Computerogen verhelpen met deze tips

Computerogen verhelpen met deze 8 tips

Wanneer je veel achter de computer of een ander beeldscherm zit, bijvoorbeeld voor je werk, dan kun je last krijgen van computerogen. Dit zijn droge, branderige en/of vermoeide ogen, wat heel vervelend kan zijn als je nog flink wat uren te gaan hebt. Met de tips in dit artikel kun je computerogen verhelpen en voorkomen.

8x4 deo review: my personalised protection

8×4 deo review: my personalised protection

Op de middelbare school zat 8×4 deo altijd al in mijn tas. Inmiddels heeft ook 8×4 een glow-up ondergaan en is het tijd om ze opnieuw eens uit te testen. De nieuwe lijn 8×4 deo ‘my personalised protection’ bestaat uit 11 verschillende geuren voor mannen en vrouwen!

Jeukende hoofdhuid: 5 tips om er vanaf te komen

Jeukende hoofdhuid: 5 tips om er vanaf te komen

Een jeukende hoofdhuid is enorm irritant, ik weet er alles vanaf. Het is een soort branderig jeukerig gevoel, waar je niet vanaf kan blijven. Gelukkig is het de laatste tijd wat meer onder controle en daarom help ik jou ook graag op weg met vijf tips om van jouw jeukende hoofdhuid af te komen.

Festival glitter make-up tips

Festival glitter make-up: 5 looks met tips

Het festivalseizoen staat nog niet voor de deur, maar mocht binnenkort een feestje hebben, dan help ik je graag met een aantal festival glitter make-up looks. Ik laat je vijf verschillende looks zien die je gemakkelijk kunt namaken en vertel je precies met welke producten je dat kunt doen.

Wat helpt tegen acne? 10 tips!

Wat helpt tegen acne? 10 tips!

Wanneer je last hebt van acne, dan wil je daar het liefst zo snel mogelijk van af. Ik heb zelf een gevoelige gemengde huid met acne op mijn voorhoofd. De laatste tijd is het gelukkig flink verminderd en ik vertel je in dit artikel wat helpt tegen acne.

TOP