Foto's aan de muur met MIXPIX

Foto’s aan de muur met MIXPIX

Ietwat persoonlijkheid kon de muur in onze woonkamer nog wel gebruiken. Op BesteCanvas.nl bestelde ik de nieuwe MIXPIX canvasjes. Die kun je perfect gebruiken om jouw favoriete foto’s aan de muur te hangen!

Leuke dingen om thuis te doen

Leuke dingen om thuis te doen

Het voelt een beetje gek dat je nu bijna niets buiten de deur kunt gaan doen. Toch kun je je thuis prima vermaken en met de tips om positief te blijven zet je die knop zo om. Dit artikel staat boordevol leuke dingen om thuis te doen.

Wat te doen met Pasen 2020?

Wat te doen met Pasen 2020?

Pasen staat al bijna voor de deur. Een lekker lang weekend waarin je veel leuke dingen kunt plannen, alleen wat te doen met Pasen? In dit artikel geef ik tips voor thuis-activiteiten, maar ook evenementen die je in het Paasweekend kunt bezoeken.

Samen een huis kopen: de 8 stappen

Samen een huis kopen: de 8 stappen

Samen een huis kopen is ontzettend spannend. Er komen ineens veel regels en afspraken bij kijken, die belangrijk zijn om samen goed door te lopen. Ik weet nog hoe vervelend ik het in het begin vond, maar hoe fijn het nu is dat alles goed is geregeld. Met deze tips wordt samen een huis kopen […]

gouden woonaccessoires

11x gouden woonaccessoires voor jouw interieur

Opzoek naar een touch of gold om jouw woonkamer een make-over te geven? Goud is de perfecte kleur om je woonkamer wat meer warmte, maar ook een meer luxe uitstraling mee te geven. In dit artikel zet ik maar liefst 11 gouden woonaccessoires op een rijtje, die je meteen kunt bestellen!

TOP