fbpx

Cibdol Oil

TOO FACED MELTED MELON

Too Faced Melted Melon

Weer een product van Too Faced? Ja, sorry girls, maar dit blijft echt mijn favoriete merk. Dit keer review ik de Too Faced Melted Melon, dit is een vloeibare matte lipstick. De lipstick heeft een prachtige opvallende kleur, hij komt uit de lente collectie, maar kan ook prima tijdens de zomer gedragen worden. Ik denk dat hij tijdens de zomer zelfs nog mooier is, want hij past perfect bij een gebruinde huid. 

Het product

TOO FACED MELTED MELON
TOO FACED MELTED MELON
Deze prachtige tubes heb je vast al een keer gezien op Instagram of andere Social Media. De uitstraling is luxe en het voelt dan ook gek om dit product zelf te fotograferen. Het is een kleine 12 milliliter tube met een zacht kussentje aan de bovenkant. Met dit zachte kussentje breng je het product netjes aan op je lippen.

Get the staying power of a stain, the intense color of a liquid lipstick and the high shine of a gloss in one long-wear formula. Using exclusive technology to keep cauldrons of molten lipsticks liquid and creamy, Melted Liquified Long Wear Lipstick comfortably coats lips in bursts of intense, high-impact, super rich, saturated color that lasts for hours.

Deze liquid lipstick beloofd lang te blijven zitten met een mooie intense kleur. Ik was al tevreden met mijn eerste Melted lipstick, Frosting, maar deze kleur is compleet het tegenovergestelde. Ik ben benieuwd naar deze zomerse opvallende kleur.

Swatch

TOO FACED MELTED MELON
De kleur neigt echt naar watermeloen en heeft z’n naam daadwerkelijk aan iets te danken. Het is een mooie intense kleur, die slechts na één swatch al zichtbaar is. De kleur was na afloop niet eens van mijn arm af te krijgen, love it!

Het resultaat

TOO FACED MELTED MELON
Yay! Deze kleur is echt perfect. Precies zoals ik hem had voorgesteld, hij is opvallend, maar voor mij toch draagbaar. De kleur blijft lang zitten, hij overleeft zeker een aantal drankjes en een hapje. Vervolgens vervaagt hij langzaam, maar hij is gemakkelijk opnieuw aan te brengen. De collectie Too Faced Melted heeft mijn hartje veroverd. Vooral de textuur is prachtig, hij is niet té glanzend, hij gaat zelfs richting matte. Ik ben klaar om een aantal meloenen te verslinden, want met deze lipstick kan ik alles aan.

Too Faced Melted Melon is verkrijgbaar voor €20,70.

 • Reacties ( 11 )

 • avatar
  Marleen

  Wauw mooi product! De kleur is prachtig! :)

 • avatar
  Lotje

  Wat een geweldige kleur! <3 De Melted lipsticks zijn super fijn! X

 • avatar
  Iris

  Prachtige kleur, staat je goed. Wel ergggg prijzig helaas

 • avatar
  anna

  Wat een mooie kleur!

 • avatar
  maroussia

  Wat een zomers kleurtje! Het enige wat me tegen houd is dat je het moet bestellen en niet naar de winkel kan :( x

 • avatar
  Mariëlle

  Ik had hem iets rozer verwacht, maar hij is leuk! :)

 • avatar
  Simone

  Hij is inderdaad echt perfect voor je! prachtige kleur en ook fijn dat het zo’n fijne kwaliteit is! Bij mij ga je na een tijdje snel mijn eigen lipkleur er doorheen zien, maar bij deze lees ik altijd dat het een super product is!

 • avatar
  Dionne

  Hij is echt ontzettend mooi! Prachtig!

 • avatar
  Manon

  Wat een mooie kleur, staat je erg goed!

 • avatar
  Lisa

  Wat een prachtig kleurtje, de naam klinkt ook al zo leuk!

 • Geef een antwoord

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

TOP