fbpx

Cibdol Oil

MUA VELVET LIP LACQUERS

MUA Velvet Lip Lacquers

Dat ik fan ben van matte lipsticks dat is geen geheim meer. Ik heb alleen nog nooit een liquid lipstick getest. De liquid lipsticks van MAC stonden op mijn verlanglijstje, alleen ik hoorde er zoveel slechte verhalen over dat ik ze heb geschrapt. Toen ik de MUA Velvet Lip Lacquers ontving was ik ontzettend nieuwsgierig, alleen de verpakking is al mooi. 

De Velvet Lip Lacquers

MUA VELVET LIP LACQUERS
Velvet Lip Lacquers ogen als een lipgloss, ze hebben hetzelfde sponsje. Alleen het zijn hele gepigmenteerde matte lipsticks. De lipstick breng je vloeibaar aan, maar op een gegeven moment droogt hij matte op. De meeste liquid lipsticks zijn een stuk matter, dan de originele matte lipsticks.

[su_quote]   De zijdezachte Velvet Lip Lacquers breng je gemakkelijk aan als een gloss en droogt binnen seconden op tot een long-lasting en kiss-proof lipstick met een romige, zijdezachte finish. Deze liquid lipsticks geven een onmiddellijke pop van kleur en perfectioneren de lippen voor een hele dag vol colour confidence![/su_quote]

Het resultaat

MUA VELVET LIP LACQUERS
Ik kon echt niet wachten om ze te testen. Het zouden geen kleuren zijn die ik snel zou kiezen, maar de lichtste kleur was onverwachts mijn favoriet. Ik ontving de kleuren, van boven naar onder, Tranquility, Moxie en Kooky. Tranquility is een prachtige nude kleur, die ondanks de lichte kleur toch mooi staat bij mijn huidskleur. Moxie is een opvallende fuchsia tint, echt een topper voor deze zomer! Kooky is de meest opvallende kleur, een paarse liquid lipstick, ik vind hem echt mooi in combinatie met mijn groene ogen, maar ik zou dit alleen voor feestjes bewaren.

De liquid lipsticks brengen aan, zoals een lipstick, alleen door de gepigmenteerde kleuren kan dit erg lastig zijn. Het is even een kwestie van wennen, na een tijdje heb je het onder de knie. De MUA Velvet Lip Lacquers drogen binnen één minuut na het aanbrengen en daarna voel je ze niet meer zitten. Ze zijn erg gepigmenteerd, alleen bij de paarse kleur dekt niet volledig. Als je de lipsticks wilt verwijderen, dan moet je behoorlijk schrobben. Alleen dat heeft ook een pluspunt, de lipsticks blijven ontzettend lang zitten. Alleen na het eten slijt de lipstick een klein beetje aan de binnenste randen van je lippen, de buitenste randen blijven zitten. Oftewel na iedere maaltijd even je lipstick bijwerken, maar dat is eigenlijk niets nieuws. Het enige nadeel vind ik dat deze lipstick, voornamelijk de lichtste kleur, mijn lijntjes accentueert. Vooral naarmate de dag vordert lijken deze lijntjes erger te worden. Alleen over het algemeen ben ik ontzettend tevreden en mag ik absoluut niet klagen over deze budgettopper!

De MUA Velvet Lip Lacquers zijn verkrijgbaar bij Kruidvat voor €4,99 per stuk.

 • Reacties ( 6 )

 • avatar
  Moniek

  Vind het altijd zo jammer dat liquid lipsticks je lijntjes zo accentueren. Ik heb ook zo’n lichte kleur, en die is heel mooi maar aan het einde van de dag ziet het er gewoon echt niet uit. En hij is ook nog heel erg watervast, dus je krijgt het er ook niet af. Ik vind deze er echt heel goed uitzien, ga er denk ik ook eentje kopen! Staan je mooi.

 • avatar
  Mariska

  Vind ze je alledrie erg mooi staan maar ben het ook wel met je eigen favoriet eens :D

 • avatar
  Mariëlle

  Voor deze prijs zijn ze denk ik prima, maar ik ben er niet fan van als ik het zo zie!

 • avatar
  Nina Simplynspecial

  Gaaf die paarse! Lekker opvallend en idd meer voor tijdens een feestje bijvoorbeeld.

 • avatar
  Eva

  Heb ze al meer langs zien komen! Erg leuk vind ik ze!

 • avatar
  Anouk

  Wat een mooie opvallende kleurtjes!

 • Geef een antwoord

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

TOP