Cibdol Oil

Juli heeft een geweldige start

juli
Dit is pas de vierde dag van juli en tot nu toe heeft juli mij al een aantal mooie dagen bezorgd. Een mooie belofte voor een prachtige maand, want er komen ook nog een heleboel mooie dingen aan. Zo bestaat mijn blog 10 juli alweer een jaar, in dit jaar heb ik een heleboel mooie vaardigheden ontwikkelt en een heleboel lieve volgers en lezers mogen ontvangen. Ook zal juli bestaan uit een mooie vakantiemaand, waarin ik hopelijk nog een aantal mooie bestemmingen zal gaan bezoeken en natuurlijk volop ga genieten van mijn vrije tijd. Maar waarom heeft juli nu al een geweldige start?

Meer liefde

Het klinkt misschien stom, maar tijdens de vakantie heb je weer meer tijd voor leuke dingen en onverwachte bezoekjes maken mij dan zo gelukkig. Zo kwam Roel 1 juli langs en bleef hij meteen slapen, gewoon omdat hij daar zin in had. Mijn eerste twee dagen in juli waren meteen liefdevol; het zonnetje scheen, mijn vriendje was er en ik heb heerlijk ontspannen en gedaan waar ík zin in had.

Stage

Wauw, het heeft misschien lang geduurd, maar mijn stagezoektocht is eindelijk voltooid. Ik heb een stage gevonden voor februari 2015. Ik ga stagelopen bij Dancetour en ik zal hier de functie Marketing en Communicatie vervullen. Het duurde even voordat ik weer ergens op stagegesprek mocht komen, maar dit proces verliep zo snel, eigenlijk kan ik het nog amper geloven. Marketing boeide me op school het meest en heeft altijd wel mijn interesse gehad, mijn profiel voor het volgende schooljaar is dan ook Marketing & Sales, deze stage sluit ontzettend goed aan bij mijn profiel, trots.

Zon, zee & strand

Wauw, het weer van vandaag en eigenlijk al de afgelopen dagen. Het weer heeft vaak veel invloed op mijn humeur, ik ben een zomermeisje en ik ben fan van zon, zee en strand. Vandaag lig ik heerlijk op het strand, loop ik door het warme zand en neem ik af en toe een duik in de koude zee. Vervolgens zal de zon me vast wel opwarmen. Ik kan in ieder geval altijd heerlijk ontspannen met zo’n dagje en mijn huid herstelt altijd goed door de zee, liefde.


Blogverjaardag

Deze maand en deze vakantie staan volledig in het teken van mijn blog. Ik kan er extra tijd aan besteden en dat voelt echt fijn. Eventjes niet meer dat gehaast tijdens het schrijven van een blogpost, maar gewoon schrijven op een ontspannen manier en zelfs al producten fotograferen voor een latere blogpost. Mijn blog viert 10 juli 2014 haar eerste verjaardag en er loopt nu al een winactie tot aan mijn blogverjaardag, doe nog snel even mee! Ik ben ook van plan om op of rond mijn blogverjaardag nog een toffe winactie te lanceren, volgende week ga ik hier even voor shoppen. Hou mijn blog dus zeker in de gaten voor de winactie en leuke updates over mijn blogverjaardag.

Geplande dingen

– Dat Nederland weer door is naar de volgende ronde met het WK dat hebben we vast allemaal meegekregen. Na het dagje strand op vrijdag, staat er zaterdag nog iets leuks op de planning. Na mijn werk op zaterdag, van 12.00 tot 15.00, ga ik naar de Efteling om daar Nederland aan te moedigen op een groot scherm, fantastisch! Ik ben echt benieuwd naar de sfeer in de Efteling als het Nederlands Elftal speelt.

– 10 juli, op de verjaardag van mijn blog zijn ook Zalando’s Blogger Awards, daar ben ik ook aanwezig. Ik ben heel benieuwd naar de organisatie van het evenement en hoe het allemaal in haar werk gaat, zie je wel dat ik een liefde heb voor evenementen. Ik hoop daar natuurlijk nog een aantal lieve bloggers te mogen ontmoeten en een gezellige avond te hebben.

– Verder staan er nog dingen op de planning die ik in een eerder artikel heb beschreven, de plannen die ik heb voor de zomervakantie. Als je deze nog niet gelezen hebt, maar wel nieuwsgierig bent, dan kan je in dat artikel snel verder lezen.

Juli heeft een geweldige start.. 

 • Reacties ( 9 )

 • avatar
  Jana

  Altijd leuk zo’n positief artikel :D

 • avatar
  Chahrazad

  Wat een leuke stage heb je gevonden!

 • avatar
  Babs

  Wat slim dat de Efteling dat doet, vind de sfeer altjd heerlijk daar. Ik ga ook eens kijken.. denk dat mijn blog nu ook een jaar bestaat.. wat een toffe stageplek heb je, goed hoor!

 • avatar
  Mariëlle

  Ik vind dat juli ook heel goed begonnen is, geniet van de zomer :)

  • avatar
   Esmée

   Dankjewel, geniet jij er ook maar lekker van. Fijne vakantie. x

 • avatar
  shirley – lovingyourlifenl

  Super vet dat je bij dancetour stage gaat lopen! xxx

 • avatar
  Denise

  Wat fijn dat je een stageplek gevonden hebt. Veel geluk en geniet van je vakantie. Liefs!

  • avatar
   Esmée

   Wat lief, dankjewel! Jij ook een fijne vakantie toegewenst. x

 • avatar
  Manon

  Wat leuk dat je al een leuke stage hebt gevonden, dat is zo een fijn gevoel, geniet maar lekker van je vakantie!

 • Geef een reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

TOP