Deze zomer kun je dineren in Harry Potter stijl

Deze zomer kun je dineren in Harry Potter stijl

Altijd al de wereld van Harry Potter willen betreden? Je kunt deze zomer in Londen dineren in Harry Potter stijl. Dat wordt een avondje genieten van een speciaal diner mét boterbier in een outfit naar keuze. Dat is toch geweldig?! 

Library, Londen

De Library in Londen is uiteraard een bibliotheek, maar niet zomaar eentje. In deze luxe bibliotheek kun je namelijk ook terecht voor een maaltijd of een overnachting. Daarnaast worden er ook regelmatig evenementen georganiseerd. Hierbij kun je denken aan muzikale evenementen, maar ook aan bekende sprekers die hun verhaal komen doen. Dit keer hebben ze wel iets heel unieks bedacht. Deze zomer, in de maanden augustus en september, kun je namelijk op vrijdag- en zaterdagavond terecht voor een Harry Potter diner met zeven gangen. Dit is speciaal georganiseerd voor het 20-jarige bestaan.

Het Harry Potter diner

In je beste Griffoendor, Huffelpuf, Ravenklauw of Zwadderich outfit wordt je om 7 uur verwacht op platform 9 ¾. We denken dat dit een geweldig zicht zal zijn, iedereen in zo’n outfit! Bij binnenkomst ontvang je een glaasje boterbier of een glaasje firewhiskey.

Deze firewhiskey ziet er echt prachtig uit. Dit maakt me echt nieuwsgierig naar het boterbier en de gerechtjes. Aangezien het een zeven gangen diner is, zullen het vele kleine gerechtjes zijn. Maar alleen voor de sfeer en de namen van de gerechten wil je er al bij zijn. Denk aan namen als “Zweinsteins brief” of “wie is Peter Pippeling?”. Als je benieuwd bent naar de inhoud van de gerechtjes, dan kun je hier lezen waarvan het precies wordt gemaakt. Als je vegetarisch bent, dan kun je dat van tevoren aangeven.

Prijzen en reserveren

De Library is een exclusieve club, maar voor dit evenement kun je ook een ticket kopen als je geen lid bent. Als je geen lid bent kost een ticket £75, maar dan heb je wel de hele dag toegang tot het gebouw. Zo kun je nog even een Harry Potter boek lezen of een uurtje fitnessen. Het is wel verstandig om van tevoren een ticket aan te schaffen via de website van de Library, de tickets gaan namelijk hard!

Bron beeldmateriaal: Carlos Ortega en Library

 • Reacties ( 2 )

 • avatar
  Jessica J.

  Lekker origineel! Ik vind dat de prijs nog meevalt voor zoiets bijzonders, als ik eerlijk mag zijn.

 • avatar
  Birgitt

  Wow heel erg leuk alleen de locatie al. Op zicht valt de prijs wel mee. Met kerst doen ze in het museum ook een diner maar dat is geloof ik nog veel duurder. Leuke post.

 • Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangeduid met een *.

TOP