fbpx

Cibdol Oil

ELF LIP- EN GEZICHTSPRIMER

ELF lip- en gezichtsprimer

We zijn alweer aangekomen bij de laatste twee producten van ELF en dit zijn twee primers. Een lipprimer, dit breng je aan onder je lipstick zodat hij langer blijft zitten. Bij deze lipprimer is ook een lipplumper toegevoegd, door deze lipplumper lijken je lippen groter en ruiken ze heerlijk naar kaneel. De andere primer is een gezichtsprimer, deze breng je aan voordat je je make-up aan gaat brengen en dit zorgt voor een mooie egale huid. 

De producten

ELF LIP- EN GEZICHTSPRIMER
Ik heb nog nooit eerder een gezichtsprimer gebruikt, maar het is voor mijn droge huid toch wel een goed idee. Vaak zie je in de winter velletjes door mijn foundation heen, ik meng mijn foundation op die plaats dan met water, zodat het er nog enigszins goed uit ziet. Alleen zo’n gezichtsprimer zorgt er dus voor dat je huid volledig egaal is voor het aanbrengen van je foundation, geen lijntjes of velletjes meer.

[su_quote]    Tover uw gezicht om in een onberispelijk en glad schildersdoek met de 100% natuurlijke minerale gezichtsprimer. Ontwikkeld om overtollige olie, droogteschilfertjes, vergrote poriën en fijne lijntjes te bestrijden. Deze transparante en veelzijdige primer bereidt uw huid voor op make-up, zodat deze gelijkmatig aangebracht kan worden en langdurig blijft zitten.[/su_quote]

Ook deze lipprimer is de eerste in mijn stash. Ik was enorm nieuwsgierig of dit nou daadwerkelijk de houdbaarheid van je lipstick verlengt. Het zou toch ideaal zijn als je lipstick de gehele dag blijft zitten? Ik ben namelijk vaak te lui om hem na een maaltijd helemaal opnieuw aan te brengen. De plumper voelt voor mij als een klein extraatje, ik zou zoiets niet los aanschaffen.

[su_quote]    Een duurzame lipkleur en sexy, volle lippen in een handomdraai! De primer creëert een basis voor de lipkleur en zorgt zo voor een vlekkeloze tint de hele dag lang. De plumper ruikt heerlijk naar kaneel en met zijn subtiel tintelende effect verfraait hij uw lippen door ze voller en groter te laten lijken.[/su_quote]

Lipprimer en -plumper

ELF LIP- EN GEZICHTSPRIMER
De lipprimer heeft een tintje dat me doet denken aan een hele lichte foundation. Toch gek, want hierover breng je dus je lipstick aan. Ik dacht al meteen, dan zal de lipstick wel net een ander kleurtje krijgen, want je lipkleur als basis of deze kleur dat is toch wat anders. De lipplumper heeft overigens niet echt een kleur. Zie je het licht witte streepje onder de swatch van de lipprimer? Dat is de kleur van de lipplumper.

ELF LIP- EN GEZICHTSPRIMER
De lipplumper heeft een hele fijne geur, het doet me denken aan kaneelstokjes. Als je hem aanbrengt dan gaan je lippen tintelen, en dat zorgt uiteindelijk voor het plumping effect. Ik had niet het idee dat het effect te zien was, maar ik kon dat tintelende effect echt niet lang aan. Aangezien er in de omschrijving stond dat het lichtjes zou tintelen, heb ik het product er maar snel afgehaald. Wellicht kan ik er met mijn gevoelige huid gewoon niet tegen.

De lipprimer was helemaal niet mijn ding. Het bracht lastig aan en achteraf gezien had ik het beter niet op de lijntjes van mijn lippen kunnen aanbrengen, maar alleen aan de binnenkant. De primer gaf af op mijn lipsticks, het duurde echt lang voordat de lipstick volledig dekte en de lipstick werd een tintje lichter. Daarnaast had ik niet het idee dat het veel langer bleef zitten met de lipprimer, na een maaltijd was de lipstick alsnog verdwenen.

De lipprimer en -plumper is verkrijgbaar in de webshop van ELF voor €4,00.

Gezichtsprimer

ELF LIP- EN GEZICHTSPRIMER
De gezichtsprimer is doorzichtig en voelt echt heel olieachtig aan. Je hebt maar een heel klein beetje nodig voor je hele gezicht. Ik heb echt gemerkt dat ik dit product ideaal vind voor mijn droge huid. Hij verbergt daadwerkelijk de velletjes en de lijntjes, als je een droge huid hebt zijn de lijntjes in je gezicht namelijk duidelijker te zien.

ELF LIP- EN GEZICHTSPRIMER
Op de linkse afbeelding draag ik op de rechterhelft van mijn gezicht de primer. In eerste instantie zie je eigenlijk geen groot verschil. Wel moet ik zeggen dat de lijntjes op mijn voorhoofd minder zichtbaar werden toen ik de primer daar zachtjes inmasseerde. Na het gebruik van de BB Cream, die overigens heel fijn aan kon brengen over de primer, zijn de lijntjes bijna niet meer zichtbaar en is mijn huid super egaal. Op dit moment heb ik geen last van velletjes, zoals ik dat afgelopen winter had, maar ik weet vrijwel zeker dat de olie deze velletjes zou verbergen.

Over deze primer ben ik dus ontzettend tevreden! Het is een ultieme oplossing voor mijn droge huid, want het zorgt ervoor dat ook mijn huid egaal is na het gebruik van een BB Cream of foundation. De lijntjes verdwijnen als sneeuw voor de zon, en mijn droge huid wordt gevoed door de olie in deze gezichtsprimer. Dit product is een mooie en fijne toevoeging aan mijn dagelijkse routine!

De minerale gezichtsprimer is verkrijgbaar in de webshop van ELF voor €6,80.

 • Reacties ( 8 )

 • avatar
  Suzanne

  Wat een uitgebreide en goede review meid.

 • avatar
  Céline

  Die gezichtsprimer lijkt me wel goed!

 • avatar
  heidi

  Wat mooie producten zijn het meid

 • avatar
  Mariska

  De gezichtprimer klinkt echt ideaal voor mijn huid! Ik kan ook een droge huid hebben en dan is een soort tussenlaagje als dit heel fijn!

 • avatar
  Dalinka

  De lipprimer klinkt niet heel aantrekkelijk. Het ziet er ook een beetje gek uit en kan me best voorstellen dat het afgeeft op de lipstick die je eroverheen aanbrengt. De gezichtsprimer klinkt dan wel weer goed.

 • avatar
  Nina Simplynspecial

  Hmm, die lipprimer ziet er een beetje gek uit. Mijn KIKO primer ziet er trouwens ook ongeveer zo uit. Plumping producten ben ik niet zo fan van :) De gezichtsprimer heb ik ook van dit merk, die vind ik erg fijn!

 • avatar
  Mariëlle

  Wat jammer van de ene, gelukkig bevalt de gezichtsprimer goed!

 • avatar
  Bianca

  Die lipprimer lijkt me maar niks maar die face primer ziet er wel goed uit!

 • Geef een antwoord

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

TOP