CASA shoplog & winkelopening

CASA shoplog & winkelopening

Interieurwinkelketen CASA opent dit jaar voor het eerst haar deuren in Nederland. Ze starten met 50 winkels in 2018 en de eerste winkel is geopend in Utrecht. Ik ben aanwezig geweest bij de opening en kon niet met lege handen naar huis gaan, tijd voor de eerste CASA shoplog!

Wat is CASA?

CASA is een winkel met allerlei items voor in en rondom het huis. Ze presenteren een vernieuwend assortiment per seizoen op basis van drie hedendaagse stijlen en een frisse look & feel. Zo zijn de stijlen voor het voorjaar en de zomer: historic elegance, oriental vibe en exotic nature. Een prachtige mix van de kleuren Tapioca, Mellow Rose en Pool Green en de verschillende stijlen zie je duidelijk terug in de eerste CASA winkel in Nederland. De stijlen zijn goed ingespeeld op de trends, maar zo gemaakt dat je precies weet hoe je ze toe moet passen in het interieur.

De interieurwinkelketen is voor het eerst in 1975 geopend in België en heeft tot nu toe 500 winkels in 11 landen. In 2018 zullen in totaal 50 winkels in Nederland openen en in 2019 volgen de overige 60 filialen. Iedere twee weken openen er maar liefst vier nieuwe winkels. De CASA winkels zullen met name openen in de huidige filialen van Xenos.

CASA shoplog

CASA shoplog & winkelopeningDe eerste items die ik tegenkwam waren deze schattige blauwe kussentjes. Ze passen perfect bij het tafelkleed wat ik een week eerder bij H&M was tegengekomen, dus ik kon ze niet laten liggen. Helaas zijn onze stoelen wel net iets te groot voor de kussens, maar het zit wel lekkerder en het fleurt de tuin meteen weer op. Deze blauwe velours kussentjes kostte €8,99 per stuk en dat vind ik ze meer dan waard.

CASA shoplog & winkelopeningCASA heeft echt talloze accessoires. Zo kwam ik deze tafelkleedhangertjes in de vorm van ananassen tegen! Ik vond ze echt super schattig en dit was iets waar ik nog naar opzoek was voor in de tuin, dus die gingen meteen mijn mandje in. Je hebt ook nog tafelkleedgewichten met marmer, cactussen en papegaaien. Deze kostte €4,99 voor een set van 4 stuks.

CASA shoplog & winkelopeningDe laatste items die ik bij CASA in mijn mandje legde waren deze gordijnen. Ik wilde beneden al heel lang kijken voor nieuwe gordijnen. De gordijnen die er eerst hingen haden wij overgenomen van de vorige bewoners. Dit was fijn om mee te starten, maar er zaten zoveel hapers in, dat het tijd was voor nieuwe. Bij CASA kwam ik deze grijze gordijnen met ingeslagen ringen tegen. Het is een hele aparte stof met een soort denim-achtig printje. Ik ben er helemaal gek op en ze hebben de woonkamer echt een boost gegeven! De gordijnen kostten €24,95 per stuk.

Conclusie

Zoals je kunt zien ben ik dus erg goed geslaagd tijdens mijn eerste bezoek aan CASA. Het is echt een super leuke winkel. Het is overzichtelijk, de producten worden mooi gepresenteerd en je hebt ontzettend veel keuze. Items zijn bijvoorbeeld vaak in verschillende stijlen en kleuren verkrijgbaar. Daarnaast heb je zowel accessoires als meubelstukken voor leuke prijzen. Je wordt er heel erg hebberig van. ;)

Ben jij wel eens bij een CASA winkel geweest?

 • Reacties ( 2 )

 • avatar
  Merel

  Oeh wat een leuke spulletjes!
  Ik ben vorige week bij Casa in Parijs geweest nadat ik hoorde dat wij nu ook een Casa in Nederland hebben. Even kijken wat ze verkopen en ik ben echt super enthousiast!

 • avatar
  Jessica J.

  Goh, vroeger kwamen m’n moeder en ik vaak bij de Casa hier in België, maar ik ben er al erg lang niet meer geweest. Vorig weekend liep ik toevallig langs het filiaal in Utrecht en moet zeggen dat het er van buitenaf alvast veel vrolijker en hipper uitzag dan vroegâh!

 • Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TOP