category image
Categorie

Travel

5x een mini roadtrip door Europa

5x een mini roadtrip door Europa

Ieder land waar ik naartoe reis ontdek ik het liefst van top tot teen. De onontdekte pareltjes wil ik niet missen en daarom is met de auto eropuit trekken de beste optie. In dit artikel vind je 5x een mini roadtrip door Europa, die ik zelf ook dolgraag wil maken.

Geld terug bij vertraging met het vliegtuig

Vlucht vertraagd? Dit is jouw vergoeding!

Als jouw vlucht vertraagd is, heb je mogelijk recht op een vergoeding. De bedragen van deze vergoeding kunnen flink oplopen en daardoor ontvang je een gedeelte van jouw vakantiegeld gewoon weer terug! Ik leg je in dit artikel uit wanneer je hier en waar je precies recht op hebt.

Wat te doen op Gran Canaria?

Wat te doen op Gran Canaria?

Het eilandje Gran Canaria is een hele populaire vakantiebestemming. Alleen als je jouw vakantie gaat boeken of hebt geboekt, dan ben je natuurlijk wel benieuwd naar de mooiste verborgen plekjes en hotspots, dus wat te doen op Gran Canaria?

leuke dingen om te doen in Düsseldorf

Leuke dingen om te doen in Düsseldorf

Düsseldorf wordt vaak bezocht vanwege zijn Kerstmarkt, maar toch zijn er nog veel meer leuke dingen om te doen in Düsseldorf. Het ligt dichtbij de Nederlandse grens en is absoluut een perfecte stad voor onder andere shopliefhebbers!

5 dingen die je moet doen op Curaçao

5 dingen die je moet doen op Curaçao

Curaçao is na de eerste keer al meteen één van mijn favoriete bestemmingen geworden. Het is een prachtig relaxed eiland, je kunt er eindeloos genieten, maar er is ook veel te doen. Dit zijn de 5 dingen die moet doen op Curaçao en zeker niet mag overslaan!

TOP