Cibdol Oil

OOTD: Black overknee boots

OOTD: Black overknee boots

Eén van mijn doelen voor dit jaar was meer outfitfoto’s maken. Nou, hier is dan mijn eerste outfit van het jaar, in het laatste beetje sneeuw. Ik heb sinds kort nieuwe overknee laarzen en ze zitten echt heerlijk. Tijdens de feestdagen heb ik ze veel gedragen onder een jurkje en nu draag ik ze gewoon in combinatie met een spijkerbroek. Het kan allemaal. 

De struggle als je klein bent, hoge laarzen zoeken die mooi aansluiten. Ik ben zelf maar 1 meter 62 en ik ben al maandenlang opzoek naar een mooie hoge laars. Nu heb ik dan eindelijk overknee laarzen gevonden die bij me passen, maar dat heeft even geduurd. Eindeloos passen in de winkel en de laarzen helaas weer terug moeten leggen, omdat ze open blijven staan aan de bovenkant. Of laarzen aantrekken die bijna heel je benen bedekken en dus veel te hoog zitten. Zo vervelend!

Online overknee laarzen bestellen vond ik dan ook enorm lastig. Ik heb een tijdje rondgekeken. Ik twijfelde even of ik toch niet voor een leuk enkellaarsje moest gaan. Alleen uiteindelijk kwam ik toch bij deze schoenen van Steve Madden uit. Het zijn overknee laarzen, zonder hak en je kunt ze ook nog eens strakker maken door de touwtjes aan de achterkant. Hierdoor moesten ze eigenlijk wel goed zitten. En toen ze eenmaal bezorgd werden, bleken ze ook qua hoogte perfect te zijn. I love it! 

Zoals ik al zei, heb ik de laarzen tijdens de feestdagen onder een jurkje gedragen. Er blijft dan echt nog een mooi strookje over, waar je je panty ziet en dan begint je jurkje pas. Ik vind dat zelf heel erg mooi! Daarnaast staan deze laarzen net zo chique als een paar mooie high heels en het loopt ook nog eens een stuk lekkerder. In deze outfit combineer ik mijn overknee laarzen van Steve Madden met een spijkerbroek van Guess. Daarnaast draag ik mijn nieuwe gestreepte blouse van de Primark. Het is een hele simpele outfit, hij zit ook erg lekker, maar hij is zeker geschikt voor een werkdagje!

De Steve Madden overknee laarzen zijn verkrijgbaar bij Sacha voor €139,99.

 • Reacties ( 5 )

 • avatar
  Mariëlle

  Heerlijk met zo’n koud weer! Ik ben zelf alleen super klein dus ik vond het bij mezelf niet mooi haha!

 • avatar
  Yara

  Staat je goed deze outfit!
  Liefs,
  Yara

 • avatar
  Lotje

  Ah leuke outfit! Ik heb ook overknee boots en ik vind ze geweldig! <3

 • avatar
  Dineke

  Oeeh, lekker in de sneeuw! Heerlijk :) Die overknee boots zijn leuk zeg!

 • avatar
  Kelly

  Nice boots, Esmée!

 • Geef een reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

TOP