Cibdol Oil

BEKEKEN FILMS

Bekeken films #4

De laatste keer dat ik mijn bekeken films besprak was in November. Nu is het moment toch eindelijk aangebroken, een nieuwe opsomming & reviews van mijn bekeken films. Het zijn wat meer bekendere films, doordat ik tegenwoordig veel films kijk die op televisie zijn of die ik eigenlijk al een keer heb gezien. De nieuwe films in de bioscoop zijn niet helemaal mijn favoriet, geen films waarvoor ik naar de bioscoop móét. Maar wat oudere films kunnen zeker nog leuk zijn, kijk snel verder naar mijn bekeken films van de afgelopen tijd.Mission Impossible 4

Een actiefilm, nooit mijn eerste keuze, maar wel enorm vermakelijk als je het eenmaal kijkt. Deze film heb ik als eerst in de bioscoop gezien en laatst heb ik hem opnieuw bekeken. Het blijft natuurlijk Mission Impossible en de moeilijkste scenes overleven de personages natuurlijk toch. Af en toe zet je dat aan het denken, maar het is gewoon vermakelijk als je niet teveel nadenkt over de film in vergelijking met de realiteit. Het is toch wel een actiefilm die je moet hebben gezien, al helemaal als je van actie houdt. Ik moet eerlijk bekennen dat ik de voorgaande delen ook niet allemaal heb gezien, maar zelfs dan is deze nog een topper, al mis je dan soms wel enkele details.


The Sorcerer’s Apprentice

Disney, Disney, Disney! Maar wat een verschrikkelijk lastige titel en de film viel ook behoorlijk tegen. Ik weet niet zo goed in wat voor categorie ik deze film moet plaatsen, want de film heeft erg kinderlijke trekjes, maar heeft ook stukjes voor jongeren, zoals de verliefdheid. Dit is al iets waardoor de film lastig te beoordelen is, ik vond hem persoonlijk te kinderlijk voor mij, terwijl ik af en toe toch kinderfilms kijk. Er zitten gewoon stukken in die minder professioneel zijn, minder professioneel dan dat je verwacht van Disney. Het acteerwerk is echt in sommige scenes niet om aan te zien, maar het verhaal en de special effects zijn weer geweldig. Daarom zou ik deze film niet helemaal aanraden, deze film is middelmatig.


The Hunger Games

Aah, wat een heerlijke film is dit! En voor iedereen die deze nog niet heeft gezien, je moet hem echt een keer kijken. De film bestaat enkel uit goede acteurs, is prachtig gefilmd, is uniek, heeft een mooi verhaal en heeft goede special effects. De trailer en de film zeggen zoveel meer dan mijn woorden, sowieso een aanrader.


The Hunger Games – Catching Fire

Het vervolg van de eerste film van The Hunger Games. Deze film is nog beter, ook al kan dat bijna niet. De spanning in deze film ligt een stuk hoger, ik had ook het idee dat ik in dit deel meer meeleefde met de hoofdrolspeler. Je zat echt volledig in het verhaal en hoopte iedere keer dat het goed zou aflopen. Het verhaal verliep allemaal wat sneller, totaal niet langdradig, maar wel gemakkelijk te volgen. Deze film moet je, nadat je het eerste deel hebt bekeken, zeker een keer bekijken.


Moordwijven

Een grappige film over drie vrouwen waarvan alle drie de mannen vreemdgaan. Slechts één vrouw vermoedt dat haar man vreemd gaat en huurt een huurmoordenaar in. Alleen deze huurmoordenaar vermoord alleen per ongeluk de mannen van de andere twee vrouwen. Een film met veel humor, leuk op een lui dagje wanneer je niet veel te eisen hebt. Zo heb ik deze film gekeken toen ik ziek op de bank lag.


Confessions Of A Shopaholic

Een heerlijke vrouwenfilm, dit is wel een gevarieerde opsomming van films! Ik hou van shoppen en af en toe herken ik mezelf stiekem in deze film. Het uitgeven van geld gaat zo gemakkelijk, vooral als je een geweldig product, kledingstuk of een paar schoenen ziet. Deze film is uitgebracht op basis van het boek, die ik ook binnen een paar dagen uit las. Af en toe heb ik zo’n film nodig, volledige ontspanning, maar toch erg leuk om te zien! Als de trailer je bevalt, zul je de film ook zeker leuk vinden.

Hopelijk zien jullie er een leuke film tussen staan of hebben jullie meteen weer zin om een film die jullie allang gezien hebben opnieuw te bekijken. Dit zijn eigenlijk stuk voor stuk films die mij vermaakt hebben, de één wat meer dan de ander, maar smaken verschillen. Heb jij één van deze films gezien?

 • Reacties ( 6 )

 • avatar
  Babs

  Shopaholic staat op mijn kijklijstje! De rest heb ik , volgens mij,al gezien. Leuke films! Bedankt voor de tips!

 • avatar
  Annelies

  Heb er nog geen enkele van gezien, maar de laatste spreekt mij toch wel het meeste aan ;-) liefs!

 • avatar
  Tessa

  Confessions of a shopaholic blijft zo leuk! ik heb allebei the hunger games nog niet gezien.. echt erg eigenlijk hahah!
  liefs, Tessa

 • avatar
  Janine

  Confessions of a shopaholic vond ik een super leuke film, Catching Fire ook!

 • avatar
  Manon

  Hunger games heb ik eigenlijk nog helemaal niet gezien

 • avatar
  Laura – Essential Honesty

  Ik kijk al enorm uit naar de volgende Hunger Games!

 • Geef een reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

TOP