Nike air max motion

Nike air max motion

Al een tijdje was ik opzoek naar nieuwe sneakers, maar dan in een licht kleurtje. Ik vind lichte kleuren namelijk wat makkelijker combineren en de lichte sneakers die ik had zijn allemaal versleten. Een goed excuus om weer eens online te shoppen en zo kwam ik uit bij de Nike air max motion

Lang getwijfeld

Ik word altijd snel verliefd op schoenen in de winkel, maar online vind ik dat toch een stuk lastiger. Het duurde dan ook eventjes voordat ik het juiste paar had gevonden. Eerst wilde ik graag de Puma basket heart sneakers, maar toen kwam ik uiteindelijk toch uit bij het vertrouwde merk Nike. Ik heb veel schoenen van het merk Nike gehad door de jaren heen en ik ben daar gewoon bijna altijd tevreden over geweest. Voornamelijk over de pasvorm en de manier waarop ze lopen, je hebt echt het idee alsof je door de wolken loopt. Ik kocht de Nike air max motion sneakers in de webshop van Sooco. Hetgeen dat me overtuigde was deze prachtige foto op Pinterest.

Outfit of the day


T-shirt: People’s Avenue – Jeans: Noisy May – Sneakers: Nike

Ik ben dit keer dus voor een grijze sneaker gegaan. Ik denk dat dit serieus mijn eerste grijze sneaker ooit is. Ik ben er nu al heel erg blij mee, want ze zijn zo gemakkelijk te combineren. Ik merk wel dat ik ze echt goed moet uitlopen, want ze zitten nog vrij strak. De schoen heeft een flexibele zool en is gemaakt van textiel. Het is dus een vrij dunne schoen, die voor dit seizoen iets te koud is. Al met al ben ik wel blij dat ik deze schoenen nu al heb kunnen scoren. Nu nog wachten op de warmere dagen, can’t wait! 

Ik heb de schoenen hier gecombineerd met mijn nieuwe fair fashion shirtje van People’s Avenue. Echt een fijn T-shirt die net wat dikker is, dan een standaard T-shirt. En mijn broek van Noisy May kon natuurlijk ook niet ontbreken, nog steeds één van m’n favorieten. Het is een simpele outfit, maar wel een outfit die je iedere (zonnige) dag zou kunnen dragen.

De Nike air max motion damesschoenen zijn verkrijgbaar bij Sooco voor €99,95.

 • Reacties ( 9 )

 • avatar
  Eveline Fleur

  Wat een leuke sneakers! Ik vind lichtgrijs erg prachtig, maar ik denk dat ik bang zou zijn dat ze dan snel vies worden haha.

 • avatar
  Lotje

  Ah super leuk zijn ze! Mooie kleur! X

 • avatar
  Sophie

  Aah leuk zeg, ze lijken heerlijk te zitten!

 • avatar
  Nina Simplynspecial

  Wat een leukies! Voor nieuwe sneakers heb ik altijd wel plek ;) Mooie aanwinsten!

 • avatar
  Robin

  Ik vind ze heel tof!

 • avatar
  Benthe

  Heel erg tof en ze staan je ook goed! Dat het maar gauw lente mag worden ?

 • avatar
  Iris

  Heel gaaf zijn ze! Ik ben zelf een echte Nike fanaat dus ik heb bijna elk model wel in m’n kast staan haha.

 • avatar
  Mariëlle

  Aaaah zo leuk <3 Ik wil ze eigenlijk ook echt hoor!

 • avatar
  Roos

  Wat een leukerds, deze! X

 • Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TOP