Categorie

Blogtips

E-book Ik wil bloggen!

Ik wil bloggen, mijn e-book voor jou!

Een hele tijd geleden heb ik al aangekondigd dat ik bezig was met het schrijven van een e-book. Dit weekend zette ik de puntjes op de i en nu is het zover! Vanaf nu kun je ‘Ik wil bloggen!’ kopen in mijn webshop en alles lezen wat je over het bloggen moet weten.

Podcast voor bloggers

5 podcasts voor bloggers

Podcasts zitten nog niet helemaal in mijn routine, maar ik vind het heerlijk om ze te luisteren als ik even met iets simpels bezig ben. Zo zet ik het bijvoorbeeld wel eens aan als ik aan het strijken of de was aan het ophangen ben. Ik deel vandaag mijn favoriete podcasts voor bloggers met je, […]

Zo verdubbelde ik mijn trust flow

Zo verdubbelde ik mijn trust flow

Als blogger heb je vast de termen PA, DA en trust flow al eens voorbij zien komen. Het lijkt de laatste tijd alsof ieder bedrijf de term trust flow ineens heeft opgepikt. Alleen wat is het en hoe kun je jouw trust flow verhogen?

Malware verwijderen van een Wordpress blog

Malware verwijderen van een WordPress blog

Wanneer er ineens spam verschijnt op je blog, dan heb je waarschijnlijk te maken met malware. Wil je deze malware verwijderen van een WordPress blog? Ik leg je in een stappenplan uit hoe dat werkt en hoe je het in de toekomst tegen kunt gaan.

Gemakkelijk foto's bewerken met deze 5 apps

Gemakkelijk foto’s bewerken met deze 5 apps

Je denkt er misschien niet altijd aan om je foto’s te bewerken, voordat je een fotoboek maakt of een foto plaatst op sociale media. Misschien denk je dat het teveel tijd kost of dat het verschil niet zo groot is, maar dat is helemaal niet het geval. Door middel van deze 5 gratis apps kun […]

De blogger marktplaatsen op een rijtje

Het blogger marktplaatsen overzicht

Er zijn steeds meer blogger marktplaatsen waar je jezelf kunt aanmelden om te reageren op samenwerkingen. Wil je geld verdienen als blogger of nieuwe marktplaatsen ontdekken? In dit artikel vind je het blogger marktplaatsen overzicht. 

TOP