VASELINE SUGAR COATED LIMITED EDITION

Vaseline Sugar Coated limited editon

Een lippenbalsem in een blikje, ideaal voor deze koude dagen. Op dit moment zijn mijn lippen ontzettend droog en heb ik iedere ochtend een goede verzorging nodig. Ik testte de afgelopen dagen het nieuwe product uit van Vaseline, de Vaseline Sugar Coated limited editon lipverzorging. De inhoud van dit té schattige blikje met de verleidelijke geur wil je het liefst de hele dag over je lippen heen smeren. Je zou het bijna op willen eten, maar het is helaas geen echte suiker.

Het product

VASELINE SUGAR COATED LIMITED EDITION

De verpakking van dit product is een handig blikje met een mooie toepasselijke vormgeving. De verpakking doet me namelijk denken aan een suikerspin, suikerscrub en allerlei andere heerlijke zoetigheden. Dit blikje is gemakkelijk om mee te nemen en gaat veel langer mee dan een gemiddelde lipbalm. Wel vinden sommige mensen het minder hygiënisch, maar als je het alleen gebruikt met schone handen is er naar mijn idee niets aan de hand.

De Vaseline Sugar Coated lipverzorging bevat petroleum jelly en verzorgt en herstelt de lippen. Dit product heeft een heerlijke geur, wat me lichtelijk doet denken aan rozen. Daarnaast staat er op de verpakking dat er Wine Extract in het product zit, zou er dan ook lichtelijk een wijn geur aan zitten? De geur is in ieder geval echt mijn ding, ik wil dit product alleen al gebruiken vanwege de geur!

Het resultaat

VASELINE SUGAR COATED LIMITED EDITION
Het product laat een subtiel rosé kleurtje achter op je lippen. Ik vind het product ontzettend fijn en hij haalt mijn favoriete Maybelline Baby Lips toch wel in. De Maybelline Baby Lips kunnen op dit moment mijn droge lippen niet meer verzorgen, en dat doet deze Vaseline Sugar Coated lipverzorging wel. Oftewel dit is een limited edition waar ik echt over te spreken ben, en waar ik misschien zelfs meerdere blikjes van ga inslaan. De verpakking is leuk, de geur is heerlijk en het tintje is subtiel.

Vaseline Sugar Coated limited edition is vanaf eind januari verkrijgbaar voor €2,99 bij de Kruidvat.

 • Reacties ( 11 )

 • avatar

  Bedankt voor je reactie. Morgen maak ik de winnaar bekend, dus ik hou je op de hoogte :-)

 • avatar

  Lijkt me heel erg leuk om te gebruiken! Ik vind het blikje niet zo hygiënisch, maar ik zou het wel eens willen proberen voor thuis, zodat ik eerst altijd mijn handen kan wassen, haha :)

 • avatar
  Jennifer | JenniferZ

  Klinkt goed, zelf heb ik ook altijd baby lips gebruikt maar toen werden mijn lippen ineens zo droog dat alleen nog maar een pot vaseline hielp ahah. Dit product klinkt iniedergeval ook veelbelovend :)

 • avatar
  Iris

  Het lijkt me heerlijk spul. Ik zwicht al snel voor lekkere geuren en lipbalsem is altijd handig.

 • avatar

  Ziet er cute uit <3 Toch ben ik persoonlijk nooit zo fan van blikjes. Ik heb best lange nagels dus de helft gaat dan onder mijn nagels zitten, ieuw haha.

 • avatar
  Manon

  Ik ben echt benieuwd naar de vaseline

 • avatar

  Heel schattig blikje! Ik ben wel benieuwd naar dit product! -x-

 • avatar

  Oeeeeh ziet er goed uit! Ik ga zeker eind januari even bij de Kruidvat langs ;)

 • avatar
  Nancy

  Ziet er goed uit.

 • avatar

  Schattig blikje! Ik kan wel lipbalsem gebruiken nu pff!

 • avatar

  Deze zie ik de laatste tijd op allerlei blogs voorbij komen en ik ben echt onwijs benieuwd! Ziet er echt heel goed uit!

 • Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangeduid met een *.

TOP