DÉ 5 FASHION ITEMS VAN DIT NAJAAR

Dé 5 fashion trends van dit najaar

Het is buiten echt alweer koud. De laatste tijd breng ik m’n dagen door in dikke truien en vesten, af en toe heb ik zelfs al mijn winterjas aan. Wanneer de wind zo koud is, dat je er tranen in je ogen van krijgt, dan wil je toch wel op de hoogte zijn van de fashion trends van dit najaar. Ik zet ze voor je op een rijtje. 

De military jas

Deze trend blijft de laatste jaren maar terugkomen, de military trend. Je ziet hem dit najaar voornamelijk terug in de winterjassen en dat vind ik wel leuk om te zien. Ik heb al een blazer in deze trend van een paar jaar terug, maar het lijkt me erg mooi om m’n garderobe ook aan te vullen met een echte military jas. Ik vind de zoekmachine van winterjassen.com hiervoor erg handig, alle winterjassen bij elkaar op één website en scrollen maar!

De trui-jurk

Dit jaar komen ook de heerlijke lange truien weer terug. Ik had er vorig jaar al eentje gescoord bij Boohoo en zoiets zit gewoon zó chill. Alles wat oversized is, is dit najaar geweldig. Dus alles mag een maatje groter, heerlijk comfortabel en lekker warm. Kijk zeker eens op jurken.com hoe je jouw jurkje het beste kunt combineren, tegenwoordig kan je een jurkje combineren met allerlei schoenen, zelfs sneakers zijn toegestaan.

Alles in het leer

Ook het leer komt weer terug, yay! Ik ben zelf echt een groot fan van deze trend. Ik ben dol op mijn leren jasje, maar ook op mijn leren skater rok. Toch zijn dit jaar wel de rokken in de mode óver de knie. Ik vind mezelf hier altijd te klein voor, dus ik zal me hier niet snel aan wagen, maar als het je staat dan kan het heel mooi zijn. Ideaal voor de feestdagen en ook nog eens lekker warm. Kijk zeker eens op rokken.com voor alle rokken inclusief tips om ze te combineren.

Quotes

Laat je favoriete quote dit najaar zeker terugkomen in je kleding. Je favoriete quote op een T-shirt of op een comfortabele trui. Ik heb zelf al een “I’m the boss” trui aangeschaft, zodat ik deze trend in ieder geval kan volgen. Weet je wat me ook geweldig lijkt? Om sportkleding te hebben met een quote, als het ooit uitgebracht wordt, dan zal je dat op sportkleding.com het eerste tegenkomen.

Pussy bow

Dit jaar is het in om een blouse te hebben met een grote strik. Ik heb ze al op allerlei webshops gezien en mijn oog valt er iedere keer weer op. Deze grote strik wordt blijkbaar de pussy bow genoemd. Als je geen zin hebt om voor deze trend een nieuwe blouse aan te schaffen, dan kun je hem ook nabootsen met een sjaaltje. Onder het kraagje van je blouse door, aan de voorkant van je blouse een grote strik maken en ready to go!

Wat is jouw favoriete trend van dit najaar?

 • Reacties ( 2 )

 • avatar
  Mariëlle

  Ik heb van de week flink herfst geshopt! Ik vind de herfst trends deze keer erg leuk :)

 • avatar
  Luna

  Ik heb dus zo’n winterjas in die kleur :) Niet bewust omdat het een trend is, maar omdat ik een keer wat anders wilde dan het eeuwige zwart. De jas is heel sprankelend en glanzend en zit lekker warm. Een andere fijne trend vind ik de coltruien zonder hoge col, dus wel dicht aan de hals, maar hij kruipt niet zo benauwend omhoog, heb al een paar van deze truien gezien in diverse winkels en dat bevalt me wel. Verder ben ik stiekem heel blij dat de streepjesprint ook vrolijk meedoet in het winterseizoen :)

 • Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TOP