Cibdol Oil

Victoria’s Secret bodylotion

Victoria Secret Body LotionVictoria Secret het is en blijft een hype onder de dames. Ze hebben heerlijke geuren, mooie lingerie en allerlei andere accessoires. Een aantal weken terug waren ze in de aanbieding bij de Etos, in sommige filialen zijn ze nog steeds verkrijgbaar, en mijn moeder was zo lief om deze twee body lotions voor mij mee te nemen. Tot nu toe heb ik alleen nog maar body mists gehad van Victoria Secret, maar ik ben verliefd geworden op deze geuren, ik gebruik ze iedere dag. Ik was benieuwd of ik net zo verliefd zou worden op de Victoria Secret Body Lotion, een heerlijke geur met een hydraterende werking.

Victoria Secret Body LotionOmschrijving

De snel absorberende formule bevat voedende aloë, haver en druivenpit extracten, plus anti-oxidant vitaminen E en C. Masseer de body lotion in voor een zijdezachte en met vocht aangevulde huid. De huid voelt zacht, glad en tastbaar.

Amber Romance
Een verleidelijke, warme geur. Ontbrand Amber Romance, een sensuele omhelzing van zwoele amber en crème anglaise. Ervaar de luxe van geurige hydratatie.

Deep Berry
Exotisch en warm, deze verleidelijke geur is een hypnotiserende draai aan de geur van bessen. Geïnspireerd door zwoele verleidingen en geheime verlangens, Deep Berry Fragrance Mist brengt u naar de rand van sexy.

Victoria Secret Body LotionVerpakking

De werking van beide verpakkingen is hetzelfde. Je moet de dop openklikken en vervolgens verschijnt er een opening, door te knijpen komt hier de body lotion uit. Het werkt fijn en snel, maar ik vraag me af of je het laatste beetje van de body lotion er ook zo gemakkelijk uit krijgt. Het uiterlijk van beide verpakkingen is duidelijk verschillend. Amber Romance heeft echt een romantisch uiterlijk, een zachte beige kleur en een oranje kleur lopen mooi in elkaar over. Ik vind de body lotion ook luxe uitstralen, het doet me denken aan een prachtig interieur met een heel zacht bed. De verpakking van Deep Berry is compleet anders, de uitstraling van luxe komt wel overeen, maar daarnaast vind ik het een club-uitstraling hebben. Het lijkt me een goede verpakking en een goede geur voor een avondje uit, als eerste indruk.

Victoria Secret Body LotionHet product

Amber Romance
Amber Romance is het linker product. De substantie is geel en aan de dikke kant. Niet zo dik als een body butter, maar wel wat dikker als de meeste body lotions. Tijdens het smeren verdeeld het product super, je hebt helemaal niet door dat het product een dikkere substantie heeft in vergelijking met andere body lotions. Tijdens het smeren ontdek je steeds een nieuw ingrediënt, één voor één komen er geuren naar boven die je herkent en die heerlijk ruiken. De geur is vooral erg bloemig en inderdaad romantisch. De geur brengt je meteen in een andere sfeer, de romantische sfeer. Het product heeft even de tijd nodig om in te trekken, maar je voelt al meteen dat hij je huid geweldig verzorgd, je huid voelt na de eerste aanraking al zacht aan.

Deep Berry
Deep Berry is het rechter product. Deep Berry heeft een witte kleur en is minder dik dan Amber Romance. Deze substantie is een stuk vloeibaarder, maar smeert net zo goed uit. Je kunt het product gemakkelijk verdelen over je huid en de geur komt meteen naar boven. Deze geur is extreem fruitig. Wellicht doet het je zelfs denken aan een zoet drankje, maar voor de zomer is deze geur top. Midnight Exotics heet de lijn van dit product en het zou inderdaad een exotische geur zijn voor een zomernacht. Als de geur eenmaal is ingetrokken wordt de zoete geur een stuk subtieler en meer aangenaam, hij blijft aanwezig en kan dan ook gezien worden als een verzorgend product met een geweldige geur.

Victoria Secret Body LotionConclusie

Er is niets slechts te melden over deze body lotions. Deze geuren zijn werkelijk perfect en ze passen bij me. De verpakkingen zijn handig en sluiten aan bij de geuren. Tegenwoordig is zelfs de verkrijgbaarheid geen nadeel meer, want de Victoria Secret producten zijn regelmatig in de aanbieding bij de Etos en zitten in het vaste assortiment van Bol.com. We hoeven deze producten dus nooit meer te missen en kunnen ze gewoon onbeperkt inslaan.

Heb jij nog Victoria Secret producten gescoord tijdens de actie bij de Etos?

 • Reacties ( 23 )

 • avatar
  Lieselot

  Ik zou zo graag eens een VS bodymist of body lotion te pakken krijgen, want ze lijken me echt superfijn! Leuke review :)!

 • avatar
  Chantall

  Super mooie foto’s!

  • avatar
   Esmée

   Bedankt voor je compliment. <3

 • avatar
  irene niec

  Ik heb er geen gekocht tot mijn spijt, maar ga het alsnog wel doen, ze lijken me heerlijk.

 • avatar
  iiiThinkPink

  Lijken me fijne lotions!

 • avatar
  Camille

  Great post :) I love your blog and I have followed you with Bloglovin, if you ever get a chance to check out my blog I would be delighted, thanks!

  Camille xo.

 • avatar
  Melissa

  Klinkt fijn om te gebruiken x

 • avatar
  Heldin op hakken

  Wat een leuke blog heb je!!
  Ik ben gek op de beautyproducten van Victoria Secret, ze zien er alleen al prachtig uit!!

 • avatar
  Saartje

  Wat klinken ze lekker! Ik denk alleen dat ik deep berry lekkerder vind, ik vind namelijk in de zomer een zo dun mogelijke bodylotion lekker. Ook zou ik denk ik eerder een bodylotion dan een bodyspray van VS kopen, ik heb nog zoveel parfum wat ik eerst op moet maken haha. Fijn artikel, meestal lees je veel over de bodysprays en niet zo veel over de bodylotions, die me toch ook wel erg lekker lijken!

 • avatar
  Maaike

  Heerlijke producten! Ik heb zelf ook de Deep Berry bodylotion, die GEUR! ♥

 • avatar
  Jana

  Ooh klinkt echt fijn in gebruik :D x

 • avatar
  Anne Solveig

  Oooh! Die wil ik ook graag nog hebben! Misschien alleen al omdat ze mooi in mijn kast staan!

 • avatar
  Nina

  Ze zijn er echt leuk uit!

 • avatar
  Shannon

  Geen producten van VS gezien,of niet goed genoeg opgelet bij de Etos? Lijken mij heerlijke producten! Ik heb zelf wel een body mist. X

  • avatar
   Esmée

   Wat jammer dat je ze hebt misgelopen. Bij ons filiaal stonden ze vorige week nog bij de kassa, wel een plaats waar je snel overheen kijkt. Ik hoop dat je ze nog tegenkomt. x

 • avatar
  Laura – Essential Honesty

  De hype ontgaat mij volledig, ik vind de body mists VEEEEEL te zoet!

 • avatar
  Kelly

  Hmm, klinken erg lekker!

 • avatar
  Eva | Realitijd

  Die amber romance moet ik echt hebben!

 • avatar
  Tessa

  oeh die zou ik wel willen hebben! heerlijk!
  liefs, Tessa

 • avatar
  Teddy

  Deze lijken me zo onwijs fijn!

 • avatar
  Lyana

  Het lijkt me heerlijk als er stilletjesaan meer en meer geuren bijkomen…

 • avatar
  Miss Sentinelli

  Beide bodylotions lijken me echt super fijn, de geur alleen al. Moet toch eens eentje gaan halen :).

 • avatar
  Eilish

  Ik hoop er ook ooit nog 1 te scoren!

 • Geef een reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

TOP