fbpx

Cibdol Oil

Cadeautjes voor mijn moeder

cadeautjes
Mijn moeder was gisteren jarig. Ik besloot dinsdag naar de Action te gaan om daar verschillende dingen in te slaan. Het is altijd fijn om veel leuke, verschillende cadeautjes te kopen voor een lage prijs. Het was een cadeautjesfestijn, omdat mijn broertje en ik hadden besloten om alles apart in te pakken. Altijd een leuke grap tijdens een feestdag of een verjaardag, deze grap wordt altijd standaard uitgehaald. In dit artikel laat ik jullie zien wat ik heb gekocht en gedeeltelijk in elkaar heb geknutseld. Altijd handig om wat inspiratie op te doen. 

cadeautjes
Mijn moeder is aan het lijnen, dus ik wilde eerst een taart bakken, maar dat zat er helaas niet in. Onze pannenlappen en ovenhandschoenen zijn nogal oud en niet bepaald fashionable. Daarom nam ik deze schattige roze ovenhandschoenen en grijze pannenlappen mee, allebei in dezelfde stijl. Ik vond ook nog een standaard voor een kookboek, ideaal voor het maken van nieuwe recepten zonder dat het boek dichtklapt. Helaas kwam ik er thuis achter dat het houtje, waarmee je hem neer kunt zetten, niet goed vast zat. Maar dat was slechts een nieuw schroefje erin en klaar.

Kookboek standaard: €2,95
Ovenwanten: €1,69
Pannenlappen: €1,09

cadeautjes
Als tweede kocht ik deze leuke blauwe vazen, deze vazen had ik al een tijdje geleden op een aantal blogs gezien en ik vond ze echt tof! Ik besloot voor in deze vazen decoratie stenen en kunstbloemen te kopen. Met een beetje DIY zou ik de vazen omtoveren tot een mooie decoratie voor in huis. Even later..

cadeautjes
Ik heb de steentjes in de vaasjes gedaan door middel van een trechter, dat gaat een stuk sneller als met de hand. Vervolgens heb ik de bloemen erin gezet en ervoor gezorgd dat de steeltjes in de steentjes verdwenen. Het steentje met de tekst ‘nice stone’ heb ik om één van de flesjes gebonden.

Ronde vaas 20 x 9 cm: €1,99 per stuk
Decoratie stenen: €0,99
Boeket met rozen en hortensia: €2,59
Gemengd boeket deluxe: €2,29

cadeautjes
Er zijn genoeg leuke cadeautjes te vinden voor je moeder in de Action, eigenlijk is er voor ieder wat wils. In totaal was ik €15,58 kwijt aan al deze items. In een andere winkel zou je voor dezelfde items een stuk meer betalen.

Koop jij ook wel eens cadeautjes bij de Action?

 • Reacties ( 9 )

 • avatar
  Ines

  Echt fijne cadeautjes! Die vaasjes zijn erg mooi :)

 • avatar
  chitchatontherocks

  Je moeder was vast heel erg blij met haar cadeautjes, ze zijn super! Mooie foto’s ook, Esmeé!

 • avatar
  Wendy

  Leuk! Ik vind die vaasjes nog steeds super leuk. Ik heb er twee en elke keer als ik bij de Action ben, heb ik de neiging er nog meer mee te nemen.

 • avatar
  Nicky

  Leuke kado’s heb je voor je moeder gehaald. Wanneer ik bij de action ben, neem ik altijd wel iets mee.

 • avatar
  Manon

  Wat een leuke cadeaus heb je gegeven.

 • avatar
  Melissa

  Mooie cadeautjes!
  x

 • avatar
  Rosanne

  Aw wat lief van je dat je zo’n origineel en leuk cadeau hebt gegeven. Nog gefeliciteerd trouwens <3

 • avatar
  Daphne

  Wat een superleuke cadeautjes!

 • avatar
  Denise

  Wat creatief bedacht! Ik vind de bloemen in de vazen met de steentjes erg leuk geworden. Gefeliciteerd nog met je mama!

 • Geef een antwoord

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

TOP