Cibdol Oil

Ik ben verliefd op mijn nieuwe spiegel

Ik ben verliefd op mijn nieuwe spiegel

Ik kocht vorige week een nieuwe spiegel in de Intratuin. Hij kwam al even kort voorbij in mijn diary, maar ik vond dat hij ook wel een apart artikel verdiende. Het is een spiegel van Riverdale. Een merk dat ik altijd wel mooi heb gevonden, alleen het is altijd zo prijzig. Deze keer viel dat reuze mee, dus toen ik deze spiegel tegen het lijf liep, moest ik hem wel meenemen. 

Flower crown

Wat ik het mooiste vond aan deze spiegel was toch wel de flower crown. We kennen hem allemaal wel van Snapchat, maar dit keer zit hij dus bovenop een spiegel. Daarnaast is de spiegel rond, dat is toch weer eens wat anders, en hij heeft een fijne grootte. Ik kan een groot gedeelte van mijn outfit snel checken, maar ook mezelf zien als ik mijn make-up aanbreng of mijn haar doe. Mijn oude spiegel was al een tijdje kapot. Hij is al een aantal keer gelijmd, maar zakte iedere keer naar beneden in de lijst. Deze stond altijd op mijn bureau, maar omdat deze spiegel rond is, heb ik hem opgehangen. Hij hangt nu op de plaats van mijn fotolijst en mijn fotolijst heb ik op de verhoging naast mijn bed gezet.

Uitzet

Het is even wennen, de spiegel aan de muur in plaats van op mijn bureau. Alleen ik vind wel dat het mijn bureau net wat meer rust geeft. Daarnaast heb ik deze spiegel natuurlijk voornamelijk gekocht voor mijn uitzet. Het lijkt me geweldig om deze aan de muur te hangen in mijn eigen huisje, in de gang of boven een dressoir bijvoorbeeld. De spiegel is op dit moment wit van kleur, maar je ziet wel het materiaal van de spiegel erdoorheen. Op zich staat dat in mijn huidige kamer heel tof, maar het lijkt me ook wel gaaf om hem bijvoorbeeld in een kleur als koper te spuiten. Al ligt dat natuurlijk volledig aan mijn toekomstige interieur. Ik zag dat ze bij Sweetlivingshop ook veel van dit soort spiegels te koop hadden.

Riverdale outlet

De reden dat ik deze spiegel niet kon laten liggen, was voornamelijk de prijs. Deze spiegel kostte eerst rond de €75,-, maar was nu afgeprijsd naar €24,95. Er is bij de Intratuin in Halsteren sinds kort een Riverdale outlet. Een gedeelte met producten uit de oude collecties met kortingen tot 70%. Ik weet niet of dit ook aanwezig is in de andere locaties van de Intratuin, maar ik kwam het tegen op de Facebookpagina. Als je fan bent van de producten van Riverdale, dan is het zeker even de moeite om te gaan. Er waren ook heel veel grote lantaarns, kussens en kaarshoudertjes. Ik moest me echt inhouden om niet nog meer dingen in te slaan. Alleen de spiegel spande voor mij toch de kroon! ;)

Ben jij ook zo’n Riverdale fan?

 • Reacties ( 3 )

 • avatar
  Jessica J.

  Voor dat geld zou ik hem ook niet laten staan, en al helemaal niet als je weet wat de originele prijs was! Een koperkleurtje zou zeker niet misstaan, al vind ik dit witte ook wel iets hebben.

 • avatar
  Dana

  Hele leuke spiegel! En dat voor zo’n mooie prijs :)

 • avatar
  Kim

  Hij is inderdaad erg leuk!

 • Geef een reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

TOP