BESTELLEN OP SEPHORA.COM

Bestellen op Sephora.com

Bestellen op Sephora.com, het was voor mij een grote stap, maar uiteindelijk liet ik me overhalen door de prachtige producten. De twijfel kwam vooral door de hoge verzendkosten, die de producten nog een stuk duurder maken. Is het de moeite waard, om de producten daar te bestellen? Of kun je beter een tripje naar het buitenland boeken, omdat het bestellen echt een ramp is? Ik vertel je alles in dit artikel, dit artikel gaat over mijn ervaring met het bestellen op Sephora.com. 

Producten

Het productaanbod van Sephora is groot. Zo hebben ze alles uit de nieuwste collecties van Too Faced en vele andere merken. Je wordt vanzelf hebberig als je rond klikt in de webshop, voor iedereen is er wel iets te vinden. Mijn bestellingen zullen altijd voor een groot deel bestaan uit Too Faced, omdat het niet in Nederland verkrijgbaar is en Sephora toch echt het grootste aanbod heeft. Niet alle producten binnen de webshop kunnen naar Nederland verzonden worden, zo kun je het echt vergeten als je NARS op je wishlist hebt staan. Ontzettend zonde natuurlijk, want een bestelling op deze webshop is toch fijner als je in één keer een grote bestelling plaatst.

Prijzen

De prijzen van sommige producten liggen vrij hoog, zeker als je kijkt naar de kosten die er aan het einde van de bestelling nog bijkomen. De prijzen van de producten liggen een stuk hoger als op BeautyBay en vergelijkbare webshops. Wel is het aanbod groter en daar betaal je dan ook kenbaar meer voor.

Duties & Taxes

Als je dit ziet als je naar je winkelmandje gaat, dan schrik je je rot. Dit bedrag was bij mijn drie producten €18,92. Helemaal niet gek als je nagaat dat dit gewoon de BTW is. Alleen in Amerika worden deze toeslagen pas in je winkelmandje getoond. Wel moet je natuurlijk nagaan dat dit nog bij de prijs van de producten opgeteld wordt, dus je moet wel veel over hebben voor de mooie producten die je er kunt bestellen.

Verzendkosten

De verzendkosten zijn €10,- als je boven de €70,- iets besteld. Op zich vind ik dit niet duur, want anders kun je alleen via een tripje aan je producten komen. Als je nagaat dat je producten helemaal vanuit Amerika naar ons kleine kikkerlandje komen, dan maken ze voor die €10,- een flinke reis. Wel is het verstandig om meteen een flinke bestelling te plaatsen met alle producten die op je wishlist staan.

Service

Je mag een goede service verwachten in ruil voor jouw bestelling. Ik heb geen problemen ondervonden met mijn bestelling bij Sephora. Je werd netjes op de hoogte gehouden van je bestelling, ik ontving zelfs een mailtje op de dag dat ik het pakketje kon verwachten. Ook kon je SMS notificaties instellen, zo werd je tijdens het verzenden van iedere stap op de hoogte gehouden. Het verzenden ging snel. Ik bestelde mijn producten op een vrijdag en ik had ze op een donderdag in huis. Moet je nagaan als je bijvoorbeeld op een maandag besteld, dan zijn je producten zo in huis!

 • Reacties ( 14 )

 • avatar
  indiamk

  En de invoerrechten… had ergens anders gelezen dat je 21% extra betaalt en dat je dan sws geen invoerechten of wat dan ook hebt… maar als ik dan in 1 keer heel veel wil bestellen voor mezelf en mn ouders. Hopelijk voor mn verjaardag dan is 21% van het totaalbedrag kapot veel;) :( bv ik bestel voor 200,- en dan moet ik gwn 40 extra betalen…:( of is dat niet?

 • avatar
  Kyara

  Ik kan niet vinden waar ik naar nederland kan laten verzenden ook niet bij het basket veld kan iemand helpen?

  • avatar
   Esmée

   Hi Kyara, Zie je de optie ‘ship international’ onder de button ‘checkout’ niet staan in het winkelmandje? Liefs, Esmée.

   • avatar
    Kyara

    Nee ?

   • avatar
    Hien

    Nee ik zie het ook niet , kan het zo zijn dat het alleen werkt op de computer? Want ik kijk op mijn telefoon

 • avatar
  Naomi

  Hoe kun je aanpassen dat je in Nederland woont?! Als ik mn zipcode invul pakt hij t niet…
  Hoop op je reactie.

  Groetjes Naomi

  • avatar
   Esmée

   In het winkelmandje kun je klikken op ‘ship international’ onder de button ‘checkout’. Hier kun je klikken op de Nederlandse vlag. Let er wel op dat sommige merken, zoals NARS, helemaal niet naar Nederland verzonden kunnen worden. Liefs!

 • avatar
  Loulou

  is het niet makkelijker & goedkoper om in de franse sephora webshop te bestellen?

  • avatar
   Esmée

   Hi Loulou, Dat kan zeker zo zijn. Alleen vaak zijn de nieuwere collecties of bepaalde merken niet verkrijgbaar binnen de Franse webshop. Terwijl ik juist altijd opzoek ben naar de nieuwste Too Faced collectie. ;)

 • avatar
  Iris

  Fijne blog. Ik heb zovaak getwijfeld om iets te bestellen, maar heb gelukkig een vriendin die om de drie weken in Portugal komt (haar vriend woont naast de Sephora) :-) Wel jammer dat Nars nog steeds zo moeilijk te verkrijgen is. Zou echt fijn zijn als het naar Nederland komt!

 • avatar
  Beautyvanille

  Las laatst ergens dat Sephora misschien weer naar nederland komt! Dus dan wacht ik daar lekker op! Wil make-up toch graag altijd eerst zien voor zo’n hoog prijsje! :)

 • avatar
  Nicole

  Ik vind het erg jammer dat het alleen online te krijgen is, ik koop make-up liever in een winkel.

 • avatar
  Mariëlle

  Fijn artikel, ik heb het nog nooit gedurfd! Toevallig ben ik in Parijs geweest en ga ik nog naar Barcelona en Polen, dus ik heb dit jaar geluk.

 • Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TOP

Share
Pin
Tweet
0 Shares