fbpx

Cibdol Oil

TOO FACED MOST LOVED SET

Too Faced Most Loved set

Een paar weken terug kreeg ik goed nieuws! Ik had de Too Faced Most Loved set gewonnen, een set van mijn favoriete make-up merk. Het lijkt wel of ik de afgelopen tijd ontzettend veel geluk heb, zo gek. Ik ben in ieder geval heel blij met deze set, met alle favorieten van Too Faced. Zo is het pakketje gevuld met een gezichtsprimer, een oogprimer, een bronzer, een lipproduct en een mascara. Een perfecte set voor het maken van een dagelijkse look.

Most Loved set

TOO FACED MOST LOVED SET
TOO FACED MOST LOVED SET
De Too Faced Most Loved set bestaat uit vijf producten. Deze producten zitten in het schattige doosje, wat je op de eerste afbeelding ziet. De producten uit deze set zijn, van links naar rechts; Hangover Replenishing Face Primer, Shadow Insurance, Chocolate Soleil Matte bronzer, Melted Fig Lipstick en de Better Than Sex Mascara.

Als fan van Too Faced heb ik de oogschaduwprimer al een keer uitgeprobeerd, evenals de Melted lipstick. De Melted lipstick heb ik in twee andere grote varianten, namelijk Melon en Frosting. Hier was ik erg tevreden over, dus het is leuk om nu een herfstachtig kleurtje toe te kunnen voegen aan mijn collectie.

Hangover Replenishing Face Primer

TOO FACED MOST LOVED SET
Of dit product echt helpt tegen een kater? Ja, ik denk het wel. Door de frisse geur van kokosnoot, krijg je meteen een oppepper. Ik smeerde dit ‘s ochtends op m’n gezicht en ik voelde me de rest van de dag heel energiek. Het perfecte laagje om zondagochtend op je gezicht te smeren. Ik denk dat ik dit product nog regelmatig ga gebruiken, je voelt het ook helemaal in je gezicht trekken.

Shadow Insurance

TOO FACED MOST LOVED SET
Dit product had ik al eerder geprobeerd in de roze versie. Ik had de neutrale primer nog op mijn wishlist staan, en there he is. Dit is wat mij betreft echt één van de beste primers. Als je dit onder je oogschaduw aanbrengt, dan moet je ‘s avonds je ooglook van je ogen afboenen. Dit is natuurlijk ook niet altijd fijn, maar hij doet in ieder geval fantastisch zijn werk.

Chocolate Soleil Matte bronzer

TOO FACED MOST LOVED SET
Deze Chocolate Soleil Matte bronzer is de eerste bronzer in mijn stash. Ik ben nooit fan geweest van bronzers. Het is gewoon niet mijn ding, tenminste tot nu. Deze bronzer van Too Faced past goed bij mijn lichte huid, en doordat hij matte is, is het echt een bronzer die ik aan durf te brengen. Hij is heel subtiel, maar is goed op te bouwen. Nu nog even oefenen hoe ik dit product op mijn gezicht het beste aan kan brengen.

Melted Fig lipstick

TOO FACED MOST LOVED SET
De textuur van de Melted lipsticks is zo uniek. Je lipstick aanbrengen met een kussentje, dat zo zacht voelt op je lippen. De textuur die zachtjes je lippen intrekt voor een lange houdbaarheid. Ik ben fan! Daarnaast is deze kleur ook nog eens super leuk voor de herfst, net wat donkerder dan mijn huidige lipstick, met een lichte neiging naar paars.

Better Than Sex mascara

TOO FACED MOST LOVED SET
Deze mascara van Too Faced had ik nog nooit geprobeerd. Waarom niet? Nou, ik ben heel tevreden met de Chanel Le Volume mascara, en niets heeft deze mascara tot nu toe overtroffen. Ik weet niet of het deze mascara gaat lukken. Deze Too Faced Than Sex mascara heeft een zachte borstel, wat ik eigenlijk niet meer gewend ben, maar werkt heel fijn. Ik knoeide in het begin een beetje, maar ik kreeg toch mooie lange wimpers van deze mascara. Ik denk niet dat ik mijn Chanel mascara door deze laat vervangen, maar dat ligt meer aan de verkrijgbaarheid, dan aan de kwaliteit.

Voor en na

TOO FACED MOST LOVED SET
Links mijn gezicht zonder make-up en rechts mijn gezicht met alle producten uit het setje. Ik vind echt dat de gezichtsprimer mij een frissere look geeft. Hij voegt net dat glansje toe dat je nodig hebt tijdens een hangover. Daarnaast vind ik ook mijn ogen meteen wakkerder overkomen na een laagje mascara. Oftewel alle producten geven echt een mooi resultaat. Ik snap bij alle producten stuk voor stuk dat ze in dit pakketje zitten.

Too Faced Most Loved is onder andere verkrijgbaar bij Sephora voor $25,- (€22,-).

 • Reacties ( 8 )

 • avatar
  Julie

  Wat een leuke set! Ideaal om producten te leren kennen, lijkt me! :-)

 • avatar
  Eline

  Wauw, heel erg mooi setje, ik ben fan!

 • avatar
  Dana

  Hele mooie items zitten erin en voor 22 euro is dat niet eens duur!

 • avatar
  Leanne | Miss Nagellak

  Wat een leuke set! Mooie foto’s ook :)

 • avatar
  Iris

  Mooie set! Een klein dingetje: je foto’s zijn echt heel groot op de pagina, ligt dit aan mijn browser/laptop? Het maakt het iets minder overzichtelijk terwijl je foto’s prachtig zijn :-)

  • avatar
   Esmée

   Hi Iris, Ik weet natuurlijk niet hoe het bij jou eruit ziet, maar mijn foto’s zijn best groot door de full-width lay-out. Aangezien ik geen gebruik maak van een sidebar, is het dus mogelijk dat het groter oogt dan op andere blogs. Uiteraard wel bedankt voor je lieve compliment!

 • avatar
  Nadeche

  Wat een gave set! Altijd leuk om zoiets te winnen. Veel plezier met deze nieuwe producten.

  Liefs,
  Nadeche

 • avatar
  mariëlle

  Aaah deze is leuk zeg! Heel leuk om te proberen :)

 • Geef een reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

TOP