fbpx

Cibdol Oil

WINACTIE: OVERLEEF HET NAJAAR

Winactie: overleef het najaar

Op dit moment hebben we een weekje mooi weer, maar het koude weer komt langzaam in zicht. Ik heb een pakket samengesteld met allerlei musthaves om het najaar te overleven. Het is niet niks om iedere dag door de kou te lopen. Je hebt het constant koud en je huid wordt steeds droger. Dit pakketje bestaat uit allerlei fijne producten voor de ideale me-time momentjes. Doe je mee?

Overleef het najaar

Met dit pakketje kom je sowieso het najaar door. Deze leuke essentials slepen je door het koude weer heen en creëren de mooiste me-time momentjes. Dit pakketje is onder andere gevuld met een mok van Blond Amsterdam, een fleece plaid van de Hema, Vaseline Spray & Go, een gezichtslotion van Dr. Hauschka, een sleutelhanger uit de Hema X Fab collectie en nog veel meer!

Verplichte stappen

Om kans te maken op dit pakket moet je de volgende stappen uitvoeren:
[su_list icon=”icon: heart-o” icon_color=”#9d9d9d”]

 • Volg Esmée Lifestyle op Bloglovin’ en like dit bericht.
 • Laat een reactie achter, met een geldig e-mailadres, waarin je vermeld welke stappen je hebt voltooid.

[/su_list]

Niet verplichte stappen

Naast de verplichte stappen zijn er een aantal niet verplichte stappen die je kunt uitvoeren. Door deze stappen uit te voeren maak je extra kans op dit pakket:
[su_list icon=”icon: heart-o” icon_color=”#9d9d9d”]

 • Volg mij op Instagram. (+1 extra kans)
 • Deel deze foto ook op jouw Instagram en tag @esmeelifestyle, wees creatief! (+2 extra kansen)
 • Volg mij op Pinterest. (+1 extra kans)
 • Volg mij op Facebook. (+1 extra kans)

[/su_list]
De winactie duurt tot en met 24 november 2015.

 • Reacties ( 73 )

 • avatar
  angelique

  Oe net op tijd nog! Ik doe heel graag mee want ik HAAT de herfst en de winter enzo…Ik ben je overal gaan volgen want je hebt een super leuke site!

 • avatar
  Bibi

  Super leuk! Ik doe graag mee:)

 • avatar
  Marcella

  Leuk pakket! Ik volg je op Bloglovin & Facebook en maak graag kans op deze fijne spulletjes!

 • avatar
  Patricia Schmitz-Heres

  Wat een onwijs leuk pakket! Ik waag graag een gokje om mee te doen met deze actie! Ik ben je gaan volgen op Bloglovin’.

 • avatar
  Maartje

  Wauw wat een leuke winactie, en wat heb je een mooi pakket samengesteld!
  Ik heb het erg druk met school, en dit pakket zou me echt heel erg blij maken!
  Ik volg je via bloglovin, instagram en pinterest! Fingerscrossed.. ☺

 • avatar
  ilse

  Super leuke winactie! Ik doe graag mee! Ik volg je op bloglovin en op pinterest.

 • avatar
  Lauryn

  Echt heel tof dat je dit doet! Zo’n onwijs groot pakket is natuurlijk niet te ontbreken in de herfst, ik zou hem dan ook graag willen aannemen van de postbezorger!!! Ik heb alle stappen gevolgd behalve het delen op Instagram! Xx

 • avatar
  Sann | Piixel.nl

  Super leuke winactie :D Ik volgde je al op pinterest en heb je gevolgd op Bloglovin’ & Facebook en de post gesaved ^^

 • avatar
  Kim

  Wat ontzettend leuk!
  Ik waag graag een kans :)
  Ik volgde je al op bloglovin, en was zo slim op niet meer volgen te klikken, omdat ik het verkeerd zag haha oepss. snel weer gevolgd dus en dit artikel geliked.
  Verder volg ik op instagram (blossomslifenl)

  Fijne dag!

 • avatar
  Iris Van Damme

  Heeey!! Ik wil meedoen! Leuke actie trouwens. Ik volg je nu op instagram, bloglovin, facebook en pinterest.

 • avatar
  Storiesofmyexistence

  Heb je gevolgd op bloglovin’, en bericht geliked. Heb je ook gevolgd op Insta, Facebook en Pinterest :D
  Superleuke blog trouwens!

 • avatar
  zoë

  ik doe mee!
  facebook en bloglovin; zoelouwerse
  instagram gevolgd; zowiezo_

 • avatar
  Julia

  Hey Esmee!
  Wat een superleuke actie!! Ik doe zeker mee, ik volg je vanaf nu op bloglovin, facebook en instagram! Ik volg nog maar een paar weken je blog en vind het echt super leuk, blijf er zeker mee door gaan want ik geniet er echt van!!
  Xxx Julia

 • avatar
  Cheyenne

  Wat een gave actie. Super leuk pakketje . Ik word er helemaal vrolijk van dus ik doe zeker mee.
  Ik heb alle stappen gedaan zowel de verplichte als de niet verplichte stappen . Alles onder mijn naam Cheyenne Jansen en op instagram cheyennejansen.

  Groetjes,
  Cheyenne

 • avatar
  Esmée

  Wat een leuke winactie! Ik volgde je al op instagram en nu ook op bloglovin en Pinterest. Ik zou erg graag dit pakket willen, omdat ik een beetje in een winterdip zit en het erg druk heb met school. Dit zou me weer een oppepper geven!

 • avatar
  Tamara TS

  Wat een superpakket! Daar kom je idd vrolijk de herfst mee door. Ik heb geen Instagram, die stap moest ik dus helaas overslaan. Ik heb gevolgd en gesaved op BL en op FB geliked en gedeeld.

  • avatar
   Tamara TS

   Toch maar aan Instagram begonnen, dus volg daar nu ook en heb de foto gedeeld. (paramara1982)

 • avatar
  De Groote Naomi

  Hallo,

  OMG :D Zo’n cool pakket.
  Ziet er echt heel PERFECT eruit :D
  Ik volg je al overal meid!
  <3

 • avatar
  Lies

  Wat een heerlijk en vrolijk pakketje! Ik doe graag mee en volgde je natuurlijk al op bloglovin en heb ook aangevraagd je op instagram te volgen (beiden liesvan88). Hoe je een foto moet delen op instagram ben ik nog niet helemaal achter, dus helaas ;-)

 • avatar
  Mylou

  Wauw, wat een pakket! Ik doe natuurlijk graag mee. Ik volg je op BL & heb het bericht gesaved. Ik volgde je ook al op IG, en vanaf nu ook op FB :)

 • avatar
  Annemijn

  Wat super leuk! Ik volgde je al via Bloglovin’ en volg je nu ook via Instagram (@annemijnkroon).

 • avatar
  Linda Smeets

  Wow, met zo’n pakket zit je er warmpjes bij :) ik doe graag mee.
  Ik volg via Bloglovin’ en heb daar het bericht gesaved, ik volg via Twitter en heb de actie geretweet en ook op Facebook volg ik en heb het bericht geliked. #fingerscrossed

 • avatar
  Lieke van Veen

  Het zou leuk zijn als ik zou winnen ik ben 24 november jarig!

 • avatar
  Lieke van Veen

  http://www.bloglovin.com/liekevanveen8
  instagram: liekevv24
  Ik volg je & heb je bericht gedeeld!
  Facebook: Lieke van Veen

  Ik doe super graag mee met je winactie!

 • avatar
  Jolijn

  Superleuk! Ik doe graag mee (:
  Ik volg je op pinterest, facebook en instagram.
  Liefs, Jolijn

 • avatar
  sabrina

  Leuk pakket heb je gemaakt! Ik doe graag mee en volg je op bloglovin, instagram en pinterest. Ook heb ik het artikel geliked.

 • avatar
  laura

  supper leuke winactie ik volg je op bloglovin

 • avatar
  Jenn

  Leuke actie! Ik doe graag mee, volgde je al op bloglovin en ik heb het bericht geliked.

 • avatar
  melissa

  Wat een superwinactie zeg; ik doe graag mee.
  Ik volg en like via bl (melissavanstipdonkmaas), fb (melissa.vanstipdonkmaas), pinterest (melissavanstipd) en ook volg ik via instagram (melissamaas1984) en heb ik de foto gedeeld. liefs melissa

 • avatar
  anica aarts

  Volg mij op Instagram. (+1 extra kans) wonderwoman
  Volg mij op Pinterest. (+1 extra kans) anica aarts
  Volg mij op Facebook. (+1 extra kans) anica aarts

 • avatar
  Frederique

  Ik volg je op Bloglovin’ en doe graag mee omdat ik het najaar echt stom vind ;(

 • avatar
  Anita H.

  Ik maak graag kans op dit pakket! Gedaan: Bloglovin, Facebook, Pinterest.

 • avatar
  Lotje

  Wat een leuke winactie! Ik doe graag mee! Ik volgde je al op Bloglovin, Facebook, Instagram en Pinterest! X

 • avatar
  Anneliese de Waal

  Ik doe graag mee, erg mooie win actie, zou super zijn om te winnen !!
  * bloglovin volgde ik je al !!!

 • avatar
  Sas

  Wat een toffe winactie.. Ik doe zeker mee als rasechte theeleut.
  Ik heb de verplichte stappen gedaan en volg je op Pinterest :-)

 • avatar
  Jetty Zuidema

  wat een heerlijke verwen actie , zou er graag van genieten

 • avatar
  Grete Karina

  Ik doe mee, met dit pakketje kom ik sowieso het najaar door!
  Ik volg op Bloglovin en like op FB.
  Nu maar duimen….
  Groeten, Grete Karina

 • avatar
  Merel

  leuk! Ik doe mee! Ik heb alles gedaan om kans te kunnen maken en volg je als extra kans op instagram. Liefs,,

 • avatar
  Anniek

  Wooowww super leuk ik doe zeker mee met de winactie, zou ideaal zijn voor mijn toekomstige studentenkamertje.

  • avatar
   Anniek

   ik volg je op Bloglovin en heb het bericht geliked.

 • avatar
  Anniek

  Wat een gaaf pakket! Natuurlijk doe ik mee!
  Ik volg je nu op Bloglovein en Pinterest!

 • avatar
  priscilla

  Oooh ik wil wel kans maken op dit heerlijke pakket! Ik ben een echte herfst/winter liefhebber dus ik zie mezelf wel lekker op de bank liggen met een dekentje en kop thee uit een blond amsterdam mok. Ik volg je via bloglovin, instagram en Facebook! Liefs priscilla

 • avatar
  Sofie

  Heel erg leuke winactie, ik doe graag mee ! :)

 • avatar
  Laura – Dagelijkse hap

  Ja ik doe mee :D Ik volg je nu op bloglovin en op instagram :)

 • avatar
  laura de graaf

  leuke winactie!
  Zou het heel gaaf vinden als ik win !

  E-mail: lauramariska@gmail.com

 • avatar
  Eva Narcisz

  Wat een waanzinnige actie ! Iedereen verdient het om zo’n geweldige goodiebag te winnen ! Ik vind het al geweldig om mee te doen maar het zal natuurlijk fantastisch zijn om deze geweldige producten in mijn bezit te hebben . Ik zal natuurlijk deze goodiebag met mijn moeder delen want zo’n goodiebag vol met mooie en leuke producten houd ik natuurlijk niet alleen voor mezelf .Ik zal helemaal in de wolken zijn als ik mag winnen . Ik volg je op bloglovin en facebook . Nu maar duimen . Bedankt voor de kans. Liefs, Eva

 • avatar
  Nicole

  Super gave winactie, ik doe zeker mee! Ik volg je al hele lange tijd op Bloglovin en Instagram. Ik heb dan ook op Bloglovin de post geliked, en ook even je facebook pagima geliked. Ik heet overal BeautyliefdeNl.
  Nu maar duimden op goed geluk!

 • avatar
  Aline

  Wauw wat een leuke winactie met een onwijs leuke prijs! Ik heb alle stappen gedaan, want maak graag zoveel mogelijk kans ;) Het ideale verjaardagscadeautje voor een grote blond fan en alle andere producten!
  Ga zo door,
  Liefs

 • avatar
  Nicole @ Everyday-Life.nl

  Superleuke winactie! Ik doe graag mee! Ik volg je op Bloglovin en heb het bericht geliked. Daarnaast volg ik je op Facebook, Instagram en Pinterest!

 • avatar
  Nancy

  Wat een super leuke actie, natuurlijk wil ik ook een Kansje wagen. Ik volg je op Facebook, instagram en natuurlijk bloglovin

 • avatar
  Hilde

  hey!
  Ik doe al jaren aan Bloglovin, en volgde je al een tijdje!
  Ik zou graag dit pakket willen winnen, omdat ik momenteel voor een lange tijd in Canada woon. Niet zomaar in een stad, nee echt ergens in the middle of nowhere! Het duurt zo’n 50min om naar een “beauty gerelateerde winkel” (lees drogisterij te gaan), dus je begrijpt al; beauty en ontspanning is totaal niet aan de orde!
  Graag zou ik dit pakket winnen om mezelf heeeeeeeel veel me-time te gunnen als ik weer terug ben van dit geweldige avontuur! (In december!)
  Ps.
  Ik heb alle mogelijke stappen ondernomen om kans te maken!

 • avatar
  Esmée

  Hallo,

  Als eerste echt een hele leuke winactie.
  Alle spullen van dat pakket zijn zo handig, zou het zeker geen straf vinden om die te winnen haha
  Ik heb alle stappen gedaan, behalve die van het delen op Instagram

 • avatar
  Romy

  Wauw, supermooi pakket, vooral die lekker grote Blond Amsterdam mok! Ik heb het niet zo op met het najaar en de korte, donkere dagen, maar met zulke leuke spullen overleef ik het najaar zeker wel :)
  Ik volg je op Bloglovin en heb dit bericht gesaved.

 • avatar
  All About Bertina

  Wat een leuke winactie.
  Ik heb alle stappen gedaan behalve het delen op Instagram.

 • avatar
  Jana

  Wat een leuke winactie! Hiermee komen we zeker het najaar door ;). Ik doe erg graag mee, ik volg je op fb!

 • avatar
  Wendy

  Wat een super gaaf pakket zeg! Daar wil ik wel een kansje op maken. Dus ik heb hem geliked op Bloglovin’ en ik volg je ook op Instagram, Pintrest en Facebook. Ow, wat lijkt me het heerlijk al die spulletjes om de herfst door te komen. :D

 • avatar
  Floor

  Wat een ongelofelijk leuk pakket heb je samen gezet! Ondanks het mijn favoriete seizoen is, ben ik nu al helemaal klaar met het feit dat het zo donker is en de dagen dat het koud is buiten ben ik liever binnen in mijn onesie op de bank, haha

 • avatar
  Debbie Faber

  Ik heb een hekel aan de herfst, dus zo’n overlevingspakket kan ik wel gebruiken; )

  Ik volg je op bloglovin en facebook

 • avatar
  Anita te Gussinklo

  Wat een tof pakket.
  Ik doe graag mee en volg/like je via Bloglovin,Facebook & Pinterest

 • avatar
  Emma

  Wat een leuke winactie! Zeker een pakketje waar in het najaar mee kan doorkomen ;)

 • avatar
  Lisa

  Yaaay, I’m in :) Ik volg ook op Insta.

 • avatar
  Steffi

  Super leuke actie ik volg je al op bloglovin! En ik doe graag mee, want het pakket ziet er super leuk uit!

 • avatar
  Nadeche

  Wat een leuk pakket! Ik volgde je al op bloglovin’ en instagram. :)

  Liefs,
  Nadeche

 • avatar
  Ilsiee prins

  Wat een geweldige titel! ;-) Hahahah en wat een fijn pakket zeg!!! Ik doe graag mee voor dit pakket om het najaar te overleven… Vandaag verheugd op een ‘warme’ dag maar helaas erg koud en erg mistig.. Bahhhh hahahaa… En ze hadden het nog wel over een heerlijke herfstdag.. Nou niet hier hoor…. Dit pakket is een superleuke troost hoor hihihi
  Ik volg je op facebook&bloglovin!
  Fijne avond, groetjes ilsiee

 • avatar
  Tasja

  Oh dit is hrt ideale overleefpakket inderdaad! Leuke actie!! Ik doe graag mee! ik heb alles gedaan ! :-)

 • avatar
  Roxana

  Ik doe mee omdat ik nog nooit echte musthaves heb gehad en deze producten zijn ook zo leuk!!!!!!!!!!!!! Ik heb de volgende stappen voltooid:
  Ik heb je gevolgd op bloglovin alleen heb ik geen idee hoe je met bloglovin moet liken.
  Ik heb je gevolgd op instagram (als roxana_is_hier) en ik heb de foto gedeeld en er iets leuk van gemaakt!! En je getagd!!!!
  Ik heb je gevolg op pinterest (als Roxana Lamberts)
  En ik heb je gevolgd op Facebook (als Roxana Lamberts)
  Mij e-mail is: roxana01lamberts@gmail.com
  Met hele vriendelijke en vrolijke groetjes,
  Roxana Lamberts

 • avatar
  Sher

  Leuk! Ik doe mee

 • avatar
  Engelina

  Wat een leuke actie , als extra stappen heb ik je gevolgd op instagram en facebook.

 • avatar
  Simone Simon

  Ahh meis, wat een ontzettend mooi pakket. En zo handig ook. Ik ben al heel lang nieuwsgierig naar de Vaseline spray. En de Blonde mokjes passen perfect bij mijn mini collectie die ik al heb, haha. Daarnaast is het altijd fijn om jezelf lekker te verwennen. Ik volgde al bijna overal, nu ook via Facebook. En ik ga nu even delen via Instagram! Leuk leuk! X

 • avatar
  Sann

  Super leuke actie :D Ik heb de stappen gedaan + pinterest & facebook ^_^

  Veel succes allemaal :3

 • avatar
  Dhini

  wat leuk! Ik doe mee
  Ik volg je al

 • avatar
  Minke

  Oh leuk, ik kan zo’n pakketje wel even lekker gebruiken! K heb altijd een beetje last van een najaarsdip. Ik volg je via Bloglovin, en heb de post ook geliket. Ik volg je trouwens ook via instagram.

 • avatar
  Jamey

  Wat een leuke winactie!
  Ik volg je op bloglovin al en doe erg graag mee <3 succes allemaal!

Reacties zijn gesloten.

TOP