fbpx

Cibdol Oil

LUSH GREASE LIGHTNING

Lush Grease Lightning

Ik heb al regelmatig goede verhalen gehoord over Lush Grease Lightning. Grease Lightning is een wondermiddeltje tegen puistjes. Iedereen vind het vervelend om een puistje te hebben en daarom zou het perfect zijn om een definitieve oplossing ervoor te vinden. Ik heb een paar keer dit product gebruikt en al een mening gevormd. Benieuwd of het werkt? Lees dan snel verder! 

LUSH GREASE LIGHTNINGHet flesje van Lush Grease Lightning bevat een handig pompsysteem. De bedoeling is dan ook om een beetje op je vinger te doen en vervolgens op je puistje of puistjes aan te brengen. Je kunt het daarnaast zo vaak gebruiken als je zelf wilt.

Lush zegt zelf over het product: ‘Pakt je puistjes stevig aan. Dep deze effectieve behandeling vol tea tree en toverhazelaar op je puistjes en ze verdwijnen als sneeuw voor de zon’.  Er werd mij in de winkel verteld dat de toverhazelaar anti-bacterieel werkt en dat daardoor de puistjes snel verdwijnen en voorkomen kunnen worden.

LUSH GREASE LIGHTNINGDit is ongeveer het product dat er per pompje uit het flesje komt. Met dit beetje kun je eigenlijk al een groot gedeelte van je gezicht insmeren. Ik smeer het overige product, als ik mijn puistjes al heb ingesmeerd, op de probleemzone van mijn gezicht. Met de probleemzone bedoel ik dan het gebied op mijn gezicht waar ik meestal puistjes krijg. Op dit moment krijg ik bijvoorbeeld veel puistjes op mijn voorhoofd.

Ik begon Lush Grease Lightning iedere avond te gebruiken na het reinigen van mijn huid! Het helpt zo goed dat ik het nu even een tijdje niet heb gebruikt. Wanneer ik voel dat er een puistje op komt is na één of twee keer smeren dat gevoel alweer weg. Als ik echt een puistje heb, wat dus vooral in het begin voorkwam, dan was dit puistje na één keer smeren al rijp. Oftewel de puistjes verdwijnen echt als sneeuw voor de zon!

Ik heb vaker producten gebruikt tegen puistjes, maar deze is nu echt mijn favoriet. Het is tot nu toe het product dat het beste mijn puistjes bestrijd. Je betaald er wat voor, maar je kunt lang met het flesje doen en je hebt kwaliteit.

Lush Grease Lightning is verkrijgbaar in de Lush winkels of via de webshop voor €10,15.

 • Reacties ( 37 )

 • avatar
  Rachel

  Mijn huid is in het algemeen nooit mooi clean. Altijd al last gehad van puistjes en roodheid, maar nu ik sinds twee dagen grease lightning gebruik is mijn huid nu al een stuk verbeterd.
  Heerlijke spulletje! ik heb hoop :)

 • avatar
  Kim

  Lijkt me een fijn product! Werkt het ook bij van die blijvende ‘bultjes’ op bijvoorbeeld het voorhoofd dat niet rijp wordt?

 • avatar
  sara

  dus als ik het goed begrijp gaat hrt puisyjr niet terug in de huid, maar gaat t weg doormiddel dat het rijp word?

  • avatar
   Esmée

   Hi Sara, Als je Grease Lightning aanbrengt als je het puistje voelt opkomen, maar hij nog niet zichtbaar is, dan trekt hij gewoon weg. Alleen als je al een puistje hebt, en hem dan aanbrengt, dan zal het puistje eerst ‘rijp’ worden. Liefs, Esmée.

 • avatar
  Mayara Esther

  Deze heb ik ook, ik ben hem aan het testen.

 • avatar
  Tessabd

  Ik wil deze ook wel kopen maar denk dat zoiets nooit op tijd opgeraakt bij mij, heb maar een paar mini puistjes per jaar :d

 • avatar
  Mademoiselle Sophistique

  oh dit klinkt echt heel erg goed!

 • avatar
  Mandy

  Klinkt fijn!

 • avatar
  Michaela

  Wat fijn dat die zo goed zijn werk doet :D

 • avatar
  Nathalie/PYThings

  Klinkt goed! Heb je ook al eens het Magnamintymasker gebruikt of de Tea Trea toner? Die werken ook echt super, maar dan ook nog eens extra om te voorkomen. Een combinatie van deze drie zou echt super zijn dan denk ik!

  • avatar
   Esmée

   Nee, nog nooit geprobeerd! Bedankt voor de tips. x

 • avatar
  DQ

  Nog nooit geprobeerd maar het klinkt heel goed. X

 • avatar
  rosita

  Klinkt goed! Hier ben ik wel benieuwd naar.

 • avatar
  Amy | Jouvence

  klinkt erg goed, binnenkort gauw langs de lush.! xx

 • avatar
  Yvonne

  Hmm klinkt niet verkeerd. Mooi dat het zo goed voor je werkt:)

 • avatar
  Vanes

  Wauw handig ! Moet ik misschien ook maar eens gaan proberen xo

 • avatar
  Dorien

  Ik heb het ook maar bij mij werkt het toch niet zo erg goed, maar ik blijf wel proberen haha!

  • avatar
   Esmée

   Jammer! Misschien ligt het toch aan je huidtype of iets dergelijks. Ik gebruik het zelf na mijn reinigingstonic, misschien dat dat samen erg goed werkt? x

 • avatar
  Lidewij

  Ik kende dit product helemaal niet, maar het klinkt goed! Puistjes zijn echt mega vervelend..!

 • avatar
  Robin

  Fijne review. Maar klinkt wel goed!

 • avatar
  Just Love Life

  Deze MOET ik ook hebben! Klinkt erg goed!

 • avatar
  Kim // Vintage & Beauty

  Bedank voor de tip! Ik heb de laatste tijd door stress ineens heel veel puistjes op mijn wangen, heel naar :( en als dit werkt dan ga ik dit proberen!

 • avatar
  Miss Sentinelli

  Zo, dit klinkt echt zeer goed! Ga ik ook eens uitproberen :).

 • avatar
  Isabel Cristina

  Klinkt erg goed, ben benieuwd!

 • avatar
  Maria Antoinette

  Wauw! Dat klinkt echt als een wondermiddel!

  Liefs,

  Maria

 • avatar
  wies

  Fijn dat deze werkt, zoveel producten tegen puistjes helpen niet!

 • avatar
  Lizzy

  Leuk product! Klinkt erg fijn! Erg handig dat hierdoor puistjes verdwijnen! Klinkt ideaal! :)

 • avatar
  Lotje

  Fijn dat het helpt! Fijne review xoxo

 • avatar
  Manon

  Klinkt echt super goed!

 • avatar
  Judith

  Wauw, klinkt als een wondermiddel!

 • avatar
  Kelly

  Alleen de naam al, die moet ik als Grease fan toch wel hebben. Klinkt ook erg fijn!

 • avatar
  Kirsty

  Hij klinkt wel heel goed!

 • avatar
  Monique

  Klinkt goed. Ik vind de naam ook fantastisch! Ik houd van Grease.

 • avatar
  Eline

  Ga hem toch maar even halen! Hele fijne review!

 • avatar
  Jana

  Klinkt ontzettend goed, maar ik heb het zelf ook al eens getest! Ik vond wel dat het de huid een beetje uitdroogd x

 • avatar
  Melissa

  Klinkt erg goed!
  x

 • avatar
  Jana Vmh

  Zo leuk dat dit product echt werkt :)!

 • Geef een antwoord

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

TOP