fbpx

Cibdol Oil

Diary #119: persreis in Domburg

Diary #119: persreis in Domburg

Deze week stond mijn allereerste persreis op de planning! Ik was uitgenodigd om drie dagen in Domburg door te brengen samen met 7 andere bloggers. Het was dus een super leuke week met veel eten, gezelligheid en mooie hotspots.

Maandag

Diary #119: persreis in DomburgMaandag was het tijd om de laatste dingen af te maken en in te pakken. Ik heb het huis nog opgeruimd, nog wat dingen gepoetst, het laatste wasje gedraaid en ik ben nog een hele tijd bezig geweest met mijn weekvlog. ‘s avonds was het tijd om mijn koffer in te pakken. Ik heb mijn kleine koffer van Suitsuit ingepakt en die ging maar nét dicht.

Dinsdag

Diary #119: persreis in DomburgDinsdag was het tijd om te vertrekken. Roel bracht me ‘s ochtends naar het station en daar had ik om half 8 de trein. Iets voor 10 uur kwam ik aan bij de receptie van Roompot, waar we in een huisje zouden verblijven. De rest was later, dus met een aantal meiden gingen we alvast naar het huisje om de koffers uit te pakken en de bedden op te maken. Op ieder bed lag het programma klaar met een boekje over Domburg en een leuk persoonlijk kaartje.

Nadat iedereen gearriveerd was haalden we onze fietsen op en vertrokken we naar de eerste hotspot: de Visbar. Hier kregen we per twee personen een hele etagère met fruits de mer. Een perfecte manier om van alles iets te proeven, yum! Na een uitgebreide lunch gingen we winkelen, eerst gingen we langs een aantal winkels met z’n allen en daarna mochten we zelf Domburg verkennen. Mijn favoriete winkel was toch wel Vandaan. Een hele mooie shop met roze paskamers (AAH!) en super leuke items, zoals het bruine tasje. Na het shoppen besloot ik met Tamara en Sunna iets te drinken bij Galerie POP.

Diary #119: persreis in Domburg

Na het shoppen gingen we een ijsje eten bij de IJsvogel. Ik had een heerlijk sorbetijsje met bloedsinaasappel en citroen. De manier waarop ze het serveerden was zo ontzettend leuk! Echt fotogeniek. Na het ijsje gingen we door naar het strand. Het strand in Domburg is zó mooi en ontzettend schoon. We dronken cava en maakten wat foto’s, daarna konden we even naar het huisje om ons op te frissen voor het avondeten. Het avondeten bij de Boterkapel was om te smullen, maar doordat we heel de dag al zoveel hadden gegeten heb ik bij iedere gang maar een klein beetje genomen. De toetjes heb ik uiteraard wel helemaal leeg gelepeld, die kun je toch niet laten staan. ;)

Woensdag

Diary #119: persreis in DomburgWoensdag was ik best vroeg wakker. Aangezien niemand onder de douche sprong, besloot ik maar snel te gaan, zodat ik alvast ready was voor het ontbijt. Het ontbijt bij In den Walchersen Dolphyn begon al meteen weer goed. We kregen allerlei verse sapjes, heerlijke koffie, broodjes en yoghurt met fruit. Ik nam een beetje yoghurt en een broodje met kaas en tomaat.

Na het uitgebreide ontbijt gingen we naar de wellness voor wat ontspanning. In het Wellness Badhotel heb je verschillende sauna’s en plekjes om te ontspannen. Ik ging eerst in het stoombad, vervolgens nam ik een heerlijk voetenbad en heb ik uitgerust op een bed van stro. Die extra ontspanning kon ik wel even gebruiken!

De lunch vond plaats op het strand bij Strand 90. We kregen allerlei heerlijke boxen met vis en vlees. Ik heb hier voor het eerst een oester op en het viel me eigenlijk ontzettend mee. Ik zou het niet snel bestellen, maar het was leuk om een keer te proberen. De champagne was daar trouwens ontzettend lekker, maar ik heb me ingehouden, omdat we hierna direct verder gingen om te surfen.

Diary #119: persreis in DomburgSurfen heeft altijd op mijn bucketlist gestaan en ik vind het zo tof dat ik dit nu af heb kunnen strepen. Het was echt een gave ervaring en zou het dolgraag nog een keer doen. Na het surfen gingen we terug naar het huisje om onszelf op te frissen en maakten we onszelf klaar om uit eten te gaan. Dit keer was het een heerlijke burger met friet, een super lekkere tonic en we sloten de avond af met cocktails.

Donderdag

Diary #119: persreis in DomburgDonderdag was alweer de laatste dag! Opeens is het voorbij gevlogen. Op donderdag gingen we eerst ontbijten bij Galerie POP en daarna maakten we nog wat foto’s. Daarna was het tijd om op de fiets te stappen en naar Terra Maris te gaan. Een heel leuk museum voor gezinnen met kinderen! De dag sloten we af met een picknick en toen was het weer tijd om naar huis te gaan.

Martine was zo lief om me bij mijn ouders af te zetten, waar ik die nacht bleef slapen. Er was nog niemand thuis toen ik aankwam, dus ik besloot alvast in de tuin te ploffen met mijn laptop. Ik zette alle foto’s alvast over en toen ik daarmee bezig was kwam mijn moeder al thuis. ‘s avonds hebben we gezellig gebarbecued en heb ik samen met mijn moeder een serie gekeken.

Vrijdag

Diary #119: persreis in DomburgVrijdag ging ik eerst in bad met een bruisbal van Lush. Ik heb thuis geen bad, dus al mijn bruisballen liggen bij mijn ouders. Super fijn voor momenten als dit! ‘s middags gingen we naar de kitten kijken die binnenkort bij mijn ouders rondhuppelt en ‘s avonds was het tijd voor een feestje van mijn schoonmoeder.

Zaterdag & zondag

Zaterdag gingen Roel en ik weer naar huis. Het duurde even voordat we helemaal ingepakt waren en klaar waren om te gaan. Eenmaal thuis aangekomen hebben we alle spullen uitgeruimd, iets te eten gemaakt voor onszelf en Rusland – Kroatië gekeken. Op zondag zijn we naar de bouwmarkt gegaan voor een tuinslang en verder hebben we volgens mij een lui dagje gehad.

Ben jij al wel eens in Domburg geweest?

 • Reacties ( 7 )

 • avatar
  nicole orriens

  Ja, maar wel vrij lang geleden. Maar ik herinner het me als een leuke stad. Ik vind die bruine tas zo leuk met die strik er op. Waar heb je die vandaan als ik vragen mag?

  • avatar
   Esmée

   Hi Nicole, Die heb ik gespot bij de boutique Vandaan in Domburg. Hij is van het merk Mime et Toi. Die staat ook zeker op mijn verlanglijstje! ? Liefs, Esmée

 • avatar
  Danielle

  Wat leuk! Domburg gingen wij vroeger altijd al op vakantie en zijn er vorig jaar weer geweest. Blijft geweldig!

 • avatar
  Kreanimo

  Ziet er heel tof uit!
  Ik zou er niet meteen voor kiezen, maar als ik het dan zo zie zou ik dat misschien toch eens moeten doen!

 • avatar
  Marjolein Goedhardt

  Domburg is ontzettend leuk en er is heel veel te ontdekken! Het is zo gezellig daar vooral met mooi weer!

 • avatar
  Monica

  Super gaaf zeg je eerste persreis. Zag er erg gezellig uit.

 • avatar
  Linda

  Jaaa je eerste persreis. Het is er eindelijk van gekomen. En Domburg is zo leuk én fotogeniek met alle gekleurde huisjes ♥️

 • Geef een reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

TOP