ZOEVA COCOA BLEND PALETTE

Zoeva Cocoa Blend palette

Een palette die al een tijdje in mijn laatje lag om te testen, het Zoeva Cocoa Blend palette. Er kwam alleen steeds wat tussen, wat ik net wat interessanter vond. Dit palette heb ik tijdens een sale bij de Douglas kunnen scoren, en hij was dus nog een stukje goedkoper dan dat hij normaal gesproken is. Het donkerbruine palette met de gouden versiering is niet de makkelijkste om te fotograferen, maar ik heb het geprobeerd. Pas op, na het zien van deze review heb je meteen trek in een hele doos bonbons! 

Het product

ZOEVA COCOA BLEND PALETTE
Het prachtige Zoeva Cocoa Blend palette wordt door vele bloggers aangeraden. Het is dan ook een mooi vormgegeven palette voor een hele lage prijs. De kleuren zijn stuk voor stuk draagbaar, maar hebben toch een unieke touch. Het zijn 10 warme kleuren die in mijn stash nog niet terug te vinden zijn.

  Zoeva’s Cocoa Blend palette is ontstaan vanuit de wereld van de zoete zonden. Geïnspireerd door warme nuances van truffels, subtiele nogakleuren en glinsterende marsepeintinten voor een verleidelijke en glamoureuze look. Bevat tien kleuren die net zo verslavend zijn als een doos bonbons.

Dit Italiaanse oogschaduwpalette is vrij van parabenen, minerale oliën, parfums en ftalaten. Dit is voor mij, met mijn parfumallergie, natuurlijk ontzettend fijn. Ik kan namelijk door sommige producten dikkere ogen krijgen, maar dat gaat bij dit palette niet het geval zijn. Het enige puntje, dit palette ruikt dus niet naar chocolade, zoals het Too Faced Chocolate Bar palette.

De swatches

ZOEVA COCOA BLEND PALETTE
De oogschaduw van boven naar beneden: Bitter Start – Sweeter End – Warm Notes – Subtle Blend – Beans Are White – Pure Ganache – Substitute For Love – Freshly Toasted – Infusion – Delicate Acidity.

De kleuren uit dit palette zijn stuk voor stuk uniek en bevatten een eigen finish. De ene kleur is matte en de andere kleur is metallic. Ik vind de kleuren heel mooi en ze zijn allemaal erg bruikbaar. Als je alleen dit palette zou hebben, dan zou je er al talloze looks mee kunnen maken. Zo kun je gaan voor een smokey-eye, maar ook voor een rustigere ooglook.

Conclusie

Kortom ik ben heel tevreden met dit palette en meteen heel benieuwd naar de andere palettes van Zoeva. Het is een mooi divers palette, zeker geschikt voor beginners, waarmee je verschillende ooglooks kunt creëren. De warme kleuren zorgen ervoor dat de kleuren van je ogen af zullen spatten. Ik ben aangenaam verrast door dit palette en ga hem er zeker regelmatig bij pakken.

Het Zoeva Cocoa Blend palette is enkel online verkrijgbaar bij Douglas voor €18,95.

  • Reacties ( 1 )

  • avatar

    Heb ik make up sale bij Douglas gemist? Wist niet dat ze in de aanbieding waren! Ziet er super mooi uit, ik zou graag eens een Zoeva palette in handen hebben!

  • Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangeduid met een *.

TOP