fbpx

Cibdol Oil

BEKEKEN FILMS

Bekeken films #10

Het was even stil in de serie bekeken films op mijn blog. Ik had een tijdje geen films gezien, maar de afgelopen tijd zet ik weer regelmatig een filmpje aan. Ik heb er net wat meer tijd voor en zin in. Er zijn leukere films beschikbaar, al m’n series zijn afgelopen en Disneyfilms doen het altijd goed. In dit artikel zet ik de films die ik de afgelopen tijd heb gezien op een rijtje met een korte beoordeling. Zoek je nog een film? Dan ben je op het juiste adres! 

Focus

Focus was een film die nog op mijn lijstje stond. Ik heb deze film samen met mijn ouders gekeken. Soms had de film wat voor de hand liggende momenten, maar soms gebeurde er ook iets wat je totaal niet verwachtte. Het is allemaal één groot spel. Het is een prima film die je aan het lachen maakt, en zeker ervoor zorgt dat je jezelf niet meer verveelt.

Paper Towns

Een film die al wat langer op mijn lijstje stond, maar die ik echt alleen wilde kijken, Paper Towns. Deze film wordt, qua genre, vergeleken met de film The Fault in Our Stars. Toch vond ik The Fault in Our Stars een stuk mooier en meeslepender. Paper Towns is echt een film voor de meiden onder ons, want hoe romantisch is het dat een jongen opzoek gaat naar jou? Je verdwijnt, niemand weet waar je bent, en de jongen probeert je op te sporen door middel van aanwijzingen.

San Andreas

Moeten we bang wezen dat dit ooit gebeurd? Ik weet het niet. Toch vind ik dit soort films altijd fascinerend. Het is zo mooi in elkaar gezet, en heeft wel degelijk een verhaallijn. Sommige acties zijn een beetje bizar, er gebeuren dingen die alleen in een film kunnen. Als je daar doorheen kunt kijken, en als dit genre bij je past, dan is dit zeker een goede film voor jou.

Cinderella

We sluiten dit artikel natuurlijk af met een sprookje, een gelukkig einde. Gisteren heb ik Cinderella gekeken. Wat een film, wat een sfeer. Als je je kijkt, dan voel je je gewoon weer een klein meisje. Ik kan nog steeds genieten van sprookjes, maar deze is heel goed in elkaar gezet. Hij is meeslepend en heeft een mooie verhaallijn. Wat is dit toch een verschil met de originele Cinderella film, die we natuurlijk allemaal hebben gezien als kind!

 • Reacties ( 6 )

 • avatar
  Eline

  Focus en San Andreas zijn allebei films die ik zeker nog eens wil zien! Cinderella heb ik laatst ook gekeken. Sprookjes blijven inderdaad altijd leuk haha :) Ik vind Lily James, de actrice die Cinderella speelt, echt een prachtige vrouw!

  Liefs,
  Eline
  Note-Lines

 • avatar
  Bonjoura – Goedkope sieraden en meer

  ik vond focus wel een goede film!

 • avatar
  Tea

  Ik heb laatst ook cinderella gekeken, het is echt zo een feel good movie wat dan weer net geen tekenfilm gevoel geeft terwijl het wel feelgood is. Ben laatst ook begonnen aan paper towns, maar had geen tijd hem helemaal af te kijken. De rest van de films spreekt me niet zo aan haha.

 • avatar
  Robin

  Ik heb hiervan alleen papertowns niet gezien. Maar ook Fault in Our Stars heb ik ook nog steeds niet gezien, I know slecht. Cindrella vond ik leuk alleen het dansen duurde mij iets te lang. Films zoals San Andreas fascineren mij ook altijd. Focus vond ik mindfuck maar wel leuk haha.

 • avatar
  Eilish (artisticstateofmind)

  Alleen focus moet ik nog kijken, de rest heb ik al gezien. Ik vond San Andreas leuk, maar ook enorm voorspelbaar en er zaten wat flinke fouten in qua special effects. Ja, daar let ik op haha.Ik had er nog meer van verwacht!

 • avatar
  manon

  Leuke film, focus moet ik nog zien

 • Geef een antwoord

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

TOP