4X MAKEUP GEEK OOGSCHADUW

4x Makeup Geek oogschaduw

Ik wilde deze zo graag reviewen, zodat ik ze kon gebruiken, de echte struggle voor bloggers. Sinds de beschikbaarheid van Makeup Geek op Beautybay kon ik het natuurlijk niet laten om een paar mooie kleurtjes te bestellen. Helaas waren enkele kleuren die ik wilde aanschaffen uitverkocht, maar gelukkig waren deze vier nog wel op voorraad. Ik laat jullie vandaag de swatches zien van deze Makeup Geek oogschaduw; Prom Night, Twilight, Sensuous en Drama Queen. 

Het product


Makeup Geek oogschaduw is een losse pan, die je kunt toevoegen in je eigen samengestelde palette. Ik heb ze zelf toegevoegd aan mijn Z Palette, die ik laatst kocht, je kunt hier lezen hoe je losse oogschaduw kunt depotten en toe kunt voegen aan het palette.

Ik kocht vier kleuren, met de volgende omschrijvingen;
Prom Night: A pale purple with hints of grey and a shimmery finish.
Twilight: A pale shimmery purple taupe eyeshadow.
Sensuous: A shimmery plum purple with flecks of silver.
Drama Queen: A densely dark purple with a shimmery finish.

Dit zijn stuk voor stuk paarse kleuren, maar net met een andere touch. Als ik een oogschaduw moet kiezen, dan pak ik altijd paars. Dit past gewoon goed bij mijn ogen en het is mijn favoriete kleur. Daarnaast heb je zoveel verschillende paarse tinten, die je perfect met elkaar kunt combineren.

De swatches


De swatches van links naar rechts: Prom Night, Twilight, Sensuous en Drama Queen. 

Het zijn hele mooie en unieke kleuren! Ik ben heel blij met deze keuze, want ik kan hiermee verschillende looks maken. Prom Night en Drama Queen moest ik echt van mijn arm afschrobben, want die bleven bij het verwijderen van de swatches echt goed zitten. Twilight, de tweede kleur, is helaas wat minder gepigmenteerd, maar het is altijd fijn om lichtere kleurtjes te hebben als basis.

Oftewel mijn eerste Makeup Geek bestelling beviel me erg goed. Ik ga voorlopig even genieten van deze vier kleuren voordat ik nieuwe kleurtjes bestel. De oogschaduw is van een geweldige kwaliteit, blijft goed zitten en voelt zacht aan op de huid. Het glanzende effect is niet overdreven, maar precies goed. Ja, Makeup Geek heeft echt mijn hartje veroverd, zoals de vele reviews beloofden.

Makeup Geek oogschaduw is verkrijgbaar bij Beautybay voor €6,40 per stuk.

 • Reacties ( 11 )

 • avatar

  Ziet er goed uit <3 paarse kleuren zijn vaak ook mijn favoriet!

 • avatar
  Nicole

  Ik moet binnenkort ook eens een bestelling plaatsen, serieus elke kleur die ik zie is prachtig.

 • avatar
  Suzanne

  Hele mooie tinten!

 • avatar

  Ik zie deze steeds meer voorbij komen! Vind de kwaliteit zo op de foto’s te zien erg mooi :)

 • avatar

  Prachtige paarstinten, vooral die hele donkere is echt mooi :)

 • avatar
  Manon

  Wat een mooie kleuren!

 • avatar

  Hele mooie kleuren :D Twilight is mijn favoriet :)

 • avatar

  Mijn twee bestellingen bevallen ook erg goed, het is echt een leuk merk!

 • avatar

  Ze zijn echt super mooi! Ik ga ook eens inslaan :D

 • avatar

  Wauw, dit zijn echt mijn kleurtjes. Ik ga ook maar eens op beautybay kijken! :D

 • avatar
  irene

  Oh wauw, de kleuren zijn heel mooi hoor! Ik zou die zelf ook dragen :) X

 • Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangeduid met een *.

TOP