Werken aan jezelf met deze 10 tips

Werken aan jezelf met deze 10 tips

Werken aan jezelf vind ik één van de belangrijkste dingen die er zijn. Als jij lekker in je vel zit, dan geef je die positieve energie ook mee aan anderen, maar zie je dat ook terug in de resultaten van de dingen die je dagelijks doet. Ik leg je graag uit hoe ook jij kunt […]

Sinterklaas surprises maken

Sinterklaas surprise maken

Een Sinterklaas surprise maken: ik ben er nooit goed in geweest. Een idee komt altijd zo in me op, maar het uitvoeren ervan is een ramp. Daarom leek het me een leuk idee om allerlei ideeën te verzamelen in een artikel, zodat jij de leukste Sinterklaas surprise kunt maken!

Knoppers NutBar review

Knoppers NutBar review

De Knoppers Nutbar is de nieuwe chocolade reep van Nederland. Je kent Knoppers vast wel van de wafel, maar nu is hij er ook omhuld met chocolade en daardoor nóg aantrekkelijker. In deze Knoppers NutBar review vertel ik je precies of deze reep zijn verwachtingen waarmaakt.

Mijn favoriete schoonmaakmiddelen

Mijn favoriete schoonmaakmiddelen

Na bijna twee jaar op mezelf kan ik wel spreken over een aantal favoriete schoonmaakmiddelen. Opvallend genoeg grijp ik steeds vaker naar ecologische schoonmaakmiddelen en zijn dit de vijf favorieten die ik graag gebruik voor een schoon huis!

Hoe kun je de e-sigaret als stophulp gebruiken?

Hoe kun je de e-sigaret als stophulp gebruiken?

Een e-sigaret wordt veelal gebruikt door mensen die willen stoppen met roken. Het is een handig hulpmiddel om de hoeveelheid nicotine langzaam af te bouwen en de afkickverschijnselen te verminderen. In dit artikel leg ik uit hoe je de e-sigaret als stophulp kunt gebruiken.

Tip: White Barn kaarsen

Tip: White Barn kaarsen

Laatst ontving ik een White Barn kaars om uit te testen voor de webshop Waloo. De sterke geur was even wennen, maar sindsdien ben ik fan. De White Barn kaarsen laten niet alleen je woonkamer, maar heel je huis lekker ruiken, als je ze aansteekt.

TOP