category image
Categorie

Travel

Hotspots in Amsterdam: deze mag je niet missen

11 leuke hotspots in Amsterdam

Voorlopig kunnen we natuurlijk even niet uitgebreid op pad, maar des te leuker om alvast vooruit te kijken. In dit artikel bespreek ik 11 leuke hotspots in Amsterdam die je bij jouw volgende bezoek niet mag missen!

Lissabon: bezienswaardigheden die je niet mag missen

TIPS! Dit mag je niet missen in Lissabon

Stad van de heuvels, van de kleurrijke huizen en van de eeuwenoude monumenten. Zo kun je de Portugese hoofdstad Lissabon het best omschrijven. De sfeervolle stad trekt heel wat toeristen die onder de zon willen sightseeing. Tot ver in november kun je hier prima een terrasje pakken. Maar wat moet je daarnaast echt zien? Welke […]

Warme landen in februari

Warme landen in februari

Ben je meer een zomermens of ben je de regen ondertussen wel beu? Je kunt zo je koffers pakken en vliegen naar een warm land in of buiten Europa. In dit overzicht vind je alle warme landen in februari die zeker een bezoekje waard zijn.

Leukste pretparken om te bezoeken in 2020

Leukste pretparken om te bezoeken in 2020

Pretparken bezoeken behoort absoluut tot één van mijn hobby’s en het is zelfs één van mijn goede voornemens dit jaar om ze vaker te bezoeken. Aangezien ik daardoor redelijk op de hoogte ben van de nieuwtjes, vertel ik jullie graag wat de leukste pretparken zijn om te bezoeken in 2020.

De leukste kerstmarkten in Duitsland

De leukste kerstmarkten in Duitsland

Veel Nederlanders trekken eind van het jaar naar de kerstmarkten in Duitsland. Niet zo gek, want deze kerstmarkten zijn een stuk groter én gezelliger dan die in ons eigen kikkerlandje. In dit artikel zet ik de leukste kerstmarkten in Duitsland op een rijtje, zo weet je precies waar je het beste naartoe kunt gaan!

Wat te doen in Las Vegas?

Wat te doen in Las Vegas?

Wanneer je een rondreis door Amerika maakt is Las Vegas een stad waar je zeker even moet stoppen. Vegas staat bekend om haar bruisende strip en vele casino’s. In deze stad is van alles te doen en ik help je graag op weg met wat leuke ideeën!

5x een mini roadtrip door Europa

5x een mini roadtrip door Europa

Ieder land waar ik naartoe reis ontdek ik het liefst van top tot teen. De onontdekte pareltjes wil ik niet missen en daarom is met de auto eropuit trekken de beste optie. In dit artikel vind je 5x een mini roadtrip door Europa, die ik zelf ook dolgraag wil maken.

Geld terug bij vertraging met het vliegtuig

Vlucht vertraagd? Dit is jouw vergoeding!

Als jouw vlucht vertraagd is, heb je mogelijk recht op een vergoeding. De bedragen van deze vergoeding kunnen flink oplopen en daardoor ontvang je een gedeelte van jouw vakantiegeld gewoon weer terug! Ik leg je in dit artikel uit wanneer je hier en waar je precies recht op hebt.

TOP