Geld besparen tips: zo bespaar jij veel geld in 2020

Geld besparen tips: zo bespaar jij veel geld in 2020

Een extra centje besparen is zeker in het begin van het nieuwe jaar mooi meegenomen. We hebben net een dure maand achter de rug en we zouden natuulijk het liefst meer overhouden voor leuke dingen. In dit artikel geef ik je maar liefst 16 geld besparen tips, zodat je meer te besteden hebt in 2020!

Januari zonder alcohol: mijn Dry January tips

Januari zonder alcohol: mijn Dry January tips

Zelf drink in het weekend ontzettend graag een biertje of wijntje. Het ontspant, voelt toch vaak nét wat gezelliger, maar zo net na de feestdagen is het toch fijn om weer iets rustiger aan te doen. Daarom is Dry January in het leven geroepen, de gehele maand januari zonder alcohol. Durf jij het aan?

Goede voornemens voor 2020

Goede voornemens voor 2020

Gelukkig nieuwjaar! We zijn aangekomen in een nieuw decennium en daarom deel ik vandaag mijn goede voornemens voor 2020. Het zijn geen enorm strenge doelen, maar wel een aantal dingen waar ik dit jaar beter op wil letten.

Mooiste momenten van 2019

De laatste dag van 2019 is aangebroken en voor mij een vaste traditie om dan terug te blikken op de mooiste momenten. Dit jaar was mijn eerste jaar als fulltime ondernemer, maar ik kreeg ook twee nieuwe stempels in mijn paspoort.

Kerststukjes maken

Kerststukjes maken

Zelf ben ik gek op alles wat met Kerstmis te maken heeft. Kerststukjes maken had ik alleen nog nooit gedaan, dus dat deed ik dit jaar voor het eerst. Ik vertel je hoe je het bovenstaande kerststukje na kunt maken, maar geef je ook meer voorbeelden van mooie kerststukjes voor jouw eigen creatie.

TOP