Catrice Glam & Doll volume mascara

Catrice Glam & Doll volume mascara

Het is voor mij lang geleden dat ik een mascara heb getest van Catrice. Toch was ik er vroeger altijd tevreden over en was ik daarom al een tijdje nieuwsgierig naar de Catrice Glam & Doll volume mascara. Tijd om deze eens uit te testen!

Catrice Glam & Doll volume

De Catrice Glam & Doll mascara lijn is speciaal ontworpen om poppenogen te creëren. Je krijgt lange wimpers die je ogen groter doen lijken. De verpakking van deze mascara is licht en niet overdreven groot. Hierdoor ligt hij erg fijn in de hand en brengt hij gemakkelijk aan.

De Glam & Doll volume mascara was de eerste variant binnen deze lijn. Hij zorgt voor lange wimpers en meer volume. Daarnaast kun je er mooie dikke wimpers mee creëren, zonder te verzwaren. Deze mascara is niet waterproof en het borsteltje onderscheidt zich van de andere mascara’s binnen deze collectie.

Het borsteltje

Catrice Glam & Doll volume mascara

Deze mascara heeft een hard fijn borsteltje van elastomeer. Hiermee verdeel je het romige product gemakkelijk over de wimpers, zonder ze aan elkaar vast te laten plakken. Je kunt de wimpers met dit borsteltje heel fijn separeren. Ik denk dat dit qua effect één van de fijnste borsteltjes is die ik in tijden heb gebruikt.

Het resultaat

Catrice Glam & Doll volume mascara

De mascara separeert mijn wimpers, maar maakt ze ook nog eens heel mooi langer. Je ziet wel duidelijk het dikke poppenogen effect. Ik vind dat mijn wimpers daardoor wel een stuk zwarter lijken en doordat mijn wimpers wel gesepareerd blijven vind ik het effect mooi.

De mascara droogt na het aanbrengen snel op en het effect blijft de gehele dag hetzelfde. De mascara is niet waterproof, maar ondanks dat blijft hij de gehele dag op zijn plaats. Een regenbui kan hij best hebben en je zult er niet snel als een pandabeer bijlopen. Ik ben onder de indruk van deze budget mascara. Hij doet goed zijn werk en hij doet zijn werk zelfs beter dan bepaalde high-end mascara’s. Echt een ouderwetse budgettopper!

De Catrice Glam & Doll volume mascara is verkrijgbaar bij Kruidvat voor € 3,99.

  • Reacties ( 0 )

  • Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TOP