Benodigdheden voor de perfecte trouwoutfit

Benodigdheden voor de perfecte trouwoutfit

Een trouwdag is ontzettend speciaal. Daarom is het van belang dat je niet alleen een mooie trouwjurk uitkiest, maar ook nadenkt over de rest van je trouwoutfit. Tijd voor wat inspiratie!

De trouwoutfit

Bij een perfecte trouwoutfit begin je met het uitkiezen van de trouwjurk. Dit is de basis. Het item waar je absoluut verliefd op wordt en aan de hand daarvan kies je de andere kledingstukken en accessoires. Het is voornamelijk erg belangrijk dat je de kleur weet voor de rest van de benodigdheden, zodat je dit met elkaar kunt combineren.

Bruidsschoenen

Er zijn tegenwoordig veel verschillende bruidsschoenen. Net als in het dagelijks leven kiezen vrouwen tegenwoordig steeds vaker voor comfort. Het is namelijk niet gemakkelijk om de gehele dag op high heels te lopen, zeker niet als de locatie daar niet geschikt voor is of als je een hele zware jurk hebt. Als je toch voor high heels wilt gaan, probeer ze dan echt goed te passen en in te lopen.

Naast high heels kun je tegenwoordig ook gaan voor hele stijlvolle ballerina’s of sneakers. Zo heeft Kate Spade hele mooie witte sneakers in het assortiment met diamantjes. De ballerina’s zijn daarentegen goede middenweg. Je loopt laag, maar het oogt alsnog een stukje stijlvoller dan sneakers. Afwisselen is tegenwoordig ook geen probleem. Trouwen met high heels en dansen met comfortabele sneakers.

Bruidslingerie

Een heel belangrijk item voor onder de trouwjurk is de bruidslingerie. Het kiezen van de bruidslingerie heeft namelijk veel invloed op de pasvorm van de trouwjurk. Het is dus verstandig om deze ook te passen als je jouw trouwjurk gaat aanmeten. Bijna alle bruidslingerie is wit. Daarnaast kun je vaak kiezen uit een bh en een slip of een korset. Ga sowieso voor iets waar je je goed in voelt en wat echt de gehele dag goed zit. Je wilt natuurlijk niet dat de beugel van je bh halverwege de dag al pijn doet.

Haaraccessoire

Als je lang haar hebt, is het bij een bruiloft natuurlijk ook geweldig om een haaraccessoire te dragen. Dit is een beetje thema-afhankelijk, maar het moet natuurlijk ook goed bij de jurk passen. Bij bohemian bruiloften wordt vaak gebruik gemaakt van een bloemenkrans en bij traditionele bruiloften zie je vaker een simpele zilveren haaraccessoires. Als je liever geen haaraccessoire draagt, dan kun je natuurlijk ook kiezen voor een mooie ketting of een armbandje.

 

  • Reacties ( 0 )

  • Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TOP