fbpx

Cibdol Oil

5X SPORTEN MET YOUTUBERS

5x sporten met YouTubers

Thuissporten heb ik altijd al fijn gevonden. Geen gezeur met abonnementen op de sportschool, of afhankelijk zijn van het weer. Door de jaren heen heb ik mijn weg gevonden op YouTube en het leek me leuk om vijf YouTubers met jullie te delen. Ik weet zeker dat jullie nog wel wat work-outs kunnen gebruiken voor dat zomerlichaam, en ik kan stiekem wel wat extra motivatie gebruiken. 

Tone It Up

Het YouTube kanaal Tone It Up van Karena en Katrina is echt geweldig. Ik heb hem pas net ontdekt, maar ik ben meteen al fan. De video’s zijn van een hoge kwaliteit, en ze zijn een heel leuk gezelschap tijdens je work-out. Vooral de Bikini Series geven mij zoveel motivatie, ik kan niet wachten om met zo’n lichaam op het strand te staan!

Popsugar

Popsugar is een heel professioneel YouTube-programma en er staan vele video’s online. Iedere week zie ik nieuwe video’s verschijnen. Doordat het wat professioneler is, vind ik het wel wat minder motiverend, maar dat is zeker geen reden om het niet met jullie te delen. Ze hebben namelijk wel hele toffe work-outs à la Beyoncé en Victoria’s Secret.

Blogilates

Blogilates is eigenlijk al mijn favoriet sinds dat ik thuis aan het sporten ben geslagen. Ik vermoed dat iedereen Cassey wel kent, en dat komt vast door haar leuke persoonlijkheid en motiverende woorden. Blogilates gebruik ik voornamelijk voor de oefeningen voor buik en billen, alleen op een gegeven moment had ik het idee dat er steeds minder nieuwe oefeningen online kwamen, dus toen ben ik opzoek gegaan naar andere accounts.

Zumba Fitness

Ben je meer van het dansen? Alleen doe je dat misschien liever gewoon thuis, in plaats van op de sportschool? Dan heb ik goed nieuws voor je! Sinds kort upload Zumba Fitness, het bedrijf achter onder andere de Wii game, steeds meer dansvideo’s. Het is wel een vereiste om de danspasjes onder de knie te hebben, maar zelfs die kan je eventueel oefenen op het kanaal. Ik zeg lekker buiten dansen als het mooi weer is.

Optima Vita

Als je toch opzoek bent naar een Nederlands kanaal, dan is Optima Vita een aanrader. Het is misschien niet zo professioneel als de bovenstaande YouTubers, maar er staan wel veel oefeningen op voor beginners, gemiddelden en gevorderden. Daarnaast is het uitgelegd in het Nederlands, soms kan dat wel fijn zijn, zodat je zeker weet dat je het goed doet.

 • Reacties ( 4 )

 • avatar
  thebeautyblognl

  Thanks voor de tips!

 • avatar
  Astrid

  Dank voor het delen! Ik vind thuis sporten ook het fijnste. Ik deed ook altijd popsugar video’s. Ga de andere kanalen eens bekijken!

 • avatar
  Kirsty

  Leuk om te zien! Ik ben zelf gek op de workouts van Blogilates en volg haar monthly calendar altijd, alleen dan wel 4 keer per week in plaats van elke dag, omdat ik rustdagen belangrijk vind. Tone It Up ken ik ook, alleen vond ik de workouts daar een stuk makkelijker dan die van Cassey en daarom vind ik die van Cassey dan ook net iets leuker vanwege de uitdaging.

 • avatar
  Manon

  Ik ga eens naar die zumba fitness kijken, lijkt me leuk!

 • Geef een antwoord

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

TOP