fbpx

Cibdol Oil

ELF BLUSHING ROSE & TWINKLE PINK BLUSH

ELF Blushing Rose & Twinkle Pink blush

De ELF blushes staan bekend om de dupes van het merk NARS. De blushes komen qua kleur zo dicht in de buurt, dat je ze gemakkelijk even uit kunt proberen. Ik ging voor ELF Blushing Rose, die dicht in de buurt komt van NARS Oasis. En voor ELF Twinkle Pink, dat een dupe blijkt te zijn voor NARS Orgasm. Aangezien het merk NARS heel lastig te verkrijgen is in Nederland, is dit een fijn budget alternatief. Ik laat ze vandaag aan jullie zien in deze review. 

De blush


De blushes van ELF komen in een simpele, maar stevige verpakking. Je krijgt de blushes niet zomaar open en er zit zelfs nog een spiegeltje in. Ontzettend handig als je dit product mee wilt nemen in je make-up tasje of op reis. De verpakking had misschien mooier gekund, maar het gaat uiteindelijk natuurlijk om de inhoud.

[su_quote]    Deze blush geeft uw huid een zijdezachte finish. Kan alleen worden gedragen of over andere producten voor meer diepte. De blush laat uw wangen stralen en geeft ze een gezonde gloed.[/su_quote]

De swatches


De kleuren zijn heel verschillend van elkaar. Links zie je Blushing Rose, en rechts Twinkle Pink. Beide blushes bevatten subtiele gouden glitters voor een mooie glans. Blushing Rose is duidelijk een donker roze blush, hij veegt helaas enorm moeilijk uit, waardoor je hem dus heel voorzichtig aan zou moeten brengen. Twinkle Pink is echt een mooie perzik kleur met een subtiele gouden glans, op mijn huidskleur komt hij meer over als een highlighter, maar straks op zul je de subtiele zomerse blush op mijn gezicht terug zien.

Het resultaat


Links zie je Blushing Rose en rechts zie je Twinkle Pink. Blushing Rose is echt vervelend om aan te brengen, hij gaat vlekken en brengt enorm stroef aan. Dat is de reden dat ik hem heel subtiel heb aangebracht, de kleur is gelukkig wel heel mooi. Twinkle Pink brengt daarentegen super fijn aan, hij voelt zacht aan op de huid en het lijkt net of ik uit de zon kom. De blush past heel goed bij mijn lichte huid, en is wat mij betreft een perfecte mix tussen een blush en een highlighter. Twinkle Pink is zeker één van mijn nieuwe favorieten die ik vaker ga dragen, dat subtiele tintje maakt hem echt prachtig.

De ELF blushes zijn verkrijgbaar in de webshop voor €4,00 per stuk.

 • Reacties ( 13 )

 • avatar
  Dilini

  Mooie kleuren zeg! Staat je heel mooi!

 • avatar
  Marjan

  Mooi hoor! Blushing Rose lijkt volgens mij ook een beetje op Pomegranate van Sleek.

 • avatar
  Sara

  Wat jammer dat blushing rose zo lastig aanbrengt. Ik heb zelf gelukkig helemaal geen ervaring met lastig aan te brengen/vlekkerige blush, maar het lijkt me erg vervelend. Jammer, want ze zagen er zo mooi uit!

 • avatar
  Rebecca

  Hm als een blush al zo slecht aanbrengt knap ik al wel af.. Balen hoor want het is best een mooie kleur.

 • avatar
  Laura

  Die blush staat je zo goed!

 • avatar
  Mariska

  Wat komt er veel kleur vanaf! Wist niet dat het NARS dupes waren. Ik vind ze heel mooi!

 • avatar
  Withlovefroms

  Jammer dat de blushing rose moeilijk aan te brengen is!
  Fijne review :)

 • avatar
  Suzanne

  Heel erg mooi!

 • avatar
  Iris

  Ik heb zelf nog geen blushes van ELF in mijn stash zitten, jammer dat Blushing Rose lastig is om aan te brengen, die vond ik er op de swatch namelijk heel mooi uit zien!

 • avatar
  Laura – Dagelijkse hap

  Jammer dat een kleur niet lekker wil aanbrengen, maar de kleuren zijn wel echt prachtig! Zo jammer dat ELF zo moeilijk te verkrijgen is :(

 • avatar
  Tamara

  Ik heb ook een paar blushes van elf aangeschaft maar ik vond ze niet echt fantastisch. Liggen nu niks te doen in mn la. Er komt niet zoveel kleur vanaf, bij mij tenminste, maar ik zie dat ze bij jou goed swatchen op je arm.

 • avatar
  Dionne

  Ziet er niet verkeerd uit, mooi!

 • avatar
  Manon

  Wat een mooie kleuren. Ik heb zelf Merry Berry en daar ben ik zo blij mee. Jammer dat Blushing Rose zo vervelend aanbrengt.

 • Geef een antwoord

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

TOP