category image
Categorie

Travel

Leukste pretparken om te bezoeken in 2020

Leukste pretparken om te bezoeken in 2020

Pretparken bezoeken behoort absoluut tot één van mijn hobby’s en het is zelfs één van mijn goede voornemens dit jaar om ze vaker te bezoeken. Aangezien ik daardoor redelijk op de hoogte ben van de nieuwtjes, vertel ik jullie graag wat de leukste pretparken zijn om te bezoeken in 2020.

De leukste kerstmarkten in Duitsland

De leukste kerstmarkten in Duitsland

Veel Nederlanders trekken eind van het jaar naar de kerstmarkten in Duitsland. Niet zo gek, want deze kerstmarkten zijn een stuk groter én gezelliger dan die in ons eigen kikkerlandje. In dit artikel zet ik de leukste kerstmarkten in Duitsland op een rijtje, zo weet je precies waar je het beste naartoe kunt gaan!

Wat te doen in Las Vegas?

Wat te doen in Las Vegas?

Wanneer je een rondreis door Amerika maakt is Las Vegas een stad waar je zeker even moet stoppen. Vegas staat bekend om haar bruisende strip en vele casino’s. In deze stad is van alles te doen en ik help je graag op weg met wat leuke ideeën!

5x een mini roadtrip door Europa

5x een mini roadtrip door Europa

Ieder land waar ik naartoe reis ontdek ik het liefst van top tot teen. De onontdekte pareltjes wil ik niet missen en daarom is met de auto eropuit trekken de beste optie. In dit artikel vind je 5x een mini roadtrip door Europa, die ik zelf ook dolgraag wil maken.

Geld terug bij vertraging met het vliegtuig

Vlucht vertraagd? Dit is jouw vergoeding!

Als jouw vlucht vertraagd is, heb je mogelijk recht op een vergoeding. De bedragen van deze vergoeding kunnen flink oplopen en daardoor ontvang je een gedeelte van jouw vakantiegeld gewoon weer terug! Ik leg je in dit artikel uit wanneer je hier en waar je precies recht op hebt.

Wat te doen op Gran Canaria?

Wat te doen op Gran Canaria?

Het eilandje Gran Canaria is een hele populaire vakantiebestemming. Alleen als je jouw vakantie gaat boeken of hebt geboekt, dan ben je natuurlijk wel benieuwd naar de mooiste verborgen plekjes en hotspots, dus wat te doen op Gran Canaria?

TOP