avatar
  Will

  Lekkere parfums, maar Ooooo zo duur!.
  Ooit in het begin van mijn huwelijk heb ik een flesje Chanel No 5 gehad van mijn man.
  Was toen geloof ik ongeveer 50 gulden. Dat is al 48 jaar geleden.
  Zal nu wel heel wat meer kosten.
  Was trouwens een heerlijke parfum, die de hele dag bleef hangen.

 • avatar
  Manon

  Het zijn volgens mij stuk voor stuk lekkere parfums

 • Geef een reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

TOP