Catrice Lost ‘N Roses

Catrice Lost 'n Roses
Sinds dat ik af ben gestapt van de Nagels en Handen rubriek op zondag lak ik veel minder mijn nagels. Mijn nagels zijn mooi herstelt en een stuk sterker geworden. Ik miste de versiering op mijn nagels, dus ik koos vandaag voor het lakje van Catrice Lost ‘N Roses. Dit lakje zit in de collectie Luxury Lacquers, de serie die bij de nieuwe Catrice-collectie werd geïntroduceerd. De glitterlakjes, zoals Lost ‘N Roses, hebben de naam Million Brilliance. Ik weet zeker dat iedereen zich een miljonair zal voelen met dit lakje. 

Catrice Lost 'n Roses
Uiterlijk

Ik vind het uiterlijk niet uniek. Ik heb wel vaker glitterlakjes gezien met de combinatie van roze en zilver. Maar goed, het effect van deze glitters en de mengeling van grote en kleine glitters maakt het lakje wel wat mooier. Je merkt ook echt dat je glitters op je hand hebt, want ze glimmen gigantisch. Het resultaat kun je met dit lakje al gemakkelijk met één laagje bereiken. Wel is het nodig dat je dan goed het potje schud, voordat je hem gaat gebruiken, zodat de glitters goed met de nagellak mengen. Voor een nog beter resultaat zou je een tweede laagje aan kunnen brengen, maar dit is niet noodzakelijk.

Catrice Lost 'n Roses
Kwaliteit

Deze nagellak doet zijn werk goed. Hij lakt op een fijne manier, de dop van het potje is vierkant wat mij meer houvast geeft tijdens het lakken van mijn nagels. Dit is natuurlijk persoonlijk, het kan zijn dat jij liever lakt met een ronde dop. Het kwastje heeft een normaal formaat, niet te groot en niet te klein. Je kunt de nagellak gemakkelijk en snel aanbrengen, zonder dat de glitters naast je nagels komen te zitten. De droogtijd van dit nagellakje is erg kort, hij hard snel uit. Je kunt dus snel van deze mooie roze glitters gaan genieten. Catrice blijft op mijn nagels niet lang zitten, na twee dagen moet ik hem toch echt even bijwerken of van mijn nagels afhalen. Het bijwerken gaat met glitterlakjes gelukkig gemakkelijk, omdat het minder opvalt dan bij een gladde lak.

Catrice Lost 'n Roses
Conclusie

De nagellak is echt een budgettopper. De houdbaarheid is dan misschien niet lang, maar dat is dan ook het enige minpuntje. Catrice heeft mooie budgetproducten en dit is er één van. Dit roze glitterlakje maken je nagels en je dag een stuk vrolijker. Het glitterlakje zou je ook kunnen herkennen in andere lakjes, er zijn genoeg dupes te vinden, want de combinatie van roze en zilveren glitters is al vaker voorgekomen.

Catrice Lost ‘N Roses is verkrijgbaar bij de Kruidvat of de Trekpleister voor €3,59.

 • Reacties ( 26 )

 • avatar
  Kirsten

  Wat een prachtig lakje zeg! Ik vind vaak wel dat deze lakjes er zo moeilijk van af te halen zijn met de glitters..

 • avatar

  Oh waaw! Echt zo’n prinsessenlakje :D

 • avatar

  Wauw, heel mooi!

 • avatar

  Waaauw wat een plaatje! Bedankt voor de tip :)

 • avatar
  Rosanne

  Het lakje vind ik heel mooi <3

 • avatar

  Amaaazing!

  XO MK.

 • avatar

  Wat een prachtige glitter nagellak! De dekking vind ik er ook goed uitzien.

 • avatar
  melissa

  Wat een prachtige lakje! Ik heb eigenlijk geen glitterlak in mijn stash :)

 • avatar
  Rebecca

  Nice, ik heb deze lak ook vorige week gehaald, nouja .. mijn moeder ghehe
  VInd ‘m erg leuk maar vond het wel een klus om er af te halen.

 • avatar
  Kirsty

  Wat een mooi lakje! :)

 • avatar

  Ik vind het een heel mooi lakje, sowieso ook meerdere van de nieuwe lakjes!

 • avatar

  Ik vind die lakjes van Catrice zo mooi! Ik heb zelf de zilveren variant en ik ben er zo blij mee :)
  Liefs, Tessa

 • avatar

  oh wow een heel mooi lakje!

  liefs
  Karlien

 • avatar
  Marlayne Vermeulen

  Mooi lakje!

 • avatar

  Heel erg mooi kleurtje! Ik ben sowieso gek op glitter nagellak. Wat fijn ook dat die zo snel droogt.

 • avatar

  Volgens mij worden de glitterlakjes weer helemaal hip deze herfst/winter! Ik zie lekker veel reviews over dit soort lakjes. Deze lijkt me erg fijn!

 • avatar

  Ik vind het echt een heel leuk lakje!! Ik hou hier zo van <3

 • avatar

  Heel mooi lakje!
  x

 • avatar

  Wat is hij mooi, al ben ik niet zo’n fan van glitters maar voor een leuke gelegenheid vind ik het wel eens leuk :)

 • avatar
  Sanne Makeupgorgeous

  Oeh ik had niet verwacht dat deze zo mooi zou zijn! De flacon op zich vind ik trouwens ook echt prachtig, deze straalt in mijn ogen erg veel luxe uit.

 • avatar

  Pretty! Ik draag echt te weinig glitter omdat ik het zo vervelend verwijderen vind.

 • avatar

  Hee wat leuk, ik heb vandaag de review online staan van de gouden en zilveren versie. Wat zijn ze mooi he!

 • avatar
  Manon

  Ik vind hem er mooi uitzien

 • avatar

  Prachtig kleurtje en effect!

 • avatar

  Wat een super leuk lakje!

 • avatar

  Ondanks de houdbaarheid (wat ik zelf niet erg vind ik haal nagellak vaak binnen 2/3 dagen er al af) vind ik hem er heel mooi eruit zien x

 • Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangeduid met een *.

TOP