Kalender van Fotofabriek

Kalender van Fotofabriek
Mijn vriend is goed in het vergeten van wat hij precies die dag allemaal moest doen. Als ik dan vraag of hij ergens mee naar toe kan, dan weet hij nooit of hij die dag al heeft gepland. Het mailtje van de Fotofabriek kwam als geroepen, ik mocht een kalender maken en ik besloot hem te geven als verjaardagscadeau. Wedden dat hij nu nooit meer iets vergeet?

Samenstellen

Kalender van Fotofabriek
Het samenstellen van de kalender ging eigenlijk heel gemakkelijk. Je kan een programma downloaden, maar je kan het ook online samenstellen. Ik heb zelf het programma gedownload, zodat ik snel mijn eigen foto’s toe kon voegen en deze optie was net wat fijner in gebruik. De kalender die ik uit mocht zoeken was een jaarkalender. Ik ging uiteindelijk voor de verjaardagskalender in A4-formaat, deze was het meest praktisch, aangezien de lijntjes het grootste waren en de foto’s mooi uit kwamen. Hierboven zie je de foto’s die ik heb gekozen bij iedere maand. Het zijn voor ons beide herkenbare foto’s uit onder andere de Efteling, Phantasialand, Europa Park en ons tripje naar Keulen. Het enige minpuntje bij het samenstellen vond ik dat je geen functie had om de kleuren en het lettertype van kalender zelf te veranderen, zo had ik graag de maanden in hetzelfde lettertype gedaan als de tekst op de voorkant van de kalender.

Kwaliteit

Kalender van Fotofabriek
De kwaliteit van de kalender is werkelijk super. Het papier is lekker dik en de foto’s komen ontzettend mooi uit. Op sommige foto’s zag je wat kleine witte vlekjes, maar als je hem ophangt zie je er bijna niets van. De kleuren van de foto’s zijn precies hetzelfde als de foto’s op mijn computer, je hebt helemaal geen besef dat de foto’s uitgeprint zijn, want ze ogen echt perfect. Op de verjaardag kreeg ik regelmatig de vraag of ik de foto’s zelf had gemaakt, dat heb ik inderdaad, alleen de laatste foto van het vuurwerk is van internet.

Conclusie

Kalender van Fotofabriek
Ik ben dolblij met deze kalender, ook al is hij nu van mijn vriend. Het is echt een mooi cadeau, en ik ben nieuwsgierig naar de andere producten van Fotofabriek. Ik zag dat je bijvoorbeeld ook visitekaartjes kan laten drukken, iets wat ik nog steeds een keer wil doen. Het is zeker de moeite waard om één van de kalenders van Fotofabriek te bestellen, want ze zijn prachtig. Niet voor niets heeft iedereen op de verjaardag de kalender bekeken, je kunt er iemand of jezelf gelukkig mee maken. Deze kalender kostte €14,99.

 • Reacties ( 13 )

 • avatar
  Marleen

  Waaaat leuk! Zoon kalender. Misschien ook maar overwegen.

  xMarleen

 • avatar
  Bianca

  Zo’n kalender is erg mooi en leuk, ook om iemand cadeau te doen x

 • avatar
  Laura – Dagelijkse hap

  Heel erg mooi :) de kwaliteit ziet er inderdaad geweldig uit

 • avatar
  Yvet

  Het ziet er erg leuk uit (:

 • avatar
  Nailsbyfml

  Wat een gave kalender. Echt persoonlijk. Daar houd ik van! Ik neem zeker een kijkje.

 • avatar
  Northflix

  Oh, die is leuk geworden! Fijn ook dat de kwaliteit goed is.

 • avatar
  Jana

  Wow wat een leuk idee :D x

 • avatar
  Bo

  Wat gaaf zeg, leuk zo´n kalender met je eigen foto´s in huis!

 • avatar
  Sarah

  Hij is leuk geworden zeg! Is je vriend vast heel blij mee :) En wat heb je weer mooie foto’s gemaakt!

 • avatar
  Pauline

  Ik ben zelf nog op zoek naar een site waar ik kalenders kan laten maken. Wel, ik denk dat ik er eentje gevonden heb!

 • avatar
  Maroussia

  Leuk zn kalender! X

 • avatar
  Laura

  Ah wat een leuk idee om cadeau te doen! Het is erg mooi geworden.

 • avatar
  Manon

  Prachtige foto’s heb je gekozen !!

 • Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TOP