De 5 items op mijn interieur verlanglijstje

De 5 items op mijn interieur verlanglijstje

We wonen inmiddels al meer dan een half jaar in ons eigen huisje. Het bevalt ontzettend goed, maar toch zijn er nog een aantal dingen die op ons interieur verlanglijstje staan. In dit artikel bespreek ik de vijf dingen die ik heel graag nog wil kopen voor ons huis. 

1. Nachtkastjes

Op dit moment heb ik mijn oude nachtkastje en Roel een tafeltje van IKEA naast het bed staan. Ik zou heel graag nog twee dezelfde nachtkastjes willen aanschaffen, zodat het aanvoelt als één geheel. Zo heb ik bij OTTO hele leuke nachtkastjes gezien. Deze zijn wit, waardoor ze heel mooi afsteken tegen onze donkerpaarse muur, maar wel met grijze betonlook lades. Er zitten twee lades in deze nachtkastjes, waardoor je daar nog gemakkelijk wat spullen kunt opbergen.

2. Salontafel

Iets wat nog steeds hoog op ons verlanglijstje staat is een nieuwe salontafel. We hebben er wel eentje staan, maar we zouden het liefst een grotere salontafel willen. Op dit moment passen er een paar glazen op en dan staat hij al vol. Niet handig als je een keer in de woonkamer wilt eten of veel visite hebt.

Het probleem is alleen dat we nergens een salontafel zien die bij ons interieur past. Iets wat mede komt doordat we nu afhankelijk zijn van alle andere items in het interieur. Het liefst zou ik een zwarte salontafel willen, omdat dit het mooiste zou staan. Alleen probeer dat maar eens te vinden in de juiste maat. Tips zijn welkom.

3. Wandkast

Op de slaapkamer mis ik nog een plekje waar ik mijn parfum en eventueel andere beautyproducten weg kan zetten. Op dit moment heb ik twee parfumflesjes op mijn make-upkastje staan, maar het liefst zou ik al mijn parfum eindelijk eens uit de doos halen. Ik wilde eerst planken, maar nu ben ik een super leuke wandkast tegengekomen bij CASA. Hij is niet al te groot, maar ik kan er wel mijn parfum leuk op uitstallen.

4. Staande lamp

In de woonkamer naast onze vakjeskast hebben we nog een kaal hoekje. In de winter was deze hoek ook erg donker, omdat er weinig licht bijkwam. Daarom zouden we daar graag een staande lamp neerzetten. We zijn allebei helemaal weg van de industriële staande lampen van Loods 5. Dat wordt even door sparen, maar het is zeker iets wat ik in het najaar wil kopen.

5. Fauteuil

Iets anders wat we graag in het najaar aan willen schaffen is een fauteuil. Dit zou nog leuk staan naast onze bank in de richting van het raam. We hebben best een grote open ruimte en een grote fauteuil zou dat vast wat knusser maken. Ik twijfel nog tussen een hele warme kleur of juist een pastelkleur, bijvoorbeeld geel of juist mintgroen.

Wat staat er nog op jouw interieur verlanglijstje?

 • Reacties ( 2 )

 • avatar
  sanne brouwer

  Succes met je nieuwe huis en je inrichting! Hoop dat je al een aantal puntjes hebt afgestreept op je verlanglijstje.

 • avatar
  Merel

  Wat een onwijs leuk verlanglijstje! Ik kan me voorstellen dat je die items graag in je huis zou willen.

 • Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangeduid met een *.

TOP