Cibdol Oil

Designer Outlet Roermond

Designer Outlet Roermond
Met mijn moeders verjaardag waren wij, mijn moeder en ik, te vinden in Designer Outlet Roermond. Een outlet vol met bekende merken, zoals Prada, Guess en Gucci. We liepen nietsvermoedend naar binnen en het eerste wat ons al op viel was de hoeveelheid Duitse auto’s, wow! Naar mijn idee waren we hier nog nooit eerder geweest, maar volgens mijn ouders hadden we deze outlet al een keer eerder bezocht. Toch een keer leuk om mee te maken, je leest hieronder mijn ervaring en wat ik gekocht heb.

Designer Outlet Roermond
Eerste indruk

Bij binnenkomst is dit je uitzicht, je kunt meteen een beslissing nemen welke kant je op gaat. Wij besloten als eerst naar het toilet te gaan en vervolgens naar de La Place. Je kunt alles gemakkelijk vinden door de bewegwijzering en de plattegrond die je aan het begin van de outlet ontvangt. Het weer was in Roermond een stuk minder goed als in Brabant, dat is natuurlijk een tegenvaller!

Designer Outlet Roermond
Het eten

Sommigen van jullie zagen het vast al op Instagram, ik ben bij La Place wezen eten. Ik heb daar een groene smoothie op, met spinazie die je totaal niet proefde! De smoothie en het broodje ham waren beide super lekker, zeker voor herhaling vatbaar.

Na een tijdje shoppen kwamen we terecht bij een koffietentje, met heerlijke koffie. Ik had hier een Latte Macchiato met een stukje aardbeienvlaai. Dit stukje aardbeienvlaai was alleen veel te groot, dat mensen dat zonder misselijk te worden op kunnen eten, ongelofelijk soms..

Voordat we weggingen namen we nog wat te drinken bij de McDonalds. Waar ik de nieuwe Iced Fruit Smoothie Mango & Ananas probeerde, de smaak was ontzettend goed, alleen het is mij te koud. Ik kreeg constant last van een brainfreeze.

Designer Outlet Roermond
De winkels

De winkels waren erg leuk om even te bekijken. Er zijn een heleboel dure merken te vinden, maar naast de dure merken ook winkels zoals Nike en The Body Shop. The Body Shop was wel een stuk goedkoper, wat me een beetje verbaasde, aangezien er ook veel verkocht werd wat er op dit moment in de winkel lag. De winkels waren over het algemeen sowieso allemaal een stuk goedkoper dan de normale winkels van de merken, dat is natuurlijk altijd fijn, niet iedere outlet is namelijk goedkoper!

Wel heb ik een aantal keer een teleurstelling meegemaakt. Eerst kwam ik in de Ralph Lauren, doordat ik een enorm leuk blouseje in de etalage zag die daar stond aangegeven voor €30,-, toen ik het blouseje in de winkel zelf tegenkwam was het te koop voor €49,95. Ik heb het voor de zekerheid nog nagevraagd, maar hij bleek echt €49,95 te zijn. Echt slecht dat ze de prijskaartjes in de etalage niet hadden aangepast bij de nieuwe poppen. Vervolgens had ik hele mooie pumps gezien van Prada, ze zaten echt geweldig, ik heb nog nooit op zulke zachte pumps gelopen. Ze stonden in het ‘sale’ schap in de winkel, waarop stond ‘Nu: €100,-‘. Dit bleek uiteindelijk bij de kassa niet voor alle schoenen in dat schap te gelden, de pumps waren €209,-. Uiteindelijk nog best goedkoop voor Prada pumps natuurlijk, maar op dat moment had ik dat geld even niet. Ik baal nog steeds een klein beetje dat ik ze niet heb meegenomen, maar het was echt een teleurstelling bij de kassa.

Gelukkig kon je ook nog uit de outlet gemakkelijk naar de stad toe lopen, ongeveer 3 minuten. We hebben dit dan ook even gedaan, om alle teleurstellingen even te vergeten.

Designer Outlet Roermond
Wat heb ik gekocht?

In het stadje aangekomen kwamen we terecht bij de Vero Moda, de nieuwe collectie is echt de moeite waard om even te bekijken. Ik scoorde het bovenstaande blouseje. Het blouseje kostte volgens mij €19,95. Ik had ook nog 2 bh’s gekocht bij de Triumph, maar die ga ik niet laten zien, haha. Ik heb niet veel gekocht, maar ik had verder niet veel nodig.

Designer Outlet Roermond
Conclusie

Ik vond het over het algemeen een hele leuke dag, we waren er rond 11 uur en we hebben het uitgehouden tot ongeveer 5 uur. Het is een fijne outlet, maar je moet er wel wat geld voor over hebben. Ik was over alles tevreden, maar ik vind wel dat ze wat duidelijker mogen zijn over de prijzen, het maakt je dag gewoon een stuk minder leuk. Ik ben in ieder geval erg blij met mijn aankopen en ik heb helemaal geen spijt dat ik hierheen ben gegaan, het was op zich al een hele ervaring om op Prada pumps te lopen, haha.

Ben jij wel eens in de Designer Outlet Roermond geweest?

 • Reacties ( 17 )

 • avatar
  chitchatontherocks

  Ik ben er nog niet geweest, maar het lijkt me wel een leuk dagje uit!

 • avatar
  Cherel

  Leuk om te zien1 Wil er zelf ook nog wel een keer heen, gewoon om een keer geweest te zijn :-)

 • avatar
  fashionadvies

  Wat leuk om te zien!

 • avatar
  Willemijn

  Leuk artikel Jammer van de pumps.

 • avatar
  Willemijn

  Leuk artikel Jammer van de pump

 • avatar
  Nicky

  Dat is inderdaad een grote teleurstelling, dat moeten ze veel beter regelen. Fijn dat jullie ondanks de teleurstelling een leuke dag gehad hebben.

 • avatar
  Bianca

  Wat jammer van die pumps! Ik zou ze echt eisen voor 100 euro hoor, wedden dat je ze krijgt voor die prijs?

  • avatar
   Esmée

   Nou ze gingen het echt helemaal controleren en nalopen. Wellicht deden ze al wat moeilijker, omdat de pumps al goedkoper waren dan normaal? Ik voelde me echt een klein meisje in zo’n luxe winkel haha, ik zou niet snel ergens tegenin gaan op dat moment. x

 • avatar
  Robin

  Lijkt me leuk om daar een keertje heen te gaan!

 • avatar
  Julia

  Jammer van de onduidelijk over de prijzen, maar me lijkt het leuk om in zo’n outlet te zijn!

 • avatar
  Ellen

  Je hebt een mooi topje gekocht!

 • avatar
  Mirne

  Ik ben er nog nooit geweest. Hoewel ik wel gek ben op sale, denk dat ik daar echt veel te veel zou kopen.

 • avatar
  Ines

  Leuk :D

 • avatar
  Mariëlle

  Ik ben er ook al eens geweest, net een klein dorpje, dat is wel leuk maar het kost nog steeds veel!

 • avatar
  Romy | Big Cozy Sweater

  Wat jammer van de verkeerde prijzen, het lijkt me best leuk om daar een keertje naar toe te gaan!

 • avatar
  Denise

  Ik ben er nog nooit geweest maar het lijkt me best gaaf om er eens een keer rond te wandelen!

 • Geef een reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

TOP