5 dingen die op mijn bucketlist staan

5 dingen die op mijn bucketlist staan

Er staan veel dingen op mijn bucketlist die ik ooit nog wil doen. Toch heb ik ook al veel mooie momenten mogen afstrepen waar ik super blij mee ben. Vandaag licht ik vijf dingen uit die nog op mijn bucketlist staan.

1. Slapen in een Europa Park hotel

Ik ben net terug van een vakantie in de buurt van Europa Park. Een prachtig pretpark met de mooiste gethematiseerde hotels. De bovenstaande foto is gemaakt bij het Colosseo hotel waar ik samen met Roel een ijsje heb gegeten. We hebben nu in het dorpje in een appartement geslapen, maar het is mijn droom om over een paar jaar terug te gaan en te slapen in één van de Europa Park hotels. Wellicht wel in dit hotel!

2. Surfles volgen

Ik weet niet of ik hier goed in ga zijn, maar ik droom er al best lang van om ooit een keer een surfles te volgen. Ik ben gek op de zee en het strand, dus waarom niet een keer sportief zijn op het strand. Ik denk dat het vooral veel vallen en opstaan wordt, maar misschien ben ik er stiekem wel goed in.

3. Vakantie naar Dubrovnik

Samen met mijn ouders ben ik jarenlang naar Kroatië geweest. Hoe vaak we er ook heengingen het ging nooit vervelen. Je hebt zoveel mooie steden en plekken dat ik zeker nog een keer terug wil. Eén van de steden die ik nog nooit heb bezocht is Dubrovnik, in het meest zuidelijke puntje van het land. Ik wil daar zeker eens op vakantie om deze stad en omgeving te verkennen.

4. Luchtballonvaart maken

Ik ben niet perse bang van hoogtes, maar soms als ik eenmaal in de lucht ben, dan kan ik best schrikken. Zo durfde ik bij de Tower Bridge in Londen echt niet op het glas te staan. Ik ben dus benieuwd of ik van een luchtballonvaart kan genieten, of dat ik het stiekem toch een beetje eng vindt. Toch lijkt het me heel gaaf om een luchtballonvaart te doen op een mooie locatie, bijvoorbeeld over Cappadocië in Turkije.

5. Attractieparken in Florida bezoeken

Eén van Roel en mijn grootste droom is de attractieparken in Florida te bezoeken. Er zitten 5 grote attractieparken in Florida, waarvan Disney World en Universal bovenaan ons lijstje staan. Aangezien deze ook weer uit meerdere parken bestaan heb je best veel tijd nodig om alles te zien. Dat wordt dus sparen voor een lange vakantie in Florida.

Dit waren vijf dingen die op mijn bucketlist staan, dingen die ik sowieso wil doen voor mijn uitvaartWat staat er bij jou bovenaan je bucketlist?

  • Reacties ( 1 )

  • avatar
    Dana

    Leuke lijst! Zelf zou ik ook 2,3,4 en 5 willen doen :)

  • Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangeduid met een *.

TOP