IHEALTH ACTIVITY AND SLEEP TRACKER

iHealth activity and sleep tracker

Ik ben absoluut geen fitgirl, maar ik vind het wel fijn om voldoende te bewegen. Ik heb af en toe echt m’n dipjes, en in plaats van lui op de bank liggen, is het veel beter om naar buiten te gaan en te wandelen. Al is het een klein ommetje, het geeft je toch weer energie. Aangezien ik echt een type ben die dit soort dingen kan vergeten, heb ik een iHealth horloge getest. Met dit horloge kun je het aantal stappen dat je dagelijks zet en je hoeveelheid slaap meten. 

Metingen

IHEALTH ACTIVITY AND SLEEP TRACKERMet de iHealth tracker kun je niet alleen je stappen meten, maar ook een aantal andere factoren. Zo meet hij het aantal kilometer dat je hebt gelopen e n de hoeveelheid calorieën je hebt verbrand. Daarnaast meet hij je slaapeffectiviteit, die is bij mij altijd boven de 90%. Hij meet hoeveel uur je slaapt, hoeveel uur daarvan diepe slaap is, normale slaap en hoeveel uur je wakker bent.

Hierboven zie je de band die je om kunt doen tijdens het slapen. Dit is een band met stretch, waardoor je er tijdens het slapen geen last van hebt. In deze band stop je de horloge met de iHealth activity and sleep tracker. Best even een gedoe, maar daarom gebruik ik hier het zwarte horloge en draag ik het blauwe horloge. Dan hoef je de horloges niet telkens in de band te stoppen en uit de band te halen.

Activiteit

IHEALTH ACTIVITY AND SLEEP TRACKERDe iHealth tracker is eigenlijk een soort horloge, alleen hij meet ook je stappen en je slaap. Je kunt de tijd gemakkelijk zien door het horloge te schudden, daarnaast zie je meteen hoeveel batterij het horloge nog over heeft. Je kunt door verder te drukken op het knopje de andere statistieken zien; de hoeveelheid stappen, kilometers en hoe ver je bent met het bereiken van je doel.

Ik vind dit echt de fijnste telefoonaccessoire die ik tot nu toe heb gehad. Hij maakt gemakkelijk contact via je telefoon met Bluetooth, gebruik je dat toch nog ergens voor! Via Bluetooth kun je het horloge synchroniseren, maar ook updaten. Ik merk dat ik door dit accessoire echt een stuk actiever ben geworden, als ik hem om heb. Dat is het enige nadeel, als je het vergeet, dan klopt gelijk je overzicht niet meer. Ik heb mijn doel op dit moment op 5000 stappen, en merk dat ik er echt veel aan doe om dat te halen.

Conclusie

IHEALTH ACTIVITY AND SLEEP TRACKERDe iHealth tracker is een fijne goedkopere vervanger voor de FitBit of de Jawbone. Het is tegelijkertijd een horloge, een stappenteller en een slaapmeter. Het voelt als een soort alles in één product en is eigenlijk de voorloper van de huidige smartwatch. Dit horloge is alleen stukken goedkoper, en handig in gebruik. Ieder persoon met een smartphone kan met dit product aan de slag en het aantal stappen per dag verhogen. Het geeft mij in ieder geval motivatie, want ik wil perse mijn doel behalen.

iHealth Activity and Sleep Tracker is verkrijgbaar bij GSMpunt voor €49,95.

 • Reacties ( 4 )

 • avatar
  Elma

  Leuk om zo iets een keer te proberen. Ben ook wel benieuwd hoe veel stappen ik op een gemiddelde dag nou eigenlijk zet.

 • avatar
  Iris

  Super tof! Lijkt me best leuk om een keertje te proberen zoiets!

 • avatar

  Aah wat cool! Lijkt mij ook wel wat (:

 • avatar
  manon

  Heel handig zo een ding, wel beetje duur vind ik!

 • Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangeduid met een *.

TOP