Cibdol Oil

John Frieda Frizz-Ease Secret Agent

John Frieda Frizz-Ease Secret Agent
Pluizig haar, voor iedere vrouw een ramp. Iedere ochtend voor het borstelen van mijn haar maak ik gebruik van een serum, aangezien mijn vorige serum op was, besloot ik te kijken voor een serum van John  Frieda. John Frieda heeft me al dolgelukkig gemaakt met hun shampoo & conditioner, dus ik was enorm benieuwd naar dit product. Het is de John Frieda Frizz-Ease Secret Agent, een crème die je haar perfectioneert, een crème die pluis temt en droge punten voedt. Tenminste dat is wat de verpakking ons belooft, wat doet het product echt?

John Frieda Frizz-Ease Secret Agent
John Frieda belooft dat het haar door deze crème geperfectioneerd wordt. Je pluizige haar wordt getemd en je droge punten worden gevoed. De crème is geschikt voor zowel stijl haar en krullend haar, oftewel iedere haarstijl. De crème zit in een tube, waardoor je echt het gehele product op kunt maken. De crème is gemakkelijk uit de tube te halen en heeft eigenlijk een standaard en herkenbaar systeem.

Maakt het haar onmiddelijk glad en corrigeert droge, pluizige punten voor een perfect, glanzend resultaat. Overal en altijd te gebruiken. Met UV-filter. Gebruik: Breng aan op droog haar. Wrijf een kleine hoeveelheid crème in je handpalmen. Haal door je haar, focus op de punten. Herhaal indien nodig.

De ingrediënten van deze Perfecting Crème:
Aqua, Propylene Glycol, Persea Gratissima Oil, Phenyl Trimethicone, Glycerin, C12-15 Alkyl Benzoate, Isostearyl Palmitate, Glyceryl Stearate, PVP, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Triethanolamine, Sorbitan Oleate, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Cocamidopropyl PG-Dimonium Chloride Phosphate, Steardimonium Hydroxypropyl Hydrolyzed Wheat Protein, Phenoxyethanol, Diazolidinyl Urea, Methylparaben, Propylparaben, Parfum, CI 16035, CI 47005, Butylphenyl Methylpropional, Linalool, Limonene.

John Frieda Frizz-Ease Secret Agent
De pluis is een heel stuk verminderd, maar ook lijkt het wel of mijn krullen een beetje verdwijnen. Op zich geen probleem, want ik borstel ze er meestal toch uit. Mijn punten zien er na dit eerste gebruik nog wel droog uit, maar mijn haar voelt wel erg zacht en gevoed. Waarschijnlijk is het een proces, hoe langer je het gebruikt, hoe meer je haar gaat herstellen. Je haar verbetert natuurlijk niet na één keer gebruiken van deze Secret Agent. Tot nu toe ben ik erg blij met dit haarproduct, ik zie en ik voel na één keer gebruik al verschil. John Frieda heeft me opnieuw blij gemaakt.

John Frieda Frizz-Ease Secret Agent is verkrijgbaar bij de drogist (DA) voor €9,15.

 • Reacties ( 4 )

 • avatar
  Claudia

  Je ziet inderdaad een verschil, alleen jammer dat je krullen minder uitgesproken zijn.

 • avatar
  Lieke

  Het pluizige is wel een stuk minder ja met dit product :)

 • avatar
  Manon

  Je hebt er wel minder slag in maar ik denk dat je ook beter je haren kan knippen want ik geloof niet zo in de beschadigd haar producten

 • avatar
  Beautyjuf

  Je hebt inderdaad minder slag/krul in je haar. Jammer! Ik vraag me nog steeds af in hoeverre je beschadigd haar kunt opknappen. Ik ben nog steeds van mening: schaar erin ;-)

 • Geef een reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

TOP