Catrice Gone In 60 Seconds collectie

Catrice Gone In 60 Seconds collectie

In de zomer draag ik eigenlijk altijd zo min mogelijk make-up. Ik ben echt een zomertype en wil het liefst zoveel mogelijk naar buiten om daarvan te genieten. Catrice heeft vijf nieuwe producten uitgebracht speciaal voor alle zomerliefhebbers. Met deze producten ben je Gone In 60 Seconds!

Ik was blij verrast toen ik de nieuwe collectie van Catrice ontving. Het is mijn eerste perspakket van dit merk ooit en nog een heerlijk zomers pakket ook! Er zaten vijf producten in; een oogschaduwpotlood, mascara, lash- en browgel, blush en een lip lacquer. Ook zat er een stopwatch bij. Perfect om de Gone in 60 Seconds challenge mee aan te gaan.

Stap 1 – Stylo eyeshadow pen (€3,99)

Catrice Gone In 60 Seconds collectie

De eerste stap uit deze snelle look is de Catrice Stylo Eyeshadow Pen in de kleur G’Old Mc Donald. Ik maak de laatste tijd niet veel gebruik meer van oogschaduwpennen, maar vind het wel leuk om het weer eens een kans te geven. Deze oogschaduwpen blijft volgens Catrice lang zitten, heeft een intense kleur en een mooie glans.

Catrice Gone In 60 Seconds collectieDe swatch van de Stylo Eyeshadow Pen is meteen al erg mooi. Het is een gouden shimmer oogschaduw en hij is goed op te bouwen. De textuur is erg romig en hij glijdt als het ware over je huid. De oogschaduw blijft echt de gehele dag zitten, zelfs zonder primer, maar is wel gemakkelijk te verwijderen met een remover.

Stap 2 – Lash & Brow designer (€2,99)

Catrice Gone In 60 Seconds collectieHet tweede product is de Lash & Brow Designer. Dit is een shaping en conditioning gel in één en je kunt er zowel je wimpers als wenkbrauwen mee stylen. Het product verzorgt de haartjes, maar zorgt er ook voor dat ze goed in model blijven zitten. Perfect voor als je mooie wimpers of wenkbrauwen van jezelf hebt, of ze graag extra in model wilt brengen.

Het fijne aan dit wimper- en wenkbrauwproduct vind ik het borsteltje. Dit is een soort wimperborsteltje, waarmee je haartjes perfect in model krijgt. Ik gebruik dit product graag als primer voor mijn mascara en om mijn wenkbrauwen mee te stylen. Het product wordt niet zo hard als een gel en houdt de haartjes soepel. Iets wat ik enorm fijn vindt!

Stap 3 – Rock Couture mascara (€3,99)

Catrice Gone In 60 Seconds collectieDe derde stap is het aanbrengen van de Rock Couture Extreme Volume Mascara. Dit is een lifestyleproof mascara. Wat dat betekent? Hij is sport- en transpiratiebestendig. Hoe fijn!

Ik vind deze mascara met het rechte harde borsteltje fijn aan brengen. Het werkt gemakkelijk en je knoeit niet snel. De mascara is mooi zwart en geeft mijn wimpers volume. Extra lengte geeft hij jammer genoeg niet, waardoor hij niet mijn favoriete budgettopper zal worden. Wel blijft deze mascara echt heel de dag zitten, precies zoals je hem hebt aangebracht. Hij loopt niet uit en je moet echt met een reiniger aan de slag om hem te verwijderen.

Stap 4 – Matt to Cheek blush stick (€4,59)

Catrice Gone In 60 Seconds collectieHet vierde product heeft al wat meer met de finishing touch te maken. Dit is de Matt to Cheek blush stick in de kleur Peach Fiction. Deze stick strijk je over je wangen en kun je daarna uitvegen met je vingertoppen.

Catrice Gone In 60 Seconds collectieIk schrok een beetje van de felheid van de kleur na één swatch. De kleur is ontzettend intens, dus je moet hem wel voorzichtig aanbrengen. Als ik een blush draag, dan breng ik deze eigenlijk altijd heel subtiel aan. Ik vind deze stick wel handig voor deze snelle look, maar vind een poeder persoonlijk toch fijner aanbrengen. Hij strijkt gemakkelijk over je wangen, maar het uitvegen is toch best lastig. Hij blijft daarentegen wel heel de dag op zijn plaats, wat met een poeder vaak wat minder is.

Stap 5 – Pure Pigments lip lacquer (€3,99)

Catrice Gone In 60 Seconds collectieDe laatste stap is het aanbrengen van het lipproduct. Dit is een lipgloss met een intense dekking. Hij heeft een glanzende wetlook. De kleur Rosie’s Peony was al meteen helemaal mijn ding en ik was direct nieuwsgierig hoe intens hij in werkelijkheid zou zijn.

Catrice Gone In 60 Seconds collectieDeze lip lacquer heeft wel echt de structuur van een lipgloss, maar de kleur is heel intens. Ik vind de applicator echt heel fijn in gebruik. Binnen een mum van tijd heb je deze lipstick aangebracht en heb je een geweldige felle kleur op je lippen. Deze kleur is perfect voor de zomer en past prachtig bij een zongebruinde huid. Na een maaltijd vervaagt hij een klein beetje met name aan de binnenkant van je lippen, maar de kleur blijft altijd lichtjes achter op de lippen. Ik zou hem persoonlijk wel na iedere maaltijd opnieuw aanbrengen voor de glans en intensiteit.

Het resultaat

Catrice Gone In 60 Seconds collectieDit is het resultaat met het gebruik van alle producten. Ik vind het een mooie look en hij is inderdaad perfect voor een zomerse dag. Ik ben over het algemeen heel tevreden over de producten en ze zijn ontzettend kleurrijk. Ik vind de kleuren samen erg mooi staan en ik ga deze producten er zeker regelmatig bij pakken. In totaal was ik 3 minuten en 54 seconden bezig met deze look. De 60 seconden heb ik dus niet gehaald, maar ik weet zeker dat dit een recordtijd is voor het aanbrengen van mijn make-up.

Hoe lang doe jij over het aanbrengen van jouw make-up? En wat is jouw favoriete product uit deze collectie? 

  • Reacties ( 0 )

  • Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangeduid met een *.

TOP