Lush Rock Star

Lush Rock Star
Voor Kerstmis had ik een schattig Lush-cadeautje gekregen, dit zeepje lag nog steeds in mijn kamer. In mijn kamer gaf hij eigenlijk al een explosie aan geur, heerlijk. Ik kon steeds niet wachten om hem te gebruiken en nu is het eindelijk zo ver. Op dit moment ben ik aan het genieten van dit zeepje onder de douche. Lush Rock Star heeft een stoere uitstraling door de vorm, maar de kleur heeft als snel iets schattigs. 

Lush Rock Star

Met dit zoete snoepje onder de douche voelt iedereen zich een ster en barst je spontaan in zingen uit, zo heerlijk is deze zeep. Ruikt naar romige vanille en heeft dezelfde geur als onze Creamy Candy, dus als je geen bad hebt kun je toch van dit lekkers genieten.

Het zeepje voelt fijn aan op de huid, hij glijdt gemakkelijk en is dus handig te gebruiken onder de douche. Het zeepje geeft een licht schuimend laagje af op de huid, wat natuurlijk wel betekent dat er SLS in deze zeep verwerkt is. Daarnaast heeft de geur gewoon iets speciaals. De zeep ruikt naar romige vanille en geloof me dat ruikt heerlijk. Niet eens een overdreven zoete geur, maar eerder een zachte geur, die fijn is voor iedere dag. De zeep droogt de huid niet uit, je huid wordt er zelfs zacht van. Lush geeft aan dat dit komt door de ingrediënten glycerine en kokosolie.

De volledige ingrediëntenlijst van deze zeep:
Water, Propyleen glycol, Raapzaadolie en kokosolie, Sodium Lauryl Sulfaat, Natriumstearaat, Natrium Hydroxide, Parfum, Titaniumdioxide, Fair Trade Vanille absolue, Glycerine, Natrium Chloride, EDTA, Tetrasodium Etidronaat, Methyl ionone, Kleurstof 17200, Kleurstof 14700, Kleurstof 45410.

Lush Rock Star
Dit zeepje ligt dus voortaan tussen de andere doucheproducten. Zoals we van Lush gewend zijn, is deze zeep weer heerlijk. Het zeepje zorgt voor een extra ontspanmomentje in de douche. Alleen je gaat er natuurlijk wel nog langer van onder de douche staan, niet altijd een optie. Het zeepje heeft een fijne geur, een fijne structuur en geeft de huid een boost. Het enige nadeel is dat het ingrediënt SLS ook verwerkt zit in deze zeep, maar waarschijnlijk niet overdreven veel. Het zeepje schuimt namelijk niet extreem. Daarnaast vind ik persoonlijk dat de pluspunten het minpunt eigenlijk al verstoppen. Je betaalt voor dit zeepje €5,25 voor 100 gram, €10,50 voor 200 gram en €26,25 voor 500 gram.

Heb jij Lush Rock Star al wel eens gebruikt?

 • Reacties ( 15 )

 • avatar
  Ines

  Lijkt mij best leuk :D

 • avatar
  Eline

  Ooooh, de geur lijkt me echt heerlijk!

 • avatar

  De geur lijkt me heerlijk!

 • avatar

  Alhoewel ik nog nooit iets van dit merk heb gekocht, lijkt Lush me echt altijd ontzettend fijn!

 • avatar
  Manon

  Deze lijkt me erg lekker!

 • avatar

  Lijkt me heerlijk!
  x

 • avatar
  Romy

  Klinkt heel erg lekker!

 • avatar
  Eline | Just Little Things

  Ah, wat een leuk cadeautje, ziet er heerlijk uit!

 • avatar

  Lijkt me heerlijk :) Ben benieuwd naar de geur :)

 • avatar
  Robin

  Lijkt me lekker & ziet er leuk uit!

 • avatar

  mmm hij lijkt mij heerlijk <3 Ik vind lush zo'n tof merk, soms loop ik gewoon even naar binnen om de geur op te snuiven hahah

 • avatar

  Ik vind de geur echt niks, brrr veels te zoet! :P

 • avatar
  Tess Evea

  Ik ben dol op Lush en dit ziet er ook fantastisch uit. ;)

 • avatar

  De geur klinkt erg lekker, maar ik heb hem zelf nog nooit gebruikt!

 • avatar
  Julie

  Ik heb een (best grote) sample van deze zeep gekregen. Ik vind het fijn dat hij zo romig zacht is. Al voelt mijn huid na het afspoelen wel best stroef, maar dat wil dan ook weer wel zeggen dat je huid ontzettend proper is. En dat is dan toch wel de bedoeling ook!
  De geur is trouwens heel erg lekker!

 • Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangeduid met een *.

TOP