fbpx

Cibdol Oil

Liu Jo Teresa Verticale

liu jo teresa verticale

Jullie mogen best weten dat ik de laatste tijd enorm tassen verslaafd ben. Bij iedere merktas slaat mijn hartje even over, dit is sinds dat ik mijn eerste merktas kocht, mijn Guess tas. Merktassen hebben zo’n mooie kwaliteit. Ik heb nog nooit een tas van het merk Liu Jo in mijn bezit gehad en daardoor was ik erg nieuwsgierig. Toen ik deze tas uiteindelijk in mijn handen had was ik enorm blij en ik zal je vertellen waarom.. 

Uiterlijk

liu jo teresa verticale

De tas heeft een turquoise kleur en wordt op de website van Vimodos omschreven als pastel turquoise. Toevallig was ik, voor deze tas, naar tassen aan het kijken van Furla in dezelfde kleur. De tas heeft dezelfde kleur binnen en buiten de tas. Het verschil is alleen dat de buitenkant een lak uitvoering heeft en de binnenkant gewoon van stof is, maar de kleur blijft hetzelfde. Het lak-effect vind ik normaal niet eens mooi, maar bij deze tas vind ik het effect fantastisch. Het lak-effect laat de kleur van deze tas nog beter uitkomen. De tas heeft gouden accessoires, zoals de twee hartjes aan het hengsel en de twee ritsen. De tas is erg groot, voor mij wel een voordeel, want tot nu toe had ik alleen nog maar kleine tassen. De merknaam van deze tas staat gegraveerd op de voorkant van de tas, maar is ook terug te vinden op de bedels en aan de binnenkant van de tas.

Details

liu jo teresa verticale

De details van de tas, zijn vooral de details waar de merknaam in verwerkt zit. De merknaam komt terug op de voorkant van de tas. Niet te opvallend, gewoon in dezelfde kleur van de tas. Dit subtiele effect bevalt me eigenlijk wel, je loopt tenminste niet als groot reclamebord voor het merk. Ook komt de naam terug in de bedels, die je er trouwens ook gemakkelijk af kunt halen, hierdoor kun je de bedels ook nog dragen als armbandje. Naast de merknaam vind ik de naaidetails op de tas erg mooi overkomen, hiermee bedoel ik de randen en de hengels van de tas. Het geeft toch een heel ander effect als dit ook volledig glad zou zijn.

Indeling

liu jo teresa verticale

De tas heeft twee grote vakken. De vakken zitten beide aan de bovenkant van de tas en hierdoor kun je gemakkelijk spullen van elkaar scheiden. Denk bijvoorbeeld aan spullen voor school en spullen voor je werk. De vakken zijn net te klein voor mijn laptop, mijn laptop is 15.6″. Mijn laptop steekt dan ongeveer 7 centimeter uit, je zou hem wel mee kunnen nemen, maar dan kan je het vak niet sluiten. En daarnaast vind ik dat toch geen fijn idee, want iedereen ziet meteen wat je meedraagt. De afmetingen van deze tas zijn; 35 centimeter x 34 centimeter. De hengels van de tas zijn 18 centimeter. Als je het bij elkaar op telt heeft de las toch al snel een totale lengte van 53 centimeter, behoorlijk lang dus.

Naast de twee ritsen, en dus de twee grote vakken van deze tas, heeft de tas ook nog een indeling aan de binnenkant. De tas heeft in het achterste vak nog een vakje met een rits. Dit soort vakjes zie je vaker terug in tassen en zijn handig voor de dingen die je niet graag los laat rondslingeren in je tas. Aan de voorkant van de tas zitten nog twee vakjes. Eén groot open vakje en één klein open vakje, het kleine open vakje is bedoeld voor je mobiele telefoon.

De Liu Jo Teresa Verticale Pastel Turquoise is verkrijgbaar bij Vimodos voor €63,47 in plaats van €126,95.

 • Reacties ( 14 )

 • avatar
  Maaike

  Prachtige tas!

 • avatar
  Aurelie

  Wauw die tas ziet er prachtig uit! Dat blauw is een keer wat anders dan de standaard zwarte, bruine of donkerblauwe tassen.

 • avatar
  Michaela

  Wauw, prachtige tas! :)

 • avatar
  Sara – Window On My Wardrobe

  Een leuk en fris kleurtje!

  X Sara

 • avatar
  Laura – Sunlight Dream

  Hele leuke tas :D Daar val je wel mee op!

 • avatar
  Manon

  Het is echt een eyecather, leuk! :)

 • avatar
  Eline

  Die tas, OMG, wat een plaatje!

 • avatar
  Kimberly

  Deze tas is echt heel erg mooi! De kleur vind ik ook echt geweldig <3 Echt een leuke eyecatcher als je 'm bij je hebt ook

 • avatar
  Suzanne

  Supermooie tas! Onwijs leuke kleur ook.

 • avatar
  Malou

  Wat een mooie tas!

 • avatar
  Manon

  Wat een mooie kleur en de tas is ook erg leuk, je hebt hem wel voor heel wat minder weten te scoren!

 • avatar
  Bianca

  Wat een mooie tas, prachtige kleur en leuke korting ook :)

 • avatar
  Cherel

  Mooie tas! Prachtig kleurtje. En wat fijn dat je hem voor een stuk leuker prijsje hebt kunnen kopen dan de standaard prijs!

 • avatar
  saskia

  wat een mooie tas voor een heerlijke aanbiedings prijs!

 • Geef een antwoord

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

TOP