Wimpers verven met BeautyLash

Wimpers verven met BeautyLash

Wimpers verven, dit is de eerste keer dat ik het heb gedaan. Ik vond het enorm spannend, maar ik zou het zo weer opnieuw doen. Vandaag laat review ik de BeautyLash wimperverf en laat ik jullie het eindresultaat zien. 

Het setje

Het wimperverfsetje bestaat uit 5 onderdelen. In één doosje in een kleur naar keuze ontvang je een color gel, developer gel, wimperborsteltje, verfstokje en beschermingspads. Je kunt de wimperverf meerdere keren gebruiken en er zitten dan ook 16 beschermingspads in. Wat zou betekenen dat je de wimperverf in totaal 8 keer kunt gebruiken. Dat is nog eens handig!

Ik ben gegaan voor de zwarte variant, aangezien ik vrijwel dagelijks zwarte mascara gebruik. Het leek me wel fijn om mijn wimpers af en toe een dagje rust te geven, door geen mascara te gebruiken. Dit voelt toch een stuk fijner als mijn wimpers al zwart zijn van zichzelf, zodat ze nog enigszins opvallen.

De instructies

Ik vond het behoorlijk spannend om mijn wimpers te verven. Met name doordat er al op de verpakking stond dat dit product zilvernitraat bevat. Wanneer dit product in aanraking komt met de ogen, moet je ze direct uitspoelen. Gelukkig is alles gewoon goed gegaan. Ik heb het volgende stappenplan aangehouden, zoals aangegeven op de verpakking en in de gebruiksaanwijzing:

  1. Verwijder eventueel de contactlenzen. Reinig de wimpers en wenkbrauwen met een olievrije make-up-remover. Neem twee beschermingspads en smeer een klein laagje dagcrème aan de stroeve kant. Plaats de pads voorzichting onder de onderste wimperrand om verkleuring van de huid te voorkomen. – Dit voelde een beetje gek aan en je moest goed opletten dat ze niet verschoven tijdens het verven. Dit vond ik eigenlijk het vervelendste van het gehele stappenplan.
  2. Open de colour gel tube en duw een klein beetje gel in één van de plastic kuipjes in de verpakking. Breng het product met het borsteltje als een mascara aan, maar houdt de ogen open. Zorg ervoor dat de gel gelijkmatig aangebracht wordt. Laat dit twee minuten inwerken. – Ik heb voor de zekerheid een timer gezet, zodat ik het echt twee minuten liet inwerken. De bakjes in de plastic verpakking zijn overigens super handig en na afloop goed uit te spoelen.
  3. Verwijder na twee minuten de verf van de wimpers met een droog wattenstaafje. Let goed op dat de beschermingspads blijven zitten, anders heb je kans dat de verf op de huid terechtkomt.
  4. Open de developer gel en duw een klein beetje gel in het andere plastic kuipje in de verpakking. Breng de gel aan op de wimpers door middel van het grijze verfstokje. Zorg dat alle haartjes volledig zijn bedekt met de gel en laat het één minuut intrekken. – Door de developer gel zie je echt dat de zwarte kleur goed je wimpers bedekt. Het resultaat is bijna daar!
  5. Verwijder na één minuut de developer gel van de wimpers met een vochtig wattenschijfje. Zorg ervoor dat echt alles van je wimpers af is. Verwijder daarna de beschermingspads.
  6. Yes! Je bent in vijf simpele stappen helemaal klaar. Je hebt nu prachtige gekleurde wimpers. – Het proces ging erg snel en ik denk dat je er alleen maar handiger in kunt worden.

Het eindresultaat

Wimpers verven met BeautyLashIk moet zeggen dat ik het eindresultaat indrukwekkender had verwacht. Ze zijn wel mooi zwart geworden, maar je ziet eigenlijk enkel verandering in de puntjes van mijn wimpers. Best gek dat ik dus eigenlijk al vrij donkere wimpers blijk te hebben van mezelf. Al moet ik toegeven dat dit verschilt per lichtval en dat mijn wimpers in de zon vaak heel blond ogen. Dat zal nu in ieder geval niet meer het geval zijn.

Ik ben heel blij met dit setje en heb voornamelijk genoten van het feit dat al mijn onderste wimpers helemaal zwart waren. Daar hoefde ik dus ‘s ochtends niet meer aan de slag met een mascaraborsteltje. Op je onderste wimpers gebruik je dat toch alleen maar voor de kleur en niet bepaald voor de lengte. Alleen voor dat fijne voordeel zal ik ze weer opnieuw verven. Daarnaast blijft deze wimperverf minimaal zes weken zitten en ik had het idee dat het zelfs nog langer op mijn wimpers zat. Zo fijn! Je koopt een BeautyLash setje voor €12,95 via hun eigen webshop.

Zou jij jouw wimpers zwart verven? 

11 Shares
  • Reacties ( 0 )

  • Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TOP

11 Shares
Share
Tweet
Pin