DIARY #20: VAKANTIE & DAGJE ROTTERDAM

Diary #20: vakantie & dagje Rotterdam

Deze week had ik officieel vakantie. Niet heel spectaculair als je sowieso maar één keer per week naar school moet. Toch is het altijd fijn, want er zijn meer mensen vrij en er zijn leuke dingen om te doen. Ik probeerde er ook even van te genieten, zodat ik deze week weer hard aan de slag kan. Dinsdagavond had ik een evenement in Amsterdam genaamd het Haar van Nederland en donderdag had ik voor het eerst gezellig met Lauryn afgesproken in Rotterdam.

Maandag


De eerste dag uit de vakantie, waarin ik meteen hard aan de slag ging voor mijn blog. Ik heb foto’s gemaakt, artikelen geschreven en de MAC lipsticks video bewerkt. Daarnaast ben ik nog even langs Roel gegaan. Hij moest namelijk een boek ophalen in Breda en het was zijn laatste dag vrij voordat zijn stage van start ging.

Dinsdag


Dinsdagochtend bewerkte ik nog snel de laatste dingen in m’n video en liet ik hem renderen. Ik moest ‘s middags alweer weg, want ik had om 5 uur een evenement in Amsterdam. Een evenement waar ik zeker van genoten had, ik vond het fijn om weer even onder wat andere mensen te zijn. Even de deur uit en de resultaten horen van een groot onderzoek. Je kunt hier meer lezen over het Haar van Nederland, er staat namelijk een plog online.

Woensdag


Woensdag wilde ik meer doen, dan dat ik eigenlijk heb gedaan. Zo’n avondje weg, met een lange reistijd, eist altijd flink wat energie. De volgende dag voel ik dat altijd nog, dus ik heb er een rustig dagje van gemaakt. Ik heb mijn video gepromoot, een artikel geschreven en verder heel veel afleveringen gekeken van Vampire Diaries.

Donderdag


Donderdag was ik in Rotterdam samen met Lauryn. We hadden afgesproken om gezellig te lunchen, shoppen en foto’s te maken. Het was heel leuk om elkaar te ontmoeten, wat we al een tijdje wilden doen. We hadden alleen echt teveel gelopen, ik had de volgende dag zelfs spierpijn. Gelukkig was het de moeite waard, het leverde zelfs nog een mooi artikel met outfitfoto’s op!

Vrijdag


Vrijdag wilde ik, voordat het weekend begon, de schade nog even inhalen. Ik heb hard gewerkt aan mijn blog en een klein beetje aan school. Ik schreef artikelen voor het weekend en bereidde een leuke winactie voor. Vrijdagavond kwam Roel naar mij toe, op de één of andere manier had ik hem echt gemist.

Zaterdag


Zaterdag was een leuke dag, waarop Roel en ik best veel hebben gedaan. We werden wakker in mijn huis en zijn ‘s middags richting Roel gegaan. Toen we daar net waren zijn we vrijwel meteen naar de stad gegaan. We hebben daar even een rondje gelopen en nog wat lekkere broodjes meegenomen. Verder zijn we begonnen met een nieuw spel, omdat hij nu maar €10,- was op de Playstation, Little Big Planet. Echt enorm grappig, we hebben ons daar dit weekend lang mee vermaakt. ‘s avonds zijn we richting een vriend gegaan waar we gezellig wat gedronken hebben.

Zondag


Zondag werden we best laat wakker, want we waren zaterdag uiteindelijk pas om half 3 thuis. Eigenlijk vind ik dat op zondag nooit zo erg, want zondag gebruik ik altijd als mijn luie dagje. We hebben nog even Little Big Planet gespeeld, voetbal gekeken en toen ben ik richting huis gegaan. Thuis heb ik nog 3 op Reis en Vampire Diaries gekeken en dit artikel geschreven. De perfecte afsluiting van mijn vakantie. Na mijn vakantie wil ik echt hard aan de slag met mijn afstudeeronderzoek!

 • Reacties ( 10 )

 • avatar

  Dit soort overzichtjes vind ik altijd zo leuk om te zien! Het ziet er uit als een fijne week. :)

 • avatar
  DQ

  Ik vind Rotterdam zo’n leuke stad! Je hebt ook een prachtige outfitfoto gemaakt. X

 • avatar

  Oh wauw die laatste foto is echt mooi! x

 • avatar
  Suzanne

  Leuke week zo te zien. Leuk dat Lauryn en jij zijn gaan lunchen. Moeten wij ook een keer gaan doen!

 • avatar

  Leuke foto’s ♥ xx

 • avatar
  Melissa

  Wat een fijne relaxte week heb je achter de rug x

 • avatar
  Manon

  Jullie hebben laat vakantie of niet? Die blouse die je aan hebt op die foto is echt zo leuk!

 • avatar

  Leuke week heb je ervan gemaakt! :)

 • avatar

  Wauw die airmax zijn heel erg leuk waar heb je die gehaald?

  • avatar

   Ik ben er ook echt dol op, ze lopen heerlijk! Ik heb ze gekocht bij Pro Shoes.

 • Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangeduid met een *.

TOP