fbpx

Cibdol Oil

GROTE LUSH SHOPLOG

Grote Lush shoplog

Ik besloot in de Engelse webshop van Lush te bestellen toen de pond wat lager stond. Ik kon het niet laten om mezelf eens flink te verwennen en wat leuks te kopen. Ik ben altijd gek op Lush en kan een winkel niet voorbij lopen zonder iets te kopen. Nu hoef ik voorlopig niet naar de winkel, want ik heb een hele voorraad ingeslagen. In een YouTube video laat ik zien wat ik allemaal besteld heb. 

De inhoud van The Experimenter:
[su_list icon=”icon: heart-o” icon_color=”#9d9d9d”]

 • Guardian of the Forest
 • Sex Bomb
 • Twilight
 • Avobath
 • Cyanide Pill
 • Dragon’s Egg
 • The Experimenter
 • Frozen
 • Yoga Bomb
 • Intergalactic

[/su_list]

Je kunt de video simpelweg starten door hierboven op de play button te klikken, of door via deze link naar YouTube te gaan. Vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal, zodat je de andere video’s voorbij ziet komen. In de volgende video zie je m’n liquid lipstick stash. De video’s op YouTube komen al om 7:00 online en het artikel op mijn blog verschijnt pas om 12:00, dus vergeet je niet te abonneren. Je kunt je gemakkelijk abonneren door hier te klikken.

 • Reacties ( 7 )

 • avatar
  Hilde

  Super slim om dan in Engeland te bestellen! Scheelde het veel? Hele leuke producten heb je gekocht.

  • avatar
   Esmée

   Het scheelde op zich niet heel veel, maar het was wel leuk meegenomen. Daarnaast zitten er wat producten bij die hier in Nederland niet eens te krijgen zijn. Liefs!

 • avatar
  Linda

  Oh wat een heerlijke bestelling vol Lush Goodies. Goed idee trouwens om eens een bestelling in die webshop te plaatsen, zeker als ze daar exclusieve dingen hebben! Jammer genoeg heb ik thuis geen bad, maar de bathbombs neem ik heel erg graag mee op vakantie. Word dus tijd om een tripje naar Londen te boeken met hotel met een bad haha want ze zien er zo lekker uit!

 • avatar
  Elien

  Heel leuke shoplog! Ik zelf ben echt verliefd op de Lush productjes, ik zou elke dag wel in zo’n winkel kunnen rondlopen.

 • avatar
  irene

  Oeeh leuke shoplog!!

 • avatar
  Dineke

  Ziet er super goed uit!

 • avatar
  Jamey

  WAUW! wat een hoop leuks!!

 • Geef een antwoord

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

TOP