Maak je urban jungle af met houten jaloezieën

Maak je urban jungle af met houten jaloezieën

Tegenwoordig is een van de grootste woontrends de urban jungle. Bij een urban jungle haal je het buitenleven naar binnen door natuurlijke tinten met elkaar te combineren. Natuurlijke elementen maken de urban jungle af. Denk aan een kamer vol planten, cactussen, bamboe en rotan. Botanische accessoires mogen ook niet ontbreken!  De urban jungle, de naam verklapt het al, is een inrichting waar bij de stad de jungle tegemoet komt.

Planten mogen niet ontbreken

Planten zijn een echte must-have in je urban jungle, hiermee haal je de natuur in huis. Naast dit feit, zijn ze ook nog eens goed voor het luchtklimaat in je kamer.  Planten zorgen er namelijk voor dat de lucht in de ruimte ververst wordt. Win-win situatie dacht ik zo!

Planten brengen kleur in je woning en hebben een exotische uitstraling. Je kunt zoveel planten in je urban jungle kwijt als je wil, dat is een kwestie van smaak! Welk interieur je ook hebt, een plant staat altijd fleurig in je interieur en elke ruimte. Zelfs in de badkamer! De anthurium plant is hier heel geschikt, want deze plant groeit en bloeit het liefst in een vochtige ruimte.

Houten jaloezie om je urban jungle mee af te stijlen

Naast dat met planten, neutrale tinten, accessoires met botanische printen en combinaties van hout met wit en zwart je urban jungle al een heel eind op weg is, ontbreekt er toch nog iets. Houten jaloezieën maken je urban jungle compleet.  Een houten jaloezie staat geweldig bij al het groen in de kamer! Kies de houten jaloezie in houttint met een houtnerf of ga juist voor een effen neutrale kleur. Beide zullen super staan in jouw urban jungle! Het grootste voordeel van houten jaloezieën vind ik dat je ze compleet naar je eigen smaak kan samenstellen. Zo is het eindproduct  altijd zoals je ze in gedachten had en matchen ze bij je inrichting. De houten lamellen vallen als dakpannen over elkaar heen, waardoor je direct zonlicht tegengaat en privacy hebt!

Voor een optimaal resultaat

Om ervoor te zorgen dat je eigen samengestelde houten jaloezieen op maat nóg beter matchen met je inrichting, heb ik nog iets leuks voor je. De beste online aanbieder van raambekleding is namelijk Veneta.com en bij hun kun je nu gratis en voor niets kleurstalen aanvragen! Als de postbode net zo enthousiast is als Veneta zelf heb je ze binnen twee dagen al  binnen! Je kunt zo de kleuren goed in het echt bekijken om zeker te zijn van je uiteindelijke bestelling.

Welke ruimte in je urban jungle ga jij bekleden met houten jaloezieën?

  • Reacties ( 0 )

  • Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangeduid met een *.

TOP