Mijn nieuwe bril van Pearle

Mijn nieuwe bril van Pearle

Nadat ik mijn nachtlenzen vaarwel zei, ben ik weer teruggegaan naar het dragen van een bril. In de tussentijd zijn mijn ogen voorruit gegaan, dus het was tijd voor een nieuw trendy exemplaar. Ik ging voor een nieuwe bril van Pearle uit de limited edition collectie! 

Mijn nieuwe bril van Pearle

Dinsdagmiddag ging ik langs bij het Pearle filiaal in het centrum van Tilburg. Ik had een afspraak gemaakt om mijn ogen op te laten meten, zodat ik mijn nieuwe bril uit de nieuwe collectie uit kon zoeken. Mijn ogen werden gemeten en ze waren hetzelfde als bij de voorgaande controle, maar ik wilde het toch voor de zekerheid laten checken. Ik liep vrijwel meteen naar de minimal collectie, aangezien de power pastels collectie bestond uit hele lichtgekleurde monturen. Wat ik mij persoonlijk niet zo leuk vind staan.

In het rekje van de minimal collectie kreeg ik als tweede deze bril aangereikt. Ik vond hem meteen zo leuk en wist ook meteen dat hij me enorm leuk stond! Ik paste daarna nog een aantal andere brillen, maar ik bleef steeds aan deze terugdenken. Daardoor was ik er heel snel uit en bestelde we de bril!

No. 111

Mijn nieuwe bril van Pearle

Het is nummer 111, een goud minimalistisch montuur. Ik vind hem enorm leuk, doordat hij juist enorm subtiel is en daardoor niet teveel opvalt. Hiervoor had ik namelijk echt een wat dikker zwart montuur, die dus juist altijd heel erg opviel. Ik denk dat ik daarom nu eerder neigde naar iets minder opvallends.

Ik vind het accent bovenop heel erg leuk, die de twee glazen aan elkaar verbindt. Dit geeft hem een vintage touch, maar maakt hem ook enorm classy! Als je van tevoren zou zeggen dat ik voor een goud montuur zou gaan, dan zou ik het hoogstwaarschijnlijk niet geloven, maar ik ben blij dat ik het deed.

Limited edition bril van Pearle

Mijn nieuwe bril van Pearle

Er zijn in totaal 128 limited edition monturen, maar ik ben blij met één van deze modellen. De brillen worden geleverd met premium dunne glazen voorzien van kraswering, ontspiegeling en UV-bescherming. De bril is ontzettend licht en daardoor voel je hem bijna niet zitten. Voor €100,- heb je al een montuur met deze luxe glazen. Wat zo’n bril toch nét wat leuker maakt!

Wat vind jij van mijn nieuwe bril?

 • Reacties ( 2 )

 • avatar
  Marie

  Wat staat die bril je goed zeg! Ik ben ook al een tijdje op zoek naar een nieuw montuur, maar heb tot op heden nog niets gevonden. Wellicht moet ik me een keer laten adviseren bij een opticien zodat ik wat nieuwe stijlen kan uitproberen.

 • avatar
  Alexandra

  Wat een leuke bril! Staat je goed :)
  xx

 • Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TOP