Festival glitter make-up tips

Festival glitter make-up: 5 looks met tips

Het festivalseizoen staat nog niet voor de deur, maar mocht binnenkort een feestje hebben, dan help ik je graag met een aantal festival glitter make-up looks. Ik laat je vijf verschillende looks zien die je gemakkelijk kunt namaken en vertel je precies met welke producten je dat kunt doen.

Wat helpt tegen acne? 10 tips!

Wat helpt tegen acne? 10 tips!

Wanneer je last hebt van acne, dan wil je daar het liefst zo snel mogelijk van af. Ik heb zelf een gevoelige gemengde huid met acne op mijn voorhoofd. De laatste tijd is het gelukkig flink verminderd en ik vertel je in dit artikel wat helpt tegen acne.

Shea Moisture superfruit complex review

Shea Moisture superfruit complex review

Voor het eerst in jaren was mijn shampoo voorraad helemaal op, dus het was ein-de-lijk tijd om zelf weer een shampoo uit te kiezen. Ik ging voor de Shea Moisture superfruit complex shampoo en bestelde ook meteen het masker mee. In deze review vertel ik je alles over mijn ervaring met deze producten.

Kneipp goodbye stress review

Kneipp goodbye stress review

Bij de opening van de Kneipp pop-up store in Hoog Catharijne maakte ik voor het eerst kennis met de producten uit de nieuwe collectie goodbye stress. Deze collectie staat in het teken van stress omzetten in positieve energie. Iets wat ik in deze drukke decembermaand zeker kan gebruiken, maar of het ook echt helpt lees […]

Kiehl's Canal House set

Kiehl’s Canal House set

Vlak voor mijn vakantie ontving ik de Kiehl’s Canal House set uit de Kiehl’s loves Amsterdam collectie. Een enorm huis met daarin alle favoriete producten van het merk. Een heel mooi cadeau voor de feestdagen of om jezelf mee te verwennen!

Clinique 3 stappen review

Clinique 3 stappen review

De Clinique 3 stappen routine bestaat al jaren en ik ben er al ontzettend lang nieuwsgierig naar. De Clinique iD is de nieuwe derde stap in deze routine en daarom kreeg ik de kans om deze uit te proberen. In deze Clinique 3 stappen review lees je precies wat ik van deze collectie vind.

Anastasia Beverly Hills dusty rose review

Anastasia Beverly Hills dusty rose review

Anastasia Beverly Hills dusty rose is een liquid lipstick die al een tijdje op mijn wishlist stond. Ik ben zelf heel erg fan van dit soort kleurtjes, maar had de kleur van deze liquid lipstick nog nooit in het echt gezien. Toen Douglas een 25% kortingsactie had besloot ik het erop te wagen en deed […]

TOP