fbpx

Cibdol Oil

DEZE 5 ITEMS ZIJN ONMISBAAR OP HET STRAND

Deze 5 items zijn onmisbaar op het strand

Het is de afgelopen dagen heerlijk weer en dan kan ik het echt niet laten om naar het strand te gaan. Als je op vakantie bent, dan is dat toch iets waar je de meeste dagen aan besteed, tenminste ik wel. Daarom zet ik vandaag vijf items op een rijtje die onmisbaar zijn op het strand.

1. Slippers

Ik loop het liefst met dichte schoenen door de duinen en met slippers op het strand. Ik wissel ze altijd op het juiste moment om. Zand in je dichte schoenen is namelijk helemaal niet fijn en meestal blijft dat er nog heel lang in zitten ook. Ik ben dol op mijn slippers van Havaianas, die gaan altijd mee in m’n koffer als ik op vakantie ga.

2. Snacks & drinken

Het klinkt misschien heel gierig om zelf eten en drinken mee te nemen. Alleen op sommige stranden kan een zakje chips en een flesje water aardig wat kosten. Daarom neem ik dat soort dingen vaak mee. Als ik gewoon wil lunchen, dan doe ik dat gewoon bij een strandtentje. Alleen een slokje water tussendoor en een zakje chips is toch wel lekker.

3. Zwemband

Deze zomer heb ik mijn donut zwemband meegenomen naar het strand. Het is zo veel leuker om iets te hebben waarmee je jezelf kan vermaken. Vaak nemen wij een balletje mee naar het strand en dit keer dus ook een opblaasbare band. Super leuk om je wat langer te vermaken op en in het water.

4. Strandjurkje

Als het erg warm is en ik bijvoorbeeld al eerder verbrand ben door de zon, dan neem ik graag een strandjurkje of een T-shirt mee. Als je dan uit het water komt, kun je even drogen en toch een jurkje aantrekken ter bescherming. Het klinkt misschien suf, maar achteraf zul je heel blij zijn.

5. Zonnebrand

Nooit zonder bescherming naar het strand. De laatste tijd ga ik steeds vaker met een parasol en een hoge factor zonnebrand naar het strand. Liever langzaam bruin, dan zo rood als een kreeft. Toch ben ik deze zomer bruiner geworden dan normaal en dat voor een vakantie die ik heb doorgebracht in Nederland.

  • Reacties ( 0 )

  • Geef een antwoord

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

TOP