fbpx

Cibdol Oil

DIARY #2: HERFSTVAKANTIE

Diary #2: herfstvakantie

Een herfstvakantie waarin niemand in mijn omgeving vrij is. Oftewel, het huis voor mezelf, zoveel mogelijk uitslapen, bloggen en video’s opnemen. Ja, video’s opnemen, ik heb deze vakantie alvast geoefend. Het opnemen lijkt makkelijk, maar het is toch even wennen om tegen een camera te praten. Ik heb al gemerkt dat je ook goede dagen en slechte dagen hebt, zo ging de eerste dag opnemen echt veel beter dan de tweede dag. Tsja, oefening baart kunst.

Maandag


Maandag was echt een dag om van alles in te halen. Ik had mijn mailbox al een tijdje niet meer bijgehouden en ook het vooruit schrijven is erbij ingeschoten. Ik heb maandag hard mijn best gedaan, twee artikelen geschreven en een lege inbox. Heel mijn to-do-lijstje was afgewerkt. Tussen het werken door kwam mijn statief binnen, ik leende altijd het statief van Roel, maar aangezien ik hem steeds vaker ga gebruiken heb ik er zelf één gekocht. Een statief is geen dure aankoop, maar komt wel altijd van pas.

Dinsdag


Dinsdag moest ik om 9:10 bij de dokter zijn. Vroeg opstaan dus, maar het is wel iets wat ik lang heb uitgesteld. Ik heb tijdens die vervelende periode van de maand altijd ontzettend veel hoofdpijn, waar niets tegen helpt. Ik had het idee dat dit door de pil kwam, maar daar bleek het niet aan te liggen. De dokter gaf me de tip om voortaan drie strippen te nemen en dan te stoppen, in plaats van het stoppen na één strip. Dan heb ik er in ieder geval minder vaak last van! Ik hoop dat het echt helpt.

In de middag ging ik samen met Roel naar de stad. Mijn shampoo en conditioner waren in de aanbieding en Roel moest ook nog wat dingen kopen. Hij ging opzoek naar schoenen, maar had ze helaas niet gevonden. Toen ik thuiskwam stond er een super leuk pakketje op me te wachten, ik had namelijk de winactie gewonnen van Femke!

Woensdag


Woensdagochtend stond ik weer op tijd op, want ik wilde een bestelling plaatsen bij de Bijenkorf. Helaas was niet alles nog beschikbaar, en dat terwijl ik om 8 uur voor de laptop zat. Toch heb ik nog een mooie bestelling kunnen plaatsen, met onder andere deze leuke Blond Amsterdam spulletjes. Je kreeg tijdens de Drie Dwazen Dagen 30% korting op al het Even Bijkletsen servies. Helaas was de bestelling niet helemaal goed geleverd, ik miste namelijk het kopje van de kop en schotel, zo stom!

De rest van de woensdag heb ik weer voor mijn blog gewerkt, opnieuw twee artikelen geschreven en ik ging voor het eerst video’s opnemen. De eerste keer ging het al verrassend goed en de tweede keer ging het nog wat beter. Als er niemand thuis is, dan is dit toch wel fijn om te doen.

Donderdag


Donderdag kon ik eindelijk uitslapen, ik heb tenslotte herfstvakantie. Ik bleef heerlijk lang in m’n bedje liggen, nam rustig een ontbijtje en sprong toen onder de douche. ‘s middags nam ik nog een video op, dit ging echt slecht. Ik kwam niet uit mijn woorden en de beelden waren niet altijd scherp. Zo raar, dat de kwaliteit ineens een stuk minder was.

De rest van mijn dag was eigenlijk net zo. Ik had geen zin om iets te doen, dus dit was een heerlijke luie vakantiedag. In de avond kwam Roel, hebben we de daagjes Utrecht geboekt en met z’n allen Expeditie Robinson gekeken. Een gezellig knusse avond op de bank, die me weer wat energie gaf.

Vrijdag


Vrijdag heb ik samen met Roel weer heerlijk uitgeslapen. Nadat we helemaal klaar waren gingen we richting Roel. We hebben nog wat gewerkt aan mijn intro, wat niet helemaal lukte, en daarna hebben we gegamed. Na het avondeten, met onder andere pompoensoep, hebben we buiten vuur gemaakt in het kacheltje. Echt sfeervol en lekker warm.

Zaterdag


Zaterdag werd ik wakker bij Roel. We maakten ons klaar voor de dag, speelde nog een paar potjes Rocket League en daarna ging ik naar huis. Vanavond slaap ik namelijk samen met Roel bij mijn oma, omdat ik naar het personeelsfeest van Dancetour ga. Thuis maakte ik me klaar, pakte ik m’n spullen in en reden we naar Dordrecht. Het was zo’n gezellige avond, echt de perfecte afsluiting van mijn stageperiode van afgelopen zomer.

Zondag

Ja, na een personeelsfeest met gratis drank, dan kun je het eigenlijk wel raden. Ik had een flinke kater en ik voelde hem aankomen. Daarnaast was het ook niet ideaal om na zo’n nacht op een luchtbed te slapen en ik was dus al rond half 8 wakker. Daarna heb ik misschien nog een half uurtje geslapen, and that’s it. Na de terugrit naar huis, ben ik op de bank geploft en ben ik daar niet meer vanaf gekomen. Gelukkig waren er genoeg goede voetbalwedstrijden, ik heb me vermaakt in m’n pyjamabroek.

 • Reacties ( 3 )

 • avatar
  Annelies

  Zag er een gezellig en knus weekje uit!

 • avatar
  Lisa

  Lekker weekje zeg! Soms heb je inderdaad van die momenten dat dingen niet helemaal lukken, zoals het filmen of het schrijven van een blogartikel. Even laten rusten en dan de volgende dag weer opnieuw proberen, dan gaat het vaak veel beter :) Ik zit ook echt middenin Expeditie Robinson: ik ben zo benieuwd wie er gaat winnen. Mijn favorieten zijn Kim, Sander en Ryanne. Liefs

 • avatar
  Wendy

  Wat een lekker weekje. Ik zou zo met je willen ruilen. Ik had een drukke werkweek, dus de mijne was een heel stuk minder interessant.

 • Geef een antwoord

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

TOP